röviden

Az ember felkel, és miután magához tér, és eszébe jutnak a tegnapok történései, megtervezett élete újabb állomásához érkezik.

És sokszor rohadtul nincs felkészülve arra, ami aznap történni fog vele.

Van, akinek belép egy nő az életébe, másokkal szakítanak, van, akit kirúgnak, és úgy érzi, összedől az élete, vagy csak simán nem kapja meg azt az állást, amitől megváltást várt volna. Ezt csak úgy mondtam, mert velem nem történt semmi különös, azt leszámítva, hogy beköszönt az első kimerültségi rosszullét.

Mára az egész testem kimerült. Kimerültek az izmaim, a testem jelentős részét megdolgoztam, amivel nem lenne probléma, de a kemény diéta miatt alig maradt energiám. A regenerálódásra sem maradt szinte semmi ideje a szervezetemnek, hiába a vitaminok és a kiegészítők. A legszarabb mégis az, hogy ma a második legnehezebb kondis nap várt rám, és még 3 nap van hátra a pihenőnapokig. Addig két kondi és egy futás ólálkodik még a heti programok között. Érdekes lesz, az egyszer biztos. Váll- és tricepsznap érkezett ma. Bemelegítésnek ma egy olyan gépet használtam, aminek a nevét sem tudom, pillanat, utána kell néznem… Na megvan. Karergométer. Tökéletes választás, ugyanis nagyon faszán bemelegíti a vállakat és a másodlagos izomcsoportokat. Amely jelen esetben a karok, és a mellizmok egy része. Szokásos 10 perc elég is belőle.

Körülbelül a 6. gyakorlatnál kezdtem érezni, hogy kurva nagy gondok vannak, és akkor én most kezdek is készen lenni. Iszonyatos fáradtság tört rám. Kimerültem. Egy magas szénhidráttartalmú, nagy kalóriaértékű kaja egyből helyrerázott volna, csak ezzel az a probléma, hogy aznapra már csak két fehérjeturmix volt előírva, és ilyenkor nem lehet csak úgy bedobni valamit.

Beszélgettem egy csaj ismerősömmel, és szóba került a blog meg a diéta. Amiről dumáltunk, az a reggeli elhatározás, hogy ma, értitek MA diétásan fog enni, ami úgy nagyjából általában a nőknél azt jelenti, hogy délután 5-6 felé bedől az egész. Mert ugye „olyan rohadt éhes voltam, és időm sem volt enni, meg KÜLÖNBEN IS, ma csak salátát ettem kis husival, úgyhogy bedobtam 4 pogit a Fornettibe”. Tipikusan, de tényleg olyan szinten nőkre jellemző ez az egész. A nők azt hiszik, hogy attól lesz diétás egy étkezés, hogy a saláta (amit nyilván leöntenek szószokkal) után nem baj, ha megesznek egy szelet tortát tejszínhabbal, mert úgyis light kólát isznak mellé, és a saláta meg már alapból diétás. Tényleg hihetetlen, de ez van, ezzel találkozom nap mint nap. Van egy nagyon jó barátom. A nővére a következő diétát követte fogyás gyanánt. Mindenki fogjon meg valamit, nehogy kiessen a székből. Délután 5-ig csak fehérje, és 5 után már BÁRMIT LEHET ENNI lefekvésig. Képtelen vagyok ezt kommentálni, úgyhogy folytatom is.

Hazafelé menet a Kolosy térnél kért időt a szervezetem. Na ott majdnem jött egy ájulás. Nem volt kellemes, de ezekkel számolni kell. Ma is kihajtottam magam, de egyszer Janics Natasa mondta azt, hogy ha edzés után, nem érzed azt, hogy meg akarsz halni, nem tudsz fellépni a dobogóra. Jelen esetben nálunk ilyenről nincs szó, de a céljaink, ha nem is az olimpiai arany, mindenesetre ki vannak tűzve. Ha eredményeket akarunk, hoznunk kell érte pár áldozatot. Mire hazaértem, már rendbe jöttem. Azt hiszem, 10. napja nem mosogattam el de, kb. arra sem volt erőm, hogy átkapcsoljam a tévét az RTL Klubról (Ildikó esett ki). Az egész felsőtestem lüktet, a mellemtől az alkaromig mindenem. A futástól meg a lábizmaim kaptak erős terhelést, ezek a legszarabb pillanatok, főleg úgy, hogy holnap lábnapom lesz (nagyon fontos edzés). Muszáj kicsit regenerálódnom, úgyhogy holnap megyek egy izomlazító masszázsra. Kurvára rám fog férni.

Anyámék megtalálták a blogot, és elkezdtek aggódni az edzéseim miatt, úgyhogy innen üzenném nekik, hogy a holnap délutáni látogatásom nem csak a „sziasztok, hogy vagytok” jegyében fog telni. Holnaptól már eggyel kevesebb oldalt fognak tudni böngészni.

Holnap jön át pár haverom pókerezni. Itt szeretnék üzenni az APEH-nak, hogy ha razziázni szeretnének, olyan fél 8-8 magasságában jöjjenek, és hozzanak valami sósat, meg valami piát. 1500 HUF unlimited re-buy lesz.