röviden

Megszületett az első LifeT!lt-baba. Egyik lány ismerősöm barátnője ugyanis a blog hatására elkezdte a mentális felkészülést egy többhetes edzésprogram elkezdésére.

Csak gratulálni tudok hozzá, tündérke, természetesen segítek mindenben, amiben tudok, és remélem, jó csaj vagy.

Az ötödik napnál járunk. A tegnapi hatalmas mélypontom után egész jó állapotba kerültem mára. A közérzetemről ennyit, mert ennél sokkal fontosabb az, hogy megérkezett a lábnap. Az a nap, amit tízből nyolc ember simán kihagy. Bevallom, én is magasról szartam erre a napra évekig, egyszerűen azért, mert nem tartottam fontosnak. Kondis edzés lábizomra tehát. Rengetegen nem tartják fontos izomzatnak, mert úgy tartják, a strandon a nők úgyis a felsőtestet nézik. Bár a nőknél ugye soha semmit nem lehet tudni, ugyanis a realitás és a kiszámíthatóság vonatára nem nagyon szoktak felszállni. Pár napja volt egy randim, és néha felteszem a kérdést, hogy „de tényleg mi az istent akarnak a nők”? Erre jött a válasz: „MI, nők sem tudjuk, de elvárjuk, hogy TI, pasik tudjátok”. Na most kevés dologtól hányok akkorát és olyan messze, mint a pasi szótól, de én megpusztulok ettől a mi, nők, meg ti, pasik szarakodástól is. Hála istennek ezt sikerült egy mondatba sűrítenie a lánynak. Nem tudom, hogy ezért nem ül itt a kiscsaj most az ágyamon, vagy csak abba annyi volt, amennyi, de miért kell erőltetni ezt a TI meg MI szöveget?

Na haladjunk inkább. A lábizomra dolgozás messze nem arról szól elsősorban, hogy izomformálás meg jó fenék. A lábizom a test legnagyobb izomfelülete. Olyan hatalmas izomfelületről beszélünk, aminek a megdolgozása olyan szinten emeli meg a hormonokat, aminek hatásait még napokig élvezi a szervezet. Egyszerűbben és pontosabban fogalmazva, minden lábnap még az edzést követő 3 napig emeli meg a testben a tesztoszteronszintet, nőknél nyilván az ösztrogént. Így lábnapon nem csak combot meg vádlit formálunk, hanem telepumpáljuk hormonokkal és vérrel a test többi izmát is, és a megemelt hormonszint még napokig dolgoztatja azokat. Csak egy példa az edzések hormonokra gyakorolt hatásairól. Csaj kollégával beszélgetek, aki éppen azt ecseteli, hogy már két napja nem szexelt a barátjával, és ezért brutális szexhiánya van (lol). Na ez volt az a pont, amikor már tudtam, ez a csaj bizony meg lesz dugva. Teltek a hetek, egyszer csak jött a memo egy beszélgetés formájában felém, hogy akkor ő most szakított a barátjával. Jó. Oké. Megyek óvszert venni. Pár nap elteltével javasoltam neki hasonló kiéhezettségi állapot mellett, hogy ugyan menjen már el edzeni, és vezesse le a feszültséget. (Akinek még nem esett le, miért javasoltam ezt neki, az tegye meg azt a szívességet, hogy kiugrik az ablakon. Köszönöm.) Megtörtént, elment edzeni, majd hív, hogy ez így nem lesz jó, mert még durvábban be van indulva, mint edzés előtt. Hát naná, hiszen az edzéssel megdobjuk a hormonszintünket, a szexuális étvágyunk így megnő. Ezután, mivel a kölcsönös szimpátiával sem volt probléma, sikeresen belájkoltuk az irodai szex alkalmazást. Remélem, olvassa a blogot, és most kurva ideges, hogy ezt elmeséltem.

Terelődjünk vissza az edzésre. Lábnaphoz a kötelező bemelegítés a futógép vagy a bicaj. Én a bicajra szavazok, egy 10-12 perces bemelegítés megfelelően felkészít minket. Szeretem ezt a napot. Az edzés maga nagyon jól ment. Tele voltam energiával, sikerült úgy edzenem, hogy remegjen a lábam. Olyan izomterhelést értem el, hogy alig tudtam lábra állni, és ezen a napon nekünk pont erre van szükségünk. Sietnem kellett, mert edzés után ugye jött a masszázs, és Óbudáról a Klinikákhoz érni 25 percen belül nehezebb, mint bejutni az Ötkertbe éjfél körül.

Masszázs. Újabb nehéz terep. Egy idő után a nagy izomterhelés miatt valahogy ki kell lazítanunk magunkat, és eljön az a pont, amikor nem lesz elég a gyakorlatok közötti nyújtás meg a szauna. Kell egy lazító sportmasszázs. Nehéz lesz találni, előre szólok. Persze rengetegen hirdetik magukat, de higgyétek el, 10-ből 9 masszőr kurva. De minimum beveszi, és aki egyszer már odatette a punciját 10-15 ezerért, az nem fog téged masszírozgatni 4-5 ezer forintért egy órán keresztül, vagy ha igen, abban nem lesz köszönet. De miért is tenné? Egy szex átlag 10k, és benne van a pakliban, hogy 15-20 perc alatt végeznek rajta. Most komolyan, melyik csaj fog ezután 1 óráig masszírozni téged 5 ezerért. Ráadásul úgy, hogy komoly erőkifejtést igényel tőle. És akkor még a megfelelő technikáról nem is beszéltem. Ja igen, hogy menjen férfihoz. Pfhejj, te hülye buzi, nekem nő kell. Engem ne fogdosson egy férfi 1 órán keresztül. Csinálja nő, még akkor is, ha tovább tart a megfelelő felkutatása.

Mondjuk akihez mentem, az pont egy férfi :))))))))) Jó, most ez bebaszott nagyon, mert csak most esett le. De meg tudom magyarázni. Évek óta jár a szüleimhez, és tényleg nagyon jó + ő ruhában masszíroz, mármint hogy :))))))) Na jó, ebből már tényleg nem jövök ki jól, hagyom is a faszba. A lényeg, hogy találjatok egy jó masszőrt. Geci egy nap volt ez egyébként. Reggel 7-kor keltem, és még mindig messze nem volt vége a napnak. Este ugye jöttek át haverok pókerezni. Össze is gyűltünk, erre mi volt az első dolguk? Na mi? Nyilván rendeltek 3 hatalmas pizzát. Bazmeg. Hoztak chipset, ropit, amit el tudtok képzelni. Tudják, hogy programban vagyok, erre arc bekérdezi, mit hozzon. Mondom, nekem light kólát. Meg is jelent a barom egy 2,5 literes simával, ahogy kell. Nem tudom elmondani, milyen jó érzés volt ülni, és nézni ahogy a többiek eszik a pizzát. Hat napja nem láttam kaját 200 kcal fölött, erre tessék. Kísérőnek hagymás chips alap. Böhm hozott 5 sört. Király. Elnézegetem én még 59 napig a hűtőben, nincs jelentősége. Hát igen, erre még nem tértem ki, egy ilyen diéta lemondásokkal jár. Nincs piázás, a bulikba pia nélkül kell lemenni, nincs éjszakai gyrosozás, a céges kajálásokon is meg kell húzni a határt. Az ilyen összejöveteleknél nem tehetsz mást, szépen veszel egy nagy levegőt, és elkészíted a fehérjeturmixot, amíg a többiek várják a futárgyereket, és a második doboz pilóta kekszet bontják ki. Meg is nézem, lesz-e valamelyik havernak születésnapja, mert akkor mehetünk a Trófeába. Na az lesz még gyilkos.

Végül is Q8 treffel all in mentem short stackként, Viktor call A9 off. Ász magassal ki is ejtett, ahogy kell. Nem jött a kurva 6 out. A póker vége felé járhattunk, amikor is Ákos felhívta a figyelmemet a karácsonyfám tetejére – amit februárban akartam leszedni –, nos, ezt a tervemet egy pókrajzás keresztülhúzta. Nem vicc, több száz pók jelent meg a fa tetején. A fán éltek a fából, és kirajzottak a tetejére. Petya azt hiszem, le is fotózta, ha átküldi a képet, kiteszem. Ez így viccesen hangzik, de én kurvára beszartam, az Arachnophobia című film megtette hatását. Éjjel 1-kor át anyámékhoz a porszívóért, nem tudom, nekem miért nincs, még jó, hogy az utcában laknak. Elég fail volt a szitu, ahogy hullasápadtan felkeltem őket, hogy kéne a porszívó, mert több száz pók van a lakásban. Elég Trainspotting-jelenet lehetett. Porszívó be, fát dobom ki ablakon a faszba. 5 perc alatt le lett kapva a fa, alig mertem elaludni. Lassan zárom az első hetet, ezzel a nappal a kondis edzéseknek erre a hétre vége. Órákon belül kiteszem, hogy végül is milyen programot edzek le ebben a 8 hétben, már ami a kondit illeti. Az már kicsit szakmaibb poszt lesz.

Holnap futás, majd utána egy hétösszegzés, és lassan belekezdek a nagyobb lélegzetvételű, kutatóbb cikkekbe is. Addig is próbáljatok ne minden szart összeenni.