röviden

Igyekszem rövid és lényegre törő lenni. A múlt héten kivégeztem a 90 napos Lifetilt-diétámat. Egy hónapig toltam az endomorf étrendet, aztán a sok futás és edzés miatt átnyergeltem az 1200 kalóriás étrendre, és nagyon bevált.

Félidőben posztoltam a Lifetilt falára az akkori eredményt, de most úgy döntöttem, hogy ezt inkább neked írom meg.
Emlékszem, néhány hete valami olyasmit írtál, hogy neked nem kell a köszönet, sem a hála. Azonban azt is figyelembe kell venned, hogy ha az ember arra teszi fel az életét, hogy mások életét kizökkenti a langyos kakából, akkor annak előbb-utóbb velejárója lesz a köszönet és a hála is.

Amikor elkezdtem ezt a diétát, néha zavaró volt a stílusod. Nem az, amit írtál, hanem hogy mekkora düh volt benned akkor, amikor a langyos lábvízben tapicskoló emberekről írtál, és arról, hogy mennyire leszarnak mindent.

A diétám, illetve életmódváltásom előrehaladtával azonban egyre jobban kezdtem megérteni, hogy miért beszélsz ilyen hangnemben egy bizonyos embercsoportról, mert most már, –21 kilóval és számtalan edzéssel töltött órával a hátam mögött tudom, hogy minden csak akarás kérdése, és egyre inkább érzem, hogy igazad volt. Sajnos van pár ember a környezetemben, akik még mindig a kifogásaik mögé bújnak, és hazudnak maguknak ahelyett, hogy rájönnének arra, hogy saját maguk alatt vágják a fát. Sajnos én is közéjük tartoztam, de röpke 3 órás sírógörcs után úgy döntöttem, hogy soha többé nem fogok az alakom miatt szégyenkezni, felvettem a futócipőt, kidobtam a csokikat, és most életemben először tetszem magamnak. A saját szülinapi tortámból sem ettem a múlt héten, szóval elég elszánt vagyok.

Szóval – most figyelj – KÖSZÖNÖM SZÉPEN az étrendet, a kalóriatáblázatot, az ösztönző nyersességet, amit te, illetve a Lifetilt képvisel.

És íme, innen ide jutottam a 90 nap alatt (de ez még mindig nem a végső cél)

Sok sikert az új Lifetilthez!
Katinka (PerEcke)