röviden

5.600.000 forint

Ennyibe került nekem a Fenékformáló 2. program, és megmondom őszintén, minden forintja megérte.

Hónapokat készültem erre a programra, és hála nektek olyan anyagi erőforrásokat tudtam megmozgatni a megvalósítást illetően, hogy ezt a programot tényleg a lehető legmagasabb minőségben és a lehető legrészletesebben tudjam számotokra ingyenesen elérhetővé tenni.

Ez az egész LifeTILT egy rohadt nagy win-win együttműködés közöttünk, és ennek az együttműködésnek a gyümölcse a Fenékformáló 2. program, amire azért tudtam ennyit költeni, mert veszitek és használjátok a termékeimet. Nem igazán tudom, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége, hogy a LifeTILT meddig fog még emelkedni, de akárhova is megyünk, oda együtt megyünk, és ha nekem jó lesz, akkor megígérem, hogy számotokra is azzá teszem azokkal az eszközökkel, amelyek a kezemben vannak. Ez az eszköz pedig nem más, mint a tudásom átadása. Annak a tudásnak az ismerete, amivel a testeteket tudjátok egészségesen átformálni pontosan úgy, ahogyan azt több tízezer nő tette már eddig is a LifeTILT segítségével.

A Fenékformáló 2. program összeállításánál mindenkire gondoltam. Gondoltam a gyerekük mellől elmozdulni nem tudó anyákra, gondoltam azokra is, akik súlyzót még az életükben nem láttak, gondoltam azokra, akik már eddzenek egy ideje, és igen, gondoltam azokra is, akik ezt az egész alakformálást már nagyon komoly szinten űzik.

A Fenékformáló 2. programban mindenki megtalálja a számára legideálisabb edzéstervet, és itt el is érkeztünk az első, legfontosabb részhez.

A FENÉKFORMÁLÓ 2. NÉGY KOMPLETT PROGRAMBÓL ÁLL, AMELY PROGRAMOK MINDEGYIKE TARTALMAZ EGY SÚLYZÓS EDZÉSTERVET, EGY DIÉTÁT ÉS EGY INTERVALL KARDIÓS EDZÉSTERVET, MINDEZEK BEFOTÓZVA, LEVIDEÓZVA, A LEHETŐ LEGRÉSZLETESEBBEN BEMUTATVA.

Mindegyik programnak külön színjelölése lesz, ahogy láthatjátok a képen is, és ezek a színjelölések az egész programot végig fogják követni. Minden programról külön bejegyzésben fogok részletesen írni, most amolyan bemutató jelleggel ismerkedjetek meg a 4 programmal.


Otthoni fenékformáló program

Az otthoni edzésprogramot kifejezetten az anyáknak és egyéb házi őrizetes nőknek tettem össze. Itt még arra is figyeltem, hogy ne legyen nagy a program eszközigénye. Egyetlen eszközre azonban mindenkinek szüksége lesz, ez pedig a fitball.

Az otthoni fenékformáló program 8 hetes lesz.


Kezdő fenékformáló program

Kezdő alatt azt értjük, hogyha most bemennél egy konditerembe, akkor a kötelező rémület mellett még rendesen fogalmad sem lenne, hogy mit kell ott csinálni. A kezdő program a tényleges kezdőknek és a visszatérő kezdőknek szól, értsd átlagban 3–5 napig tart a lelkesedés, de már így évek óta persze. Válaszd ezt a programot, ha eddig csak aerobikoztál, vagy bármi ehhez hasonló hülyeséget csináltál edzés címszó alatt. Mindent az alapoktól kezdünk, és onnan építünk fel mindent.

A kezdő fenékformáló program 60 napos lesz.


Haladó fenékformáló program

A haladó fenékformáló program nagyon hasonlít majd a 2016-os fenékformáló programhoz, azzal a különbséggel, hogy ez hatékonyabb lesz. Aki belekóstolt a fenékformáló programba tavaly, ne adj isten végig is csinálta, az pontosan tudja, hogy ez a program nem lesz egy hétvége Balatonszéplakon, de ha végigcsinálod, cserébe te lehetsz az a nő, akit kizárólag az alakod miatt a nyáron majd leribancoznak Balatonszéplakon.

A haladó fenékformáló program 75 napos lesz.


PRO fenékformáló program

A PRO program az igazi elit kategóriás edzésterv, annak minden nehézségével és persze szépségével együtt. Brutális, tényleg nagyon nehéz program, és ami a legszebb, hogy a PRO program minden eleme nagyon nehéz, cserébe pontosan ennyire hatásos és látványos eredmények érhetők el vele.

Óva intenék mindenkit attól, hogy mindenféle előképzettség nélkül belekezdjen a PRO programba, és amikor a programokról részletesen is írni fogok, ezt következetesen ki is fogom majd emelni. Nem mész a fekete pályára, ha még sohasem síeltél, nem indulsz el maratonon, ha még 2 kilométert sem tudsz lefutni, és még sorolhatnám. A PRO program tényleg elit kategória, és kérlek, ezt vegyétek nagyon komolyan.

A PRO fenékformáló program 90 napos lesz.


Edzéstervek

Minden programhoz külön CORE, súlyzós, és intervall kardiós edzéstervek lesznek elérhetők. Minden edzésterv gyakorlatait befotóztuk, minden edzésterv gyakorlatait le is videóztuk.


Diéták

Minden programhoz egyénre szabható diéták lesznek 7 napos mintaétrendekkel, étrendlistákkal, makrókkal, bevásárlólistával.


Extra tartalmak

Mivel az intervall kardió alapja az intervallfutások, ezért csináltunk egy külön futástechnika oktatóvideót, amelyet Kaptur Éva, ötszörös magyar bajnok futónővel vettünk fel, valamint készítettünk egy 6 videóból álló HIIT-anyagot is, amelyet Magyarország egyik legsikeresebb crossfitterével, Plesó Tamás közreműködésével készítettük el.


DRIVE

A Fenékformáló 2. program és a ti testetek átalakulásának legfőbb katalizátora a DRIVE lesz, amely minőségi aminosavakat, négyféle zsírégetőt és bőrfeszesítő kollagént tartalmaz. Tökéletes kiegészítője a Fenékformáló 2. programnak. és nem utolsó sorban a DRIVE nagymértékben feljavítja a teljesítményt, és látványosabbá teszi a test átalakulását.

A DRIVE mellé az első 5000 rendelőnek ajándékba küldünk egy LifeTILT-edzésnaplót, valamint kizárólag a DRIVE-rendelők kapják meg a Fenékformáló 2. program extra tartalmait.

DRIVE-előrendelés


Élő bejelentkezések

Ez úgy fog kinézni, hogy megírok egy fenékformálós bejegyzést, és a bejegyzés felkerülése után élő videóban válaszolok a frissen felkerült bejegyzéshez tartozó kérdésekre.

Iratkozzatok fel a YouTubecsatornámra, mert itt lesznek az élő videók, és ide fog felkerülni minden edzésvideó is.


Fenékformáló csoport

Amikor ezt a bejegyzést írom, 31.000 nő van a LifeTILT Fenékformáló csoportjában. Azért írom, hogy nők, mert kizárólag nőket engedünk be. Ebben a csoportban zajlik az igazi élet és a programmal kapcsolatos minden történés. Itt születnek azok a sikertörténetek, amiket a TILT-es lányok  a programot végezve érnek el. Így volt ez tavaly is, és így lesz ez idén is.

Bővebb információ a #wearelifetilt facebook csoportban.

A Fenékformáló 2. program egy komplex program. Olyan komplex program, amit még nem látott ez az ország, olyan profi program, amilyet még akkor sem kapnátok máshol, ha fizetnétek érte, de a legszebb az egészben, hogy ez a program itt a LifeTILT-en ingyenes lesz.

Én így hálálom meg azt, amit ti is megháláltok nekem, és végtére is ez a legjobb az egészben, hogy mindenki hálás mindenkinek.

Ja, nem.

A legjobb az egészben a feneketek lesz, ha végigcsináljátok ezt a programot, mert tudjátok.

Minden férfi útja egy női fenékhez vezet, és én ezzel a programmal gondoskodom róla, hogy egy se akarjon a tiétekről továbbmenni.

ÉLŐ videó ehhez a bejegyzéshez február 7-én 20 órakor a Fenékformáló csoportban.