röviden

Csináljunk egy valóságshow-t. Csináljunk egy valóságshow-t, ami az emberi értékekre épít. Csináljunk egy valóságshow-t, ami szórakoztat, ami inspirál, amibe olyan embereket válogatunk be, akikre tetteik és az elért eredményeik miatt figyelnek fel az emberek.

Csináljunk egy műsort, ahova nem az emberiség selejtjeit válogatjuk be, ahol nincsenek kegyetlenül ostoba büdös kurvák és bőven az alumínium piaci értéke alatt leledző, magukat férfinak nevező emberi csökevények.

Az első és legfontosabb szempont tehát, hogy a szereplők ne legyenek emberi rongyok. De azért itt ne álljunk meg, ne legyen elég az épphogy csak nem szar állapot. Keressünk olyan embereket, akik olyanok, mint mi. Akik olyanok, mint te vagy én, akik szembejönnek a Deák téren, akikkel együtt utazunk a 167-es buszon, akik ugyanazt az életet élik, mint bárki más. Keressünk olyan embereket, akikben nincsen semmi különleges, majd a program után azok lesznek.

MERT ITT PONTOSAN ERRŐL VAN SZÓ, HOGY KÜLÖNLEGES EMBER BÁRKIBŐL LEHET.

Az emberek többsége azt gondolja, hogy a különleges státuszt tárgyakkal érheti el, holott azt már legkésőbb 10 évesen megtanultuk, hogy valódi értéket nem vettek még Master Carddal.

A LifeTILT Reality a mindennapok valóságáról szól, és közben mindenről, amiről az RTL Klubon megszokott való világos fostalicska retek szartenger nem. Itt ugyanis nincsenek kigyúrt faszfejek, magukat életművésznek hívó, de közben 28 évesen a szüleik pénzén rajoskodó senkiháziak, itt nincsenek kiélt fejű ribancok, sem magukat vállalkozóknak hazudott köztörvényes bűnözők.

A LifeTILT Realityben anyák vannak, egyetemista/főiskolás diákok, szociális munkás, nyugdíjas, állami alkalmazott, mérnök, középvezetők és multis alkalmazottak. Tudod. Olyanok, mint te vagy én.

12 ember 100 napon keresztül megmutatja azt, amire te is képes lennél. 12 ember, aki iskolába vagy éppen dolgozni jár. 12 különböző élethelyzet, különböző korosztályok és különböző munkakörök. Ez a 12 ember ugyanúgy felkel mindennap, mint azt te is teszed. Ugyanúgy dolgozni jár, háztartást vezet, gyereket nevel, számlákat fizet, utálja az ellenőröket, és a töke tele van a vasárnapi zárvatartással.

Fogjuk meg tehát ezt a 12 embert, és folyamatosan dokumentálva mutassuk be azt a folyamatot, amivel közülünk rengetegen évek óta nem tudnak megbirkózni. Mert bizony az életmódváltásra a többség valamiféle leküzdhetetlen akadályként gondol, amit nem képes megugrani, vagy éppen meghódíthatatlan hegyként tekint, amire nem képesek felmászni, és persze mindig van valami, ami miatt éppen most nem úgy alakultak a dolgok.

Ez a 12 ember annyi előnnyel indul, hogy a LifeTILT útmutatásai alapján élik az életüket 100 napon keresztül. Kaptak egy diétát, és heti 4 alkalommal azt az edzésmunkát végzik el, amit mondok nekik. Ja, hogy ez mekkora segítség már, gondolják egyből páran, de sajnos erre is gondoltam, ugyanis mind a 12 ember adatlapján ingyenesen hozzáférhető az a diéta és edzésterv, amit a 100 nap alatt követnek.

Jó, akkor ez rendben van. Ezek után szokott jönni a „nekem nincs időm” kártya, de sajnos ismételten el kell keserítenem Hedonánia állampolgárait, ugyanis mint már említettem, ez a 12 ember is azt az életet éli, amit te. Mindenki válasszon kedve szerint, melyiket.

Gyereket nevelsz, és mellette dolgozni jársz? Évi

Több gyereket nevelsz, és a gyerekeid még egészen kicsik? Timi

Főiskolára jársz, és mellette dolgoznod kell, hogy fizetni tudd az albérletet? Barbi

Elmúltál már 45, és napi 10 órát dolgozol? Anoli

Most jöttél ki egy szakításból, ami megviselt, és erőd sincsen semmihez? Melinda

Nyugdíjas vagy, és elmúltál már 60? Te ebben a korban már csak a Szulejmánt kened a tévében, meg gyógyszereket pakolgatva magadat sajnáltatod? Vegyél példát Katáról. 62 évesen heti négyszer edz, ha kell, esőben, és konditerembe jár.

Hosszasan sorolhatnám még, de a lényeg, hogy 12 olyan különböző élethelyzetben és leterheltséggel élő embert válogattam be, akivel bárki azonosulni tud, és egész egyszerűen nem lehet azt mondani, hogy neki azért sikerül, mert…

Miért? Na miért? Mik lesznek az érveid a mert szó után a kipontozott vonal helyén?

Pajzsmirigyprobléma? Gondoltam, hogy most ez jön. Kata, Kefi, András pajzsmirigy-alulműködéssel vesz részt ebben a programban.

IR/PCOS, ez az. Ez lesz a megoldás. Ági. HÁhhhhhh. Kis hülye. Velem nem baszol ki, sajnos mindenre gondoltam. Porckorongsérv? Megint csak Ági. https://www.lifetilt.hu/reality/versenyzok/agi/

Szóval összegezve: nem tudsz mibe kapaszkodni. Ők is dolgoznak, ők is gyereket nevelnek, nekik is megvannak a problémáik, ők is elmúltak már 30, elmúltak már 40, sőt van, aki elmúlt már 60 is. A diétájuk, az edzéstervük és a fogyásukat segítő táplálékkiegészítők listája is elérhető. A letölthető diétákba még bevásárlólistát is tettem, hogy ezzel is megkönnyítsem a folyamatot. Ezen a ponton már tényleg kurvára sarokba vagy szorítva, de hohóóóóó, lenne itt még valami, amiért nem tudod csinálni.

A pénz.

Az egészséges élelmiszerek drágák ugye. Ezen a ponton visszakanyarodnék Barbihoz, aki 77 ezer forintot keres eladóként. Ebből fizeti az albérletét, ami 35 ezer forint 1 hónapban, ehhez jön a telefonszámlája és egyéb dologi kiadások. Kajára, ami ebben az esetben a LifeTILT diétáját jelenti, marad 30 ezer forintja. Napi 1000 forintról beszélünk tehát, és kijön belőle.

Na most számold ki, hogy Te mennyit költesz kajára úgy, hogy tolsz befele minden szart. Tudod, csak egy kakaós csiga a Princessben hazafele, csak egy csoki itt, csak egy gyros ott, hopp, egy szendvics a büfében, a boltban is bevásárolsz azért otthonra, nincs időd reggelizni, ezért valamit veszel magadnak, és akkor itt a kajarendelésekről még nem is beszéltünk. Szóval jó dolog ez az „egészséges kaják drágák” szar duma, csak rohadtul nem fog bejönni.

Egyébként meg az a nagy büdös helyzet, hogy kínálhatok én neked bármilyen megoldást, ha te erre fejben nem állsz készen. Mert tudod, az az ember, aki csak minimálisan az élete fejlődésére törekszik, az nem elfogadja a lehetőséget, hanem keresi azt. Keresi kurvára, hogy haladni tudjon. Amíg azt keresed, hogy mit miért nem tudsz megcsinálni, nem pedig azt, hogy hogyan lehetne akkor is, ha nem lehetséges, akkor addig a pontig nyugodtan elmehetsz a picsába. Igen, pontosan oda, ahova senki nem akar menni, de te most pontosan ott vagy.

Minden átalakítóprogrammal, ami a LifeTILT-en van, de különösen a Realityvel azt a tényt szeretném közölni mindenkivel, egyben az arcotokba nyomni annak valóságát, hogy egészségesen élni minden élethelyzet mellett lehetséges, és jóval olcsóbb is, mintha úgymond „normál” életet élnétek.

A bejegyzés elején azt írtam, hogy különleges ember bárkiből lehet. A Reality szereplői sokak szemében azok lesznek, holott semmi mást nem csinálnak, csak úgy élnek 100 napon keresztül, ahogy az emberi test számára a legideálisabb. Külsőleg meg fognak változni? Igen. Átalakul a testük, és le fognak fogyni? Persze. Őrületes különbségek lesznek itt, de mindez rohadtul sokadlagos szempont. A szemnek persze látványos lesz a változás, de ami igazán számítani fog, az a mentális átalakulásuk. Érdemes lesz majd visszanézni a bemutatkozó videójukat, és azokat a videójukat, amelyek az 50., 80. napon készülnek majd róluk, bár a változás már most, 5-6-7 nap után is érzékelhető.

Ami pedig a show részét és a lebonyolítást illeti

12-en kezdik a versenyt, de a végén csak egy maradhat. A versenyzők a műsor 100 napja alatt LifeTILT-kalóriadiétát követnek, hetente 4× LifeTILT-edzéseken vesznek részt és LifeTILT-étrendkiegészítőket szednek, hogy a fogyási folyamatuk felgyorsuljon.

A Reality100 napja alatt folyamatosan érkeznek majd a videó-összefoglalók, ahol is a szereplők fognak beszélni saját magukról, és ahol én fogok beszélni róluk, az edzésen mutatott teljesítményükről és az átalakulásuk folyamatáról.

A LifeTILT Reality követi a már megismert struktúrát követi, azaz hétről hétre, folyamatosan esnek majd ki a versenyzők, aminek a végén egy ember megnyeri nemcsak az új külsejét, hanem az 500.000 forintos fődíjat is.

Mindenről ti fogtok dönteni. A kieső játékosokról és arról is, hogy ki nyerje az 500.000 forintos fődíjat. A versenyzők testéről, ahogyan azt láthatjátok az adatlapjukon is, műtermi fotók készültek. Lemértük a súlyukat, lemértük a testüket centiméterekben, mértünk testzsírszázalékot és testkompozíciót. A szereplőkről 10 naponta ismételten elkészülnek ezek a fényképek, ráállnak a mérlegre, és ismételten lemérjük a testük változását centiméterben is.

Mindenkiről elkészül az előtte–utána fotó, és itt jön a műsor azon része, amely az igazi izgalmakat adja majd.

A kiesési rendszer

  1. kör: kezdés után 20 nappal 4 embert nevezek meg, közülük a 2 legkevesebb kommentszavazatot kapó kiesik. 10-en maradnak.
  2. kör: kezdés után 40 nappal 4 embert nevezek meg, akik közül a 2 legkevesebb kommentszavazatot kapó kiesik. 8-an maradnak.
  3. kör: kezdés után 50 nappal 2 embert nevezek meg, akik közül a kevesebb kommentszavazatot kapó kiesik. 7-en maradnak.
  4. kör: kezdés után 60 nappal 2 embert nevezek meg, akik közül a kevesebb kommentszavazatot kapó kiesik. 6-an maradnak.
  5. kör: kezdés után 70 nappal 2 embert nevezek meg, akik közül a kevesebb kommentszavazatot kapó kiesik. 5-en maradnak.
  6. kör: kezdés után 80 nappal 2 embert nevezek meg, akik közül a kevesebb kommentszavazatot kapó kiesik. 4-en maradnak.
  7. kör: kezdés után 90 nappal a bent maradt 4 emberre lehet szavazni, a legkevesebb kommentszavazatot kapó kiesik. 3-an maradnak.

Döntő. Kezdés után 100 nappal a bennmaradt 3 játékosra lehet szavazni, a legtöbb kommentszavazatot kapó nyeri a Realityt, az 500.000 forintot és világmindenséget.

Ti fogtok szavazni, ti fogtok mindenről dönteni az előtte–utána képek és a videóinterjúk vagy bármi más alapján.

Fasza, mi? Persze hogy az. Hiszen ez itt a LifeTILT, mégis milyen lenne?