röviden

Így kezdtem a kockahasprogram legelső sorait.

Ahhoz, hogy a kockahasprogramod sikeres legyen, 3 dolgot kell szem előtt tartanod.

1.Tartsd be a diétát. De tényleg rohadtul tartsd be a diétát.

2.Tartsd be a diétát. Lehet, ezt már említettem, de inkább kétszer írom le, mint csak egyszer.

3.Csináld azt, amit mondok.

 

Hát megérkeztünk.

A kevesebb néha több elve alapján én most nagyon keveset szeretnék írni, mert nagyon sokra van szükségünk. Keveset szeretnék írni már csak azért is, mert nem szeretném, ha elveszne az üzenet, ha elveszne a fókusz egyetlen, ám annál is fontosabb mondatról, ami úgy szól, hogy

TARTSD BE A DIÉTÁT.

Igen. Ennyire egyszerű ez a kockahasprogram. Ezt leírtam már százszor, elküldtem már mindenkit a picsába vagy ezerszer, aki diéta nélkül akart eredményeket elérni, de ezt most nem teszem. Vagy megérted, hogy diéta nélkül szopathatod magad plank tartásban akár 3 órán keresztül is egyhuzamban, csinálhatod a Krisztus-préseket mint egy rossz, fáradt kakukkos óra, intervallozhatsz, amíg ki nem kopik alólad a rekortán, ha nem tartod a diétát, nem fogsz semmit sem elérni.

A kockahasdiéta nagyon erős és nagyon hatékony. Azt a diétát fogjátok csinálni, amit én is csináltam, azt a diétát fogjátok tartani, amivel én ezt az eredményt értem el 80 nap alatt.

A diétát nemekre fazoníroztam, mert a kockahasprogram lényege, hogy férfiak és nők is egyaránt végezhessék. Nem titkolt szándékom, hogy a kockahasprogram egyfajta párterápiaként funkcionáljon, amit a férfiak és asszonyaik együtt csináljanak, mert higgyétek el, hogy nincs az a vacsora, nincs az a csokor virág, ami helyettesíthetné annak a közös útnak az élményét, amin együtt mentek végig, és amely úton nem kézenfogva sétáltok, hanem ezt az utat edzésekkel, a közösen végzett edzésmunka eszméletlen érzésével járjátok végig.

A közös edzés, a közös fejlődés a legjobb párterápia és egyben a legkirályabb közös program. Találhatsz ki bármit, barátom, viheted a nődet bárhova, és találhatsz ki bármilyen randit, ami kerülhet akármennyibe, egy közösen lefutott 5 kilométer, vagy mint esetünkben a kockahasprogram edzéstervének közös elvégzése a legjobb randi, a legjobb legjobb.

Együtt fejlődtök, egymást húzzátok, egymást bátroítjátok, együtt örültök a másik sikerének, és utána, ugye mondanom sem kell, hogy utána miket lehet egymással művelni.

A szerencsésebbek már tudják, hogy miről beszélek, aki pedig még nem tudja, annak azt üzenném, hogy ez nem szerencse dolga, hanem az elhatározásé.

Hála istennek megint sikerült elpofáznom ezt a bejegyzést, úgyhogy most visszairányítanám a reflektor fényeit a diéta fontosságára, íme tehát a diéta.

És akkor válaszolnék pár kérdésre.

1.A 4 tojásfehére és 1 sárgája nem 5 tojást jelent, hanem egy egész tojást és 3-nak csak a fehérjét. Ismételten csak elébe mennék a „mit csináljak a sárgájával” örök klasszikusnak, és a válaszom az, hogy amit akarsz. Én általában kidobom a francba. Ekkor majd jönnek az ételt nem dobunk ki hangok, hát akkor ne dobd ki, most erre nem tudok mit mondani. Legyél kreatív, és sose feledd el, hogy az élet nagy problémája előtt állsz most, ami így hangzik, „mit csináljak a megmaradt tojássárgájával, ha nem akarom kidobni”. Keverj bele egy kis zöldet, és kezdj el festegetni.

2.Nem lehet. Ha lehetett volna puffasztott búza, akkor azt írtam volna.

3.Igen, tudom, hogy egy doboz túró 25 dekás. Igen, most akkor vegyél ki belőle 2×10 dekát.

Most azt hiszitek, hülyéskedek, de nem. Kizárólag olyan kérdésekre válaszolok most itt, amit minimum 50× feltettek nekem. A tojássárgás évődésen feküdtem ki régen a legdurvábban, de azért ez a túrós kérdés is ott van ám, és még messze nem értünk ám a végére.

(zsírszegény túrót vegyél, ne félzsírosat. Lidl, Aldi)

4.Mindent nyersen mérsz.

5.A milyen zöldségeket lehet és mennyit is nagy klasszikus ám. Előbbinek egy külön bejegyzést szenteltem, amit direkt nem linkelek most be, küzdjél meg egy kicsit a tudásért alapon, az utóbbira pedig a bármennyit a válaszom. Zöldségekben nem lehet elcsúszni, de mondhatnám azt is, hogy nem tudsz annyi zöldséget megenni, amennyit igazából meg kéne enned.

6.A tengeri hal alatt fehér húsú tengeri halakat értünk. Természetesen erről is írtam már egy külön bejegyzésben.

7.Csirkemellsonkából kérlek, vegyél minőségit. Minőségi csirkemellsonka 90% fölötti csirkehústartalmat jelent. A Tesco 25 vagy annál is kevesebb hústartalmú sonkákkal is oltogat, szóval nézzétek meg a címkéket. De ezt úgy alapból is.

8.Mekkora szelet rozskenyér. Vegyetek az Aldiban Jókenyeret. Na nem mintha ez olyan jó lenne, de még így is mérföldekkel jobb, mintha nem ezt vennéd. vannak ezek a nagyon brutál igazi rozskenyerek. Ha azt akarod, hogy az élettől is elmenjen a kedved, akkor vedd azt, mondjuk ettől a diétától is el fog, szóval minden mindegy alapon megveheted, csak nem fog jólesni. Egyébként minél nehezebb és keményebb a rozskenyér, annál inkább valódi rozskenyérről beszélünk. Ha látsz egy rozskenyeret, ami puha és könnyű, de az van ráírva, hogy rozskenyér, akkor tudd, hogy a hely totál hülyének néz téged.

Tipp. Pirítsd meg a rozskenyeret. Persze nem azért, mert így kevesebb kalória lesz benne, ahogyan azt a súlyosan szellemi fogyatékos diétázóktól megtudhattuk. Nem. Azért pirítsd meg, mert így finomabb lesz. Én mindig megpirítom.

9.Látom előre, hogy mekkora pánik uralkodott el egyeseken, amikor meglátták a gyümölcspontot a diétában. Egyfajta örömmel vegyített pánik ez, mert a nők imádják a gyümölcsöt ugye, ami persze nem véletlen. Minden nő kiszimatolja a cukrot, és elkezd hozzá vonzódni. A gyümölcsökben cukor van, és te ezért szereted. Lófasz vitamin meg egészség. A gyümölcs cukros víz és semmi más. Akkor miért tettem bele? Mert ez a diéta így is elég húzós lesz, és nem akartam már tovább masszírozni az idegrendszereteket 60 napon keresztül. Vagy inkább mondjuk úgy, hogy ez a diéta van olyan jól összerakott, hogy elbírja a gyümölcsöt.

10.A tizedik és egyben legtöbbször feltett kérdés így hangzik. Mit kell ennem a 4. nap után?

Tényleg nem viccelek és nem túlzok. Az elmúlt évek alatt 10-ből 9 nő megkérdezte, hogy mit kell ennie a 4.bnap után. Amikor először tették fel nekem a kérdést, azt hittem, hogy rosszul hallok, de nem. Ezt tényleg komolyan kérdezték. Olyan régóta tervezem, hogy erre nem válaszolok, és kíváncsiságból megnézem, mi történik. Ki hogyan oldja meg ezt az óriási problémát.

A program 60 napos. Június 20-án kezdünk. Minden más a Kockahascsoportban.

Csatlakozz a #wearelifetilt csoporthoz!