röviden

4 lány, 4 korosztály.

4 lány került be a Narancsbőr Program korosztályos átalakító programjába. 75 nap alatt megkaptak tőlünk minden, de minden támogatást, ami ahhoz kellett, hogy bebizonyítsuk, a program működik. Ők tényleg végigcsinálták a programot. Itt a bizonyíték…

Barbi 20+ korosztály

“Nagyon furcsa leírni, de elérkeztünk a program végéhez. Letelt a 75 nap, ami októberben olyan távolinak tűnt. Én személy szerint nagyon büszke vagyok a többiekre és persze saját magamra is, hogy ennyire kitartóan végigcsináltuk. Nem győzök elég hálás lenni az egész LifeTILT csapatnak!! Összesítve az eredményeket, 6kg-val lettem könnyebb, összesen több, mint 49 cm-t fogytam, és a narancsbőröm is szinte eltűnt.”

 


Kriszta 30+ korosztály

“Mérleg: 4 kiló mínusz, minimális naribőr. Nem fogom szépíteni: kemény volt. Az elmúlt 75 napban nap mint nap megküzdöttem önmagammal, és elmondhatom, az eredményt látva, többnyire győztem. Számomra ez nem csak egy program volt, hihetetlenül sokat tanultam önmagamról, a határaimról, arról, hogyan léphetek át rajtuk, hogy működik a testem, hogy lehet az IR-el együtt élni, úgy, hogy ne hízzak. És hogy hogyan is kell életmódot váltani. Nagyon hálás vagyok Tominak és a programnak, hiszen ez segített elindulni az életmódváltás rögös útján, és mondhatom, teljesen átálltam, így mostantól életvitelszerűen folytatom a clean eating- train dirty programomat.”

 

 


Gabriella 40+ korosztály

“Elégedett vagyok-e az eddig elért eredménnyel? Igen, mínusz 7 kg. De mivel én voltam a négy lány közül a legnagyobb súlyú, ezért nekem még bőven van mit leadnom. Azonban azt is tudom, hogy az általam kitűzött célhoz nem volt elég ez a 75 nap. Szükségem van még legalább 90 napra. Azért ennyire, hogy ugyanilyen ütemben, nem koplalva és egészségesen tudjam leadni a maradék felesleges kilókat. Mindehhez a LifeTilt és Balogh Tamás lesz a jövőben is a segítségemre. Csak hálával tudok gondolni rá és erre a lehetőségre, az iránymutatásra, arra hogy felráztak a punnyadából.”

 

 


Dorottya 50+ korosztály

“Én 50+ évesen kissé aggódva fogtam bele a programba, mert még soha nem volt részem ilyen kihívásban, de bíztam a LIFETILT termékeiben és Tomi szakmai tudásában. Nem csalódtam! Tudjátok az 50+ időszakban nem egyszerű  a csajok élete, jönnek azok a fránya hormonális változások és + kilók betárolása. De élő bizonyíték vagyok rá, hogy a 75 nap során sikerült megreformálni a testem és a lelkem is. A változást ti magatok is láthatjátok a képeken.  Életmódot váltottam, lefogytam, átalakult a testem, boldogan, elégedetten zárom a programot.”