röviden

Ha elfogadjuk, hogy az elhízás, az önbecsülésünk lepadlózása, a nap jelentős részében ránk törő basszus, hogy az istenbe nézek már ki érzet egy rendszertelen életmód következménye, akkor el kell fogadnunk azt a tényt is, hogy mindennek rendbetételét egy jól felépített rendszerrel tudjuk csak helyrehozni.

Egy kapcsolat is csak akkor működhet boldogan, ha annak minden eleme a helyén van. Van szex, tisztelet, megbecsülés, törődés, biztonság, közös programok, együtt eltöltött tartalmas idő, azaz minden, amitől azt érzed, hogy nemcsak kefél valaki, hanem tényleg szeret, és veled van, van kire támaszkodnod, van, akiben megbízol, és végtére is nem vagy egyedül nőként egy olyan világban, ahol egyedülálló nőként létezni rohadt nagy kibaszás.

Vedd csak ki a kapcsolatból a fent felsoroltak közül bármelyiket, vegyél ki ezek közül csak egyetlenegyet, és tedd fel magadnak a kérdést, hogy ezek közül létezhet-e számodra valós párkapcsolat. Vedd ki a szexet, vedd ki a törődést, vedd ki a bizalmat vagy a biztonságot, és nézd meg, hogy mi marad.

Ha így írom, egyből megérted, hogy a kerek egész nélkül semmi sem létezhet a maga teljes valójában, mert ahogyan a párkapcsolatoknál is az apró részletek összességének, helyénvalóságának és meglétének az együttállása szükséges, úgy ez nem lehet másként az életmódváltó folyamatoknál sem.

  • Soha nem érhetsz el kiváló eredményeket csak akkor, ha kizárólag diétázol, mert a tested állaga egész egyszerűen nem lesz feszes és megfelelő formájú.
  • Soha nem érhetsz el kiváló eredményeket csak akkor, ha kizárólag edzésekre jársz, mert a tested vonalai nem fognak látszódni, ha a tested zsíros, vizes, és nem definiált.
  • És végső soron soha nem fogod tudni a testedből kihozni a leglátványosabb és legszebb formát akkor, ha nem használsz kiegészítőket, amelyek ezeket a folyamatokat először is felgyorsítják, másodszor pedig maximalizálják magukat az eredményeket. Egy hegyre fel tudsz menni talán 5000 méterig palack nélkül, rengeteg gyakorlással talán 6500-ig, de a csúcsra már csak oxigénpalackkal, és a kiegészítők pontosan az oxigénpalackot jelentik.

Az életmódváltás sajnos nem ideológia, ahol elméleti síkon magaddal ugyan el tudod hitetni, hogy ami úgy szar, ahogy van, az igazából neked miért jó, hogy az a srác, aki csak kefél téged, azzal te igazából kapcsolatban élsz, és majd előbb-utóbb rájön, hogy te milyen értékes nő vagy, és valódi kapcsolat lesz ebből, de az életmódváltás sajnos nagyon nem az önbecsapott ideológiák univerzumában létezik.

Istenem, belegondolni is szörnyű, hogy hány nőt kefélnek a mai napig is az országban úgy férfiak, hogy a másik oldalon a nő végtelenül naivan hisz és reménykedik, holott közben semmi más nem történik, mint hogy a srác csak szexelni akar, és pont hozzád van kedve. Nem látják, vagy nem akarják látni ezek a nők a valóságot, de pontosan úgy nem látják, vagy nem akarják látni, ahogyan nem látják azt sem, hogy tingli-tangli balfaszkodó tornázásokkal, „engedélyezek magamnak” felkiáltású csalókajákkal tényleg azt hiszik, hogy eredményeket fognak elérni.

De ahogyan gyűrű sem kerül az ujjadra egy sehova sem tartó kapcsolat folyományaként, úgy a tested sem fog még csak hasonlítani sem ahhoz az általad idealizált eszményképhez, ami le van mentve a telódra, fel van ragasztva a hűtődre, vagy be van követve az Instagramon az a nő, aki te soha nem leszel, ha nem veszed komolyan, ha nem gondolkozol rendszerben.

Betartod a diétát, csökken a testzsírod, rendszeresen edzel, formálódik a tested, szeded a kiegészítőket, kiválóbb eredményeket érsz el, és pont. Nincsen ideológia, nincsen semmi, csak a beletett munka és az eredmények a tükörben.

A rendszer mindenekelőtt. Egy olyan rendszer, amelynek minden eleme tiszta értéket képvisel, amelynek minden eleme a fejlődésedet szolgálja, és amely rendszerből nem lehet kivenni egyetlen elemet sem, mert egész egyszerűen nem fog felépülni, vagy ha fel is épül, hibás lesz a szerkezet, és a végeredménnyel nem leszel elégedett.

A rendszerbe foglalt tudás szerves része minden LifeTILT-programnak, de maga a LifeTILT is egy tökéletesen működő rendszer, és pontosan ezért működik, ezért érnek el valóban fantasztikus eredményeket azok, akik betartják a szabályokat, és nem akarnak kiváltogatni semmit semmivel.

Váltsd ki a bizalmat valamivel, ha tudod. Váltsd ki a szexet valamivel, tessék. Válts ki bármit egy kapcsolatban csak azért, mert nincs hozzá kedved, vagy neked az nehézséget okoz.

Nem fog működni.

Nem fog működni, mert ha valamivel ki lehetne váltani bármit is, akkor az lenne benne az alaptörvényben, és azt sem lehetne kiváltani.

Anyagcsere-gyorsítás

Két szót kell megtanulnia mindenkinek. Két szó, amely minden átalakulás alapja.

Az anyagcsere felel minden testben lezajló élettani folyamatért, így a fogyási, alakformálási és átalakulási folyamatokért is. Az anyagcsere nem más, mint biológiaienergia-felhasználás, ezen belül történik az enzimek, a hormonok és a vér képzése, a sejtek lebomlása és újraképzése, a testhőmérsékletünk szabályozása, valamint a szervezetünkben lezajló folyamatok egyensúlyának és annak helyes működésének a fenntartása.

Egyszóval az anyagcsere az alapvető életfolyamatok (gondolkodás, mozgás, légzés, keringés, emésztés, kiválasztás) fenntartásához és zavartalan működéséhez, azaz az életfunkciók biztosításához nélkülözhetetlen „biológiai” energia előállításáért felelős folyamat.

Ez volt eddig a bejegyzés legunalmasabb része, de nem árt tudnotok, hogy az anyagcsere fontosságát azért emelem isteni magasságokba, mert az anyagcsere állapotán és annak helyes működésén áll vagy bukik, hogy te végül is le tudsz-e majd fogyni, hogy te át tudsz-e alakulni, és ha igen, azt milyen eredménnyel fogod tudni megtenni.

És ezen a ponton érkeztünk el egy nagyon fontos ponthoz a LifeTILT történelmében, amely igazából mindenre választ ad, és igazolja mindazt, amit én közvetítek felétek most már lassan hatodik éve.

KIZÁRÓLAG AZ DÖNTI EL, HOGY EGY MOZGÁSFORMA JÓ-E VAGY SEM. KIZÁRÓLAG AZ DÖNTI EL, HOGY EGY DIÉTA JÓ-E VAGY SEM. KIZÁRÓLAG AZ DÖNTI EL, HOGY EGY KIEGÉSZÍTŐ JÓ-E VAGY SEM, HOGY AZ AZ ANYAGCSERÉRE JÓ HATÁSSAL VAN-E VAGY SEM.

Nem tudom, miket, vagy mi alapján szoktatok kimásolni szövegeket, hogy azt utána a hűtőre vagy a falra ragasszátok, de ezt a mondatot mindenképpen ragasszátok ki, mert ha ezzel tisztában vagytok, akkor utána már el tudjátok dönteni, hogy ami szembejön veletek az interneten, az egy ordas nagy faszság-e vagy sem. Ez a „vagy sem” törvény, aminek rögzülnie kell bennetek, és ez a vagy sem törvény van belevésve a LifeTILT alapjaiba is, ezért működik, ezért hatásos, ezért a LifeTILT ma az egyetlen, amely egy komplett rendszert ad.

A narancsbőrprogram is egy komplett rendszer, a legkiválóbb elemek összességének a rendszere, és most pontosan ezekről az elemekről lesz szó. Elemekről, amelyek minden esetben az agyagcserére gyakorolt legjobb hatást veszik figyelembe.

 

ELSŐ ELEM – EDZÉSEK

Súlyzós és kardioedzések. Nincsen más. Egyszerűen nincs. Persze van még kismillió gyökérség, de mi itt most a mindenkori legjobb és leghatékonyabb edzésformákat gyűjtjük össze, és nem vesszük figyelembe azokat az „edzéseket”, amelyek ugyan edzéseknek tűnnek a megemelt pulzusszám miatt, de attól még, hogy valami annak tűnik, attól még messze nem biztos, hogy az is. Gondoljatok itt azokra a férfiakra, akikre azt hittétek, hogy, aztán persze sajnos kiderült, hogy különösen nagy rohadék seggfejek. Az elején, és az első pár alkalommal mindig minden jónak tűnik, de nem az a jó, ami először az, hanem az a jó, ami fél év után vagy évek múltán is az.

A súlyzós edzések évek múltán is működni fognak, a kardiós edzések évek múltán is működni fognak, feltéve, ha az edzéseidet is rendszerbe teszed, és a terhelést folyamatosan emeled magadnak. Innen azért már láthatjátok, hogy ez az egész életmódosdi mennyire bonyolult és rétegelt folyamat. Innen már látnod kell, hogy minden, ami gyors és egyszerű átalakulást ígér, az valójában mennyire szakmaiatlan, megalapozatlan, mennyire ponyva retardált hányás fos szar.

A narancsbőrprogram keretin belül minden korosztály számára már feltettem egy súlyzós edzéstervet, ami kiindulópontnak tökéletes.

 

KARDIÓS EDZÉSEK

Hatékony kardiós edzésnek a következők edzésformák minősülnek.

Intervall kardió, boksz (igen, a kesztyűs) és a konditermekben található gépek, amiken a következőképpen kell edzeni, jelen esetben kardionapot tartani.

 

Kerékpár

Ellipszistréner

Evezőgép

Lépcsőzőgép

Emelkedő séta

Séta. Tehát hogy SÉTA!!! minimum 4%-os dőlésszögben. Nem futás.

Minden konditeremben található kardiogépen 30-40 percet kell eltölteni olyan terhelés mellett, hogy mellette még beszélgetni tudjál. Ez lenne a lényege a kardiós edzésnek. Nem kell meghajtani, mint a paraszt, mert nem attól lesz hatékonyabb, hogy te gyorsabban futsz. Ez sajnos nem úgy működik, hogy leszédülsz egy edzésre, és akkor ott megtolod, mintha nem lenne holnap, azzal a felkiáltással, hogy most bepótolod. Ez nem így megy. Ez úgy megy, hogy rendszeresen lejársz, és ott úgy csinálod, ahogy kell, nem pedig úgy, ahogy te jónak gondolod.

Igen. Kifejezetten azt szeretném kérni, hogy semmit se csinálj úgy, ahogy te jónak gondolsz.

 

MÁSODIK ELEM – DIÉTA

A LifeTILT-vércsoportdiétát, ismétlem, LifeTILT-vércsoportdiétát, ami nem azonos a sima vércsoportdiétával,  szóval a LifeTILT-vércsoportdiétát mindenki megtalálja a saját szervezetére szabva.

 

HARMADIK ELEM – KIEGÉSZÍTŐK ÉS A ONE

A ONE, gyermekeim, azért olyan hatásos, mert a természetben megtalálható növényi anyagcsere-gyorsító zsírégető. Ha olvastad az anyagcsere-gyorsítás fontosságát pár sorral feljebb, akkor most már azt is tudod, hogy miért a ONE a narancsbőrprogram lelke, és miért biztosít hatékonyságot. Ha valaki kíváncsi erre a hatékonyságra, akkor az lépjen be a LifeTILT 67 ezer (hatvanhétezer) főt számláló csoportjainak valamelyikébe, és győződjön meg a saját szemével erről a hatékonyságról olyan formában, ahol a ONE-t használó nők írnak róla napi rendszerességgel.

Így adagold

20+ KOROSZTÁLY

85 kg alatt 2 kapszula reggel, éhgyomorra

85–125 kg között 2 kapszula reggel, éhgyomorra, 1 kapszula főétkezés mellé

125 kg felett 2 kapszula reggel, éhgyomorra + 2 kapszula főétkezés mellé

30+ KOROSZTÁLY

85 kg alatt 2 kapszula reggel, éhgyomorra

85–125 kg között 2 kapszula reggel, éhgyomorra + 1 kapszula főétkezés mellé

125 kg felett 2 kapszula reggel, éhgyomorra + 2 kapszula főétkezés mellé

40+ KOROSZTÁLY

85 kg alatt 2 kapszula reggel, éhgyomorra + 1 kapszula főétkezés mellé

85–125 kg között 2 kapszula reggel, éhgyomorra, 2 kapszula főétkezés mellé

125 kg felett 2 kapszula reggel, éhgyomorra,

2 kapszula ebéd mellé, 1 kapszula vacsora mellé

50+ KOROSZTÁLY

85 kg alatt 2 kapszula reggel, éhgyomorra + 2 kapszula főétkezés mellé

85–125 kg között 2 kapszula reggel, éhgyomorra + 2 kapszula ebéd mellé + 1 kapszula vacsora mellé

125 kg felett 2 kapszula reggel, éhgyomorra + 2 kapszula ebéd mellé + 2 kapszula vacsora mellé

 

NEGYEDIK ELEM – FOLYADÉKBEVITEL

Vannak az emberiségnek ezek az óriási önámító közhelyei, amiből most kiemelném a 3 legnagyobb frázis faszságot.

  1. nincs időm
  2. egész nap dolgozom
  3. nem tudok meginni

Ezekből általában természetesen egyik sem igaz, de nekünk most a harmadik pont kell.

Nem is tudom, hogy mikor, de elég rég volt az, amikor rájöttem, hogy az az ember, aki képes kiejteni a száján azt a szóösszetételt, hogy „nem tudom vagy nem tudok”, azzal általában nincs értelme tovább foglalkozni. Legalább egy évtized tapasztalata mondatja ezt velem, úgyhogy aki még nem jött rá erre magától, az most fogadja meg, mert az az ember, aki képes akár csak egyszer is kijelenteni, hogy nem tud meginni napi 3 liter folyadékot, aki képes azt mondani, hogy nem tudja betartani a diétáját, vagy betakarózik minden jelentéktelen senki takarójával, amire az van hímezve, hogy „nincs időm”, azzal most mit akarsz kezdeni azonkívül, szánalmasan ránézel, és továbbmész.

Elegendő tiszta víz nélkül a vérünk besűrűsödik, a vörösvértestjeink összetapadnak, ez pedig rontja a szervezetünk oxigénellátását, és a sejtjeink anyagcseréje is lelassul. Összességében olyan helyzetet teremtünk, mintha a mosógépünket víz nélkül járatnánk, amely példát azért hoztam fel, hogy a 6 után nem evő seggfejek is megértsék.

Víz nélkül a testünk nem tud megfelelően működni, márpedig a megfelelő működésre és az optimális anyagcsere-folyamatokra szükségünk lenne, már ha bármi eredményt is el szeretnénk érni azonkívül, hogy egy helyben toporgunk.

Napi 3 liter folyadék minimum. Nem érdekel, megiszod. Első nap majd nem megy, csak  1 liter, utána már megy majd kettő, majd 1 hét után a 3-at is kevésnek fogod érezni, de nekem senki ne mondja, hogy nem tudok meginni ennyi vizet, mert meg tudod, csak egy gyökér vagy, aki a nem tudom ismételgetésével felmenti önmagát.

  • A narancsbőrprogram alatt minimum napi 1,5 liter tiszta víz, 1 liter zöld tea, és a program első 30 napjában napi 2-3×3 deci csalántea.
  • A program második szakaszában, tehát a 30 nap után, az utolsó 45 napban napi 2 liter tiszta víz, 1 liter zöld tea, 3 deci Oolong tea.

 

ÖTÖDIK ELEM – HETI BEOSZTÁS

Így oszd be a napjaidat.

első nap – súlyzós edzés

második nap – kardionap

harmadik nap – pihenő

negyedik nap – súlyzós edzés

ötödik nap – súlyzós edzés

hatodik nap – pihenő

hetedik nap – kardió vagy pihenő, te döntsd el.

A nyolcadik napon kezdődik minden elölről, de a nyolcadik nap már a második heted első napja lesz.

Fasza kis program ez, aminek a pontos, azaz minden elemének betartásával komoly eredmények érhetők el, nem mellesleg az egészségi állapotod is nagymértékben javulni fog.

Minden más vagy több információ a programról a LifeTILT Narancsbőrcsoportjában.

Csatlakozz a Narancsbőrcsoporthoz.