röviden

A XX. század emancipációs törekvései az akkori kornak megfelelően elérték céljukat. Ma már egy nő, legalábbis hivatalosan, teljesen hasonló elbánásban részesül, mint egy férfi, de egy bizonyos társadalmi intelligenciaszint fölött bizonyosan.

A társadalmi jogok kiharcolásával azonban nem érhet véget ez a folyamat, mert az emancipáció sikere nem a szavazati és egyéb alapvető alkotmányos jogok meglétében mérhető. Ezek a jogok megléte az alap, és minden más csak ezután kezdődik, mert hiába a nők tömbösített elégedettsége, ha a nő mint egyén a mindennapokban nem érzi magát egyenrangúnak. Mert nem hiszem, hogy egy nő 2013-ban attól érezne nemiségére jellemző és érzelmi kielégülést, hogy rendelkezik olyan társadalmi alapjogokkal, ami alanyi jogon egy gondolkodó társadalomban egyébként is járna neki.

A nők egyéni boldogsága a lényeg, mert az emancipáció csak egy lehetőség, amin belül a nők lehetőséget kapnak, hogy kiteljesítsék önmagukat és a bennük rejlő potenciált az életre. Egyfajta személyiségfejlődés ez, amiben a nők megtalálhatják önmagukat, ledönthetik korlátaikat, mozgalmaktól és eszmei irányvonalaktól mentesen. A nők és az élet adta korlátlan lehetőségek. Magabiztosság, a női öntudat kiteljesülése, a női létben rejlő potenciál és értékek felszínre hozása, elvárások saját magukkal és másokkal szemben. Ez a valódi emancipáció, ez egy boldogabb női élet záloga, nem pedig az érdemek nélkül, pusztán a női létre való hivatkozás, mindenfajta alap nélkül, mert az lehet, hogy te nő vagy, de ezt a szót, kedveseim, ki is kell érdemelni.

A nők kurva nagy tévedése az élettel szemben, hogy egy férfihoz kötik az életük kiteljesülését, és boldogságuk megélése nagymértékben függ attól a férfitól, akivel éppen együtt mozognak. Teszik mindezt ahelyett, hogy kiharcolnák az önrendelkezésüket, és egy önálló, sikeres életet kezdenének el építeni maguknak. A LifeTILT-érzés megértése és az itt leírtak megfelelő értelmezése egy olyan ugródeszka lehet ezeknek a céloknak az eléréséhez, amit egyszerűen nem engedhettek el magatok mellett. A LifeTILT és az itt közvetített életmódváltó gondolatok olyan szinten fognak titeket megerősíteni fejben, amiről most még álmodni sem mertek, és a fogyás ennek a folyamatnak csak egy jelentéktelen, pozitív hozadéka. A LifeTILT nem egy szimpla diéta meg edzések, és nemcsak a fogyásról szól, hanem emberek mentális megerősítéséről, ami által kinyílik előttetek ez a kurva világ, és bármit, ismétlem, bármit elérhettek az életben. Megnő az igényszintetek és elvárásotok elsősorban önmagatokkal szemben.

Nők milliói élnek balfasz, kolonc, életbukott férfiakkal a nyakukon, körülvéve magukat barátnak hazudott fékekkel, akik csak visszahúzzák őket az életben. Ezeknek a nőknek a tragédiája, hogy egy ingerszegény, komplexusokkal terhes gondolatvilággal fel sem tűnik nekik az a nyomorúságos életük, amit jelenleg is jó eséllyel élnek, mert belefásultak már régen a mindennapokba, és a kiutat már régen nem is keresik a rengeteg pofára esés miatt. Kezdjétek el a programot, és változtassatok az életminőségeteken, amire már tudtok egy élhetőbb életet építeni, mert valójában ez a nők igazi forradalma egyénekre bontva. A LifeTILT-programot elvégző nők új életük első lépéseit már megtették, az ő életük kifutása, és hogy nőként miket képesek ezek után elérni az életben, innentől kezdve már csak rajtuk múlik. A TILT egy minőségibb életre sarkall, és hogy kapard le a falakat, dönts le minden korlátot, mert képes vagy rá, hidd el, hogy képes vagy rá.

A nők valódi forradalmát nem csoportok, mozgalmak vagy szakszervezetek vívják meg, hanem egyének, nők a mindennapokban. Minél több nő érti meg, hogy nőként is el lehet érni szinte bármit az életben, a férfiak annál inkább arra lesznek kényszerítve, hogy ők is villantsanak valamit, mert ha a nők tömegei kezdik el egyre feljebb tolni a lécet, és lesznek egyre magasabb elvárásaik a férfiakkal szemben, úgy a férfiaknak is alkalmazkodniuk kell a megváltozott viszonyokhoz. Abban, hogy manapság a férfiak egyre nagyobb számban puhapöcsű, töketlen, perspektívátlan kis köcsögök, azért nagy szerepük van ám a nőknek is, kereslet-kínálat alapon ugye. Ha egy nő a komplexusai, a külseje vagy a képességeibe vetett hite miatt leértékeli magát, úgy az elvárásai is a béka segge alatt lesznek. És ez bizony utat nyit az elátkozott, szánalmas kényszerkapcsolatokhoz olyan férfiakkal, akik ugyanúgy lófaszt sem csinálnak az életben, mint azok a nők, akik bizony nőknek gondolják magukat, de egy melltartó viselésétől és némi szemfestéktől az arcon még senki nem vált nővé, és messze nem jogosít fel arra, hogy ő nőnek gondolja magát.

A nőiesség egy fantasztikus státusz, amit nem osztogatnak ingyen. A kurvaság az ingyen van. Az elvtelen, női értékektől mentes élet bárki számára elérhető, és a nők többsége manapság meg sem erőlteti magát, hogy a női léte ezen túlmutasson. Mert a női címke viseléséért bizony keményen meg kell küzdenie minden nőnek, hogy valóban nőként nézhessünk rájuk, és hálásak legyünk a sorsnak, hogy megtestesítik mindazt a női értéket, amiért világok borultak össze, csak hogy az ilyen nők közelében lehessünk.

A Teczár Szilárd-féle röhejek csak egy nagyon beteg társadalom kivetülése. Egy kisfiú hibás lépése, aki még nem találkozott az igazi női értékkel. De miért is találkozott volna, hiszen mit lát egy huszonéves srác manapság? A kurvaság összes stációját, ahol a lányoknak annyi az önbecsülésük, mint egy megélhetési prostituáltnak, és ahol a kérdés csak annyi, hogy megismerkedés után 3 perccel szopnak le egy srácot a vécében, vagy addig szexelnek velük, amíg a taxi hazaér. Ilyen környezetben élve persze hogy felüti a fejét a Teczár-jelenség, mert ilyen „nőknek” nemhogy előjogaik nem lehetnek, de még a női jelző közelébe sem mehetnek. Minden nő arról panaszkodik, hogy eltűntek az igazi férfiak. Ez igaz. De hova tűntek az igazi nők? Hova tűnt a nőiesség és az erkölcs, aminek eltűnésével egyenes arányban tűntek el az igazi nők is? A Teczár-jelenség túlmutat önmagán, és ezen nem ártana minden nőnek elgondolkoznia. Ébredjetek hát fel, és ne várjatok a hercegre, ha ti még a közelében sem vagytok a hercegnőstátusznak.

Most azt kérem, hogy nézzetek körül. Nézzetek magatok mellé, ki a párotok. Ő mennyi pluszt tesz hozzá a te életedhez, mit csinál jelenleg, és te most milyen életet élsz, kik a barátaid, mik voltak a céljaid 5 évvel ezelőtt, és azokhoz képest te most hol tartasz. Na ez az élet tükre, ami nem fog neked hazudni. Nézz körül újra, és ne hazudj magadnak. Ez az az élet, ami kell neked? Így tervezted el az életedet évekkel ezelőtt? A társadnak hazudott férfi, aki melletted van, valóban az a társ, akit te megálmodtál magadnak, aki mellett te boldog vagy, és nem csak egy „ez jutott” alapon kompromisszumos megoldás? Te csak pont annyira vagy nő, mint amennyire a társad férfi, és ezt nem árt, ha tudatosítod magadban, gondolj magadról bármit is. Most az egyszer ne hazudj magadnak, és értékeld az életedet a maga valójában, mert ha ezt most képes vagy megtenni, akkor ez lesz az első lépésed a minőségibb életed felé vezető úton. Kezdjétek el a programot, és változtassatok. Változtassatok meg mindent és változtassatok mindenen, amivel jelenleg nem vagytok elégedettek. Ehhez bátorság kell, tudom, de egyszer mindenkinek ugrania kell. Az új életed első nagy lépése a programod lesz. Ez a lépés nem lesz könnyű, nem akarok áltatni senkit, kurva nehéz lesz, de semmit nem adnak ingyen, főleg nem egy boldogabb életet.

A programodhoz azonban nem csak magadat kell majd legyőznöd, mert rengetegen lesznek, akik nem akarják majd a sikereidet, mert a te sikered az ő bukásuk. Ezek az ellenségek közelebb vannak hozzád, mint gondolnád. Ők azok, akik képtelenek lesznek elviselni a te pozitív életfejlődésedet, mert szembesíteni fogod őket a saját gyengeségükkel. Ki kell iktatnod ezeket az embereket az életedből. Át kell gondolnod jó pár dolgot, és alapjaiban kell újraértékelned a jelenlegi kapcsolataidat. Fájó felismerések ezek, de a legfájóbbak azok lesznek, amikor a családod néhány tagja fog belekerülni ebbe a körbe, mert lesznek ilyenek nem is kis számban, higgyétek el nekem.

A párod, a barátnak hazudott emberek körülötted vissza akarnak majd rántani. Akadályokat gördítenek majd eléd, hogy ne csináld, ne hagyd ott őket, de te csak menj tovább, ne törődj semmivel, és ne nézz vissza. Ne nézz vissza, mert akik a boldogabb életed felé vezető úton eléd akarnak állni, azok nem a barátaid, nem jelentesz nekik semmit, de legfőképpen nem szeretnek téged, így nyugodt szívvel hagyhatod ott őket az út szélén, hogy később a saját életmocskukba fulladva, a saját maguk által szőtt kötéllel akasszák fel magukat. Fejlődj emberileg, fejleszd az életed, és találj olyan embereket, akik minőségileg illenek hozzád, és legalább azonos szinten vannak veled. Ezt a szintet soha ne add alább, és ne engedd meg, hogy beléd kapaszkodjanak vagy rajtad akarjanak felmászni. Ez nem a múltad megtagadása, hanem a dolgok tisztánlátása.

Ez a nők valódi forradalma, és ez a te saját harcod is az élettel szemben. Itt az ideje hát, hogy megvívd a saját harcod, és ehhez a harchoz minden fegyvert megtalálsz itt, a TILT-en…