röviden

A LifeTilt maga az élet, a fenékformáló projekt pedig az élet éltetése, és egy férfi számára a legfontosabb dolog középpontba helyezése, ami nem is lehetne más, mint a nők és az ő szexualitásuk bemutatása.

A fenékformálás az egyik legjobb dolog, ami ezzel a bloggal történhetett, és be kell vallanom őszintén, soha nem gondoltam volna, hogy a Slim3 első évada után lesz még olyan projekt, amit legalább annyira fogok szeretni, mint anno Adriékat, vagy mint Petrát még a Tilt történetének elején. A LifeTilten futó többszereplős átalakulások történéseit és háttérsztorijait most nem részletezném, de legyen elég annyi, hogy bőven zajlottak az események, és a fogyáson túl barátságok is szövődtek. Az első évadban Adri és Vivien talált egymásra, míg a másodikban Bogi és Móni írják újra hétvégente a budapesti éjszaka történelemkönyveit, és ütik ki magukat rendszeresen egy Mai Thai-jal és egy üveg Kalinkával a kezükben. A fenékformálós lányok az első pillanattól kezdve megtalálták a közös nevezőt, és alig 1 héttel a közös edzések megkezdése után a legszebb leszbikus álmaimat megjelenítve már egymásnál aludtak, és azóta is összejárnak.

Ilyenkor látszik, milyen is az, amikor nem egy kibaszott cégnek csinálom a programokat, hanem kizárólag a LifeTiltre írom. Hangulat, emberek, valódi kapcsolatok. A fenékformálás program nem a pénzről szól, mint a Slim3 2, és ez érződik is ezen a programon. Rohadtul szabad, és az egész olyan, mint egy gólyatábor, csak itt persze nincsenek kurva nagy seggfejek. Egyébként kicsit tartottam ettől a projekttől, mert mint tudjuk, ahol több nő van egy helyen huzamosabb ideig összezárva, ott előbb-utóbb vér fog folyni, de ha ráadásul jó nőket teszünk össze, na akkor szinte biztosan elszabadul a pokol, és megindul egymás esztelen lekurvázása. Aztán persze eszembe jutott, hogy ez a viselkedésforma kizárólag a sötét prolikat jellemzi. A női szexualitás megmutatása persze nem iskolázottságfüggő, de annak bemutatásánál azért elképesztő különbségeket lehet észrevenni, és itt válik el, hogy valamiből ízléstelen, olcsó pornó lesz, vagy a női idomok megformált bemutatása. A fenékformáló lányokra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy eladók lennének az X-It-ben. A mezőnyt egy egyetemi tanárnő, egy könyvelő, egy főiskolás és egy egyetemista diáklány alkotja. Ők azok a lányok, akik megmutatják mindazt, amiért az ember hálát ad Istennek, hogy férfinak születhetett. Ezek a lányok hozzák felszínre és mutatják meg magukban azt a faktort, ami ugyan minden nőben benne van, csak néhány csajnál az álságosság, a prüdéria vagy a szexuális elhanyagoltság már olyan méreteket öltött, hogy elfelejtik azt a korszakukat, amelyek a legjobb és legsikeresebb pornófilmek forgatókönyveinek alapjai is lehetnének, az erkölcsöt mint olyat hírből sem ismerve este 10 és reggel 6 között.

A nők és az erkölcs. Háhhh, kurva nagy, de tényleg. Már így leírva is röhej. Az a baj, hogy így 28 évesen azért már nehezen lehet velem bármit is elhitetni, bárhogyan is akarják láttatni magukat a nők előttem. Erkölcsösségről és igazságérzetről pofázni kommentekben olyan csajoktól, akik velem csalták a barátjukat hónapokig, azért elég erős, nem? Vagy itt van például az a lány, aki 3 évvel ezelőtt egyedül felszívta Kolumbia teljes európai kokainexportját, és kb. mindenkivel lefeküdt, aki 2 méteres körzetébe került. És most ugyanez a lány játssza el éppen a dolgos és megbízható menyasszony szerepét az esküvőjére készülve, megvetve minden nőt, akinek kilátszik a térde a szoknyája alól. Óriási ezeket így szabad szemmel látni, de én még azt is elhiszem, hogy ő valóban egy komoly, tartással élő nőnek hiszi magát, mert a nőkben megvan az a tulajdonság, hogy komplett évtizedeket tudnak a fejükben meg nem történtté tenni, és azt bárhol, bárki előtt a legnagyobb nyugalommal, mimika nélkül letagadni. Szóval én csak annyit üzennék az összes nőnek, akik éppen fáklyával vonulnak az itteni csajok ellen, és kurvára aggódnak a lelki üdvükért, hogy biztos nagyon jól néz ki Facebookon a gondosan megválasztott profilképpel megjátszani az erkölcsös, tiszta lelkű nő vagyok szerepet, de én azért megnéznék pár átmulatott szombat estét 17 és 25 éves korotok között.

Ami a srácokat illeti… Szégyellem magam, és az egyik legnagyobb kudarcként élem meg, hogy egy olyan blogot írok, amit ennyi puha pöcsű kis buzi olvas. Ismerem a fajtátokat, ti vagytok azok a nímandok, akik a szórakozóhelyeken hölgynek szólítjátok a csajokat, mert ti még az ötvenedik pofára esés után is még tényleg mindig azt hiszitek, hogy a nők azt szeretik, ha tisztelik őket. Azt szeretik, persze, de nem ez az elő találkozásnál, bazmeeeeeeeg. Seggfejek vagytok mind. Kezeld tárgyként a nőket, és tisztelni fognak téged. Tiszteld a nőket, és egy papucs nevű tárgyat fognak látni benned. Komolyan mondom, kurvák vagytok, csak sört isztok, és tanga helyett boxer van rajtatok.

Ami meg a lányokra írt negatív kommentelőket illeti. Most ide valami nagyon hosszú anyázást terveztem, de helyette inkább feltennék egy kérdést. Miért nem mentek el a picsába?

Most, hogy leírtam minden fontos dolgot, jöjjön a 4 lány rövid bemutatása.

Ági

Közös történelmünk van, és a sztori 2005-re nyúlik vissza. Akkoriban még más szelek fújtak Budapesten, mert volt egy sziget, ami egyfajta zarándokhely volt sokunk számára, és amire oly jó szívvel emlékszik vissza mindenki, aki részese volt akkoriban. Kezdetben maffiózók és egyéb alvilági emberek találkozóhelye volt a később csak álomsziget néven ismertté vált Vizoviczky Land, ami mára már szüzességüket 4 éve elvesztő 15 éves kis kurvák és SP-nek öltözött homoszexuálisok gyűjtőhelye lett. Bed, Dokk, Studo, Privé, Bed Beach, még a 2007 előtti időkből, amikor még nem jártak fel Ózdról meg Battonyáról a hegesztő szakmunkások, atlétájukra zakót húzva és kegyetlenül kifürödve előadni magukat, a szoba-konyhából pár órája éppen hogy csak kimászva. A Hajógyárin ismertem meg tehát Ágit, aki mára már menyasszony lett, és az utolsó pillanatban elküldte nekem ezt a képet.

Dóri

Brazil adottságok egy norvég külsővel párosulva, egy nagyon erőteljes szexuális kisugárzással megtoldva. Dóri az egyetlen olyan lány a fenékformálós programban, aki végül a castingról került be. Rengeteg ígéretes jelentkező volt, 200-nál is több jelentkezés futott be, de Dóri feneke már az első körökben kiemelkedett a mezőnyből. Saját bevallása szerint nála kevesebb nő rendelkezik jobb technikával, amely információ éppen elegendő volt számomra, hogy végül bekerüljön ebbe  a programba.

Csenge

Egyetemi tanár, és a banda legérzékenyebb tagja. Mindenre rágörcsöl, állandóan bestresszel, és felesleges hülyeségekből csinál problémát, azaz lazán hozza a szokásos női dolgokat. Csenge érzéki, olyan, mint egy romantikus film, csak szar színészkedések nélkül. Csenge számára egyébként a jobb és bal oldal úgy néz ki, hogy órás és nem órás kéz. Ezen most kiborulhatnék, de lassan 1 éve mozgok már nők között napi szinten, szal azt hiszem, eljutottam már arra a pontra, hogy ezek már fel sem tűnnek igazán. Nagyon be akart kerülni, és ő tesz a legtöbbet a sikerért. Nagyon rosszulesett neki, hogy a képére ő kapta a legkevesebb lájkot, úgyhogy lesztek szívesek legközelebb aktivizálni magatokat, mert tényleg rohadt keményen dolgozik az edzéseken a sikeres programjáért.

Bianka

A Slim3 2 végül el nem indult szépségkirálynő kategória egyik jelentkezője. Akkoriban 10 percenként jöttek a lányok a meghallgatásra, de egyedül Bia maradt ott velem órákon keresztül. Akkor még nem voltam tudatában, de hatással volt rám a csaj, amit az elmúlt pár évben nem igazán ért el nálam nő. Még a fenékformáló program előtt jöttünk össze, és valahogy minden kurva jó volt, de aztán ahogy azt már megszokhattuk, az élet közbeszólt, és egy külföldi munkalehetőség véget vetett a történetünknek. Sajnálom, hogy valami véget ért, de a film forog tovább, aztán ki tudja… Lehet, az élet majd egyszer visszaír minket a sorozatba. Bianka a programot külföldön is folytatja, írtam neki edzéstervet, a többit pedig meglátjuk a képeken 20 nap múlva.

Zárásképpen pedig csak annyit mondanék minden srácnak, hogy kezdjen el írni egy életmódblogot, fogyassza le a lányokat, hirdessen meg ilyen programokat. Rengeteg munka lesz vele, és még több lemondással fog járni, de higgyétek el, megéri, és élvezni fogjátok minden egyes percét. A LifeTiltet nagyon sokan nem értik, de hogyan is érthetnék, hiszen a legtöbbjük a média miatt és az előtte–utána képek miatt van csak itt. A régiek tudják, miről beszélek, az újaknak fogalmuk sincsen, miről beszélek, de az újakból is egy napon régiek lesznek, akkor talán értelmet nyer majd ez a pár sor nektek is.

A lányok programját nem publikálom. Aztán lehet, hogy igen, de szerintem nem, vagy igen, de inkább nem…