röviden

Idén tavasszal megcsinálom azt az átalakító programot, amit már 2013 tavasza óta meg akartam csinálni.

Három menyasszonyt az esküvője napjára élete legjobb formájába hozok, és az átalakulása végén az esküvői ruhájukat is megveszem.

A három menyasszony természetesen LifeTILT-diétát és LifeTILT-edzéstervet fog követni, valamint LifeTILT-kiegészítőket fog szedni az átalakulása ideje alatt, egyszóval követik a létező legjobb módszert, LifeTILT-eznek.

Na de, ezt a három menyasszonyt meg is kell még találni, és most pontosan erre fog sor kerülni:

  1. Az átalakításra kizárólag, azok a menyasszonyok jelentkezhetnek, akik 2017. május 1. és 2017. szeptember 31. között mennek férjhez, és LEFIXÁLT esküvői időpontjuk van. Tehát úgy semmiképpen se jelentkezz, hogy még a kezedet sem kérték meg, meg majd egyszer valamikor lesz esküvőd, mert nem fog működni a dolog.

NEKEM OLYAN MENYASSZONYOK KELLENEK, AKIKNEK MÁR STABILAN MEGVAN AZ ESKÜVŐJÜK IDŐPONTJA, ÉS EZ A DÁTUM MÁJUS 1. ÉS SZEPTEMBER 31. KÖZÉ ESIK.

  1. Ha te akarsz az egyik LifeTILT BRIDE lenni, akkor írj egy e-mailt a menyasszony@lifetilt.hu e-mail-címre.
  2. A tárgy mezőbe írd be azt a várost, ahonnan jelentkezel. BRIDE és a város, tehát pl. BRIDE Budapest.
  3. Az e-mail tartalmazza a neved, korod, telefonszámod, valamint az esküvő pontos időpontját és helyszínét.
  4. Fénykép rólad.
  5. Fénykép arról az esküvői ruháról, amit viselni szeretnél az esküvőd napján.
  6. Ha a vőlegényed is nevezni szeretnéd, akkor a vőlegényedről is küldj egy fotót. Ez az átalakítás főleg a menyasszonyokról fog szólni, de lehet, hogy a vőlegények is szerepet kapnak majd, még ha nem is akkorát, mint a menyasszonyok, szóval ebben a tekintetben teljesen követjük a mindenkori sémát, azaz hogy az esküvő a nőkről szól, és a férfiak is ott vannak.
  7. Írj pár sort magadról.

Tehát még egyszer. Olyan iszonyat jó nőt csinálunk belőled az esküvőd napjára, hogy az esküvődön még a pap is el akar majd venni, és erre az iszonyat jó testre azt az esküvői ruhát veheted majd fel, amelyiket csak szeretnéd, a többit majd én intézem.

Nagyon jó lesz. És nemcsak te, hanem ez az egész.

menyasszony@lifetilt.hu

Jelentkezési határidő: 2017. január 21.