röviden

Rengetegen azt képzelik, és még ennél is többen azt gondolják, hogy egy test radikális átalakításához hosszú hónapok kellenek és a legkülönfélébb táplálékkiegészítő készítmények.

Még ennél is többen abban a tévhitben élnek, hogy a követendő út az, amit évtizedek óta beléjük sulykolnak, követve a régi iskolát és a már réges-rég elavult módszereket, de a tudomány nem állt meg 1970-ben, és azóta eltelt már pár évtized.
Rengeteg új módszer van, amit ha keresztezünk a megfelelő technikai kivitelezéssel, elképesztő eredményeket lehet elérni, és ebben más a LifeTilt, mint a többi módszer Magyarországon, és úgy látom, erre egyre többen rájönnek, a módszer hatékonyságáról nézzetek meg pár képet a Tilten. Azonban az új szelek és az innováció önmagában nem elég, és semmit nem jelent, ha nem társul mellé hatékony diétás étrend és megfelelő edzésprogram, amit követhettek. De a sikerhez ennyi nem elég, mert attól még szart sem fogsz elérni, ha van egy hatékony diétád, de nem tartod be, és hiába van a fiókodban a világ legjobb edzésterve, ha nem végzed el a benne leírtakat, és ahhoz is nulla vagy, hogy felvedd azt a kurva futócipőt, és lefuss olyan távokat, amire már egy 3 éves gyerek is képes.

A legmélyebben megvetek mindenkit, aki nem képes változtatni az életén, ha már szanaszét baszta azt az évek során, és most kurvára sajnáltatva magát zokogva bámul a tükörbe, hibáztatva mindenkit, elszörnyedve teste rémképének látványán. A változásodhoz vezető út itt van a LifeTilten, amivel megváltoztathatsz magad körül szinte mindent, de a változásra emberileg nem mindenki képes, de vesztesek is kellenek, hogy ha eljön a perc, magadat nyertesnek érezd. Selejtes emberek tömegeivel élünk együtt, akik semmire sem fogják vinni az életben, tehetségüknél már csak az akaraterejük és ők maguk kisebbek.

A változáshoz kizárólag te kellesz, és ezt jobb, ha előbb-utóbb felfogod, tűzz ki magadnak célokat, és vidd véghez még akkor is, ha úgy érzed, nem vagy rá képes vagy egyszerűen nem tudod.

Most pedig lezárnám soraim, és végezetül csak annyit mondhatok, nyugodtan bassza meg mindenki, akinek nem tetszettek e sorok.