1. nap
Hozzávalók
- 120g zsírszegény túró
- 30g 1,4%-os natúr joghurt
- vöröshagyma
- fűszerek (só, bors, őrölt kömény, pirospaprika)
- 1ek (5g) hidegen sajtolt növényi olaj
- 2 szelet (80g) teljes kiőrlésű kenyér
- 1 marék (30g) salátakeverék
Hozzávalók
- 1db közepes (100g) banán
- 15 szem (14g) nyers mandula
Hozzávalók
- Sós vízben 2-3 perc alatt megfőzött zöldségeket tálba teszünk :
- 100g édesburgonya
- 150g brokkoli
- 150g karfiol
- 150g sárgarépa
- 100g csiperke gomba
- Felöntjük tejszínes szósszal:
- 80g rizstejszín
- 1db egész tojás
- fokhagyma
- bors
- szerecsendió
- 1 csomag (100g) szeletelt light trappista vagy óvári sajt
- Sütőben 30 perc alatt készre sütve
Hozzávalók
- 180g zsírszegény túró
- egy pici vízzel
- energiamentes édesítőszerrel krémesítve (botmixer)
- fahéj
- 100g lereszelt alma
- 4 szem (3g) mandula
- 6db Finn Crisp
Hozzávalók
- 1 adag (30g) LifeT!LT Premium Protein
- vízzel elkészítve
- 150g kígyóuborka lereszelve
- és összekeverve ½ pohár (75g) 1,4%-os joghurttal
- ízlés szerint fűszerezve
- 1kk (3g) hidegen sajtolt olaj belekeverve
grade