röviden

Vannak, akik csak soványak akarnak lenni, de akadnak olyan is, akik valóban jól akarnak kinézni. A kettő sajnos nem ugyanaz, és bár a soványságért is meg kell küzdeni, de az igazi próbatétel a megfelelő izomzat elérése, ami azt az igazán szexi alakot adja egy nőnek.

Ennek ellenére a nők többsége nem akar izmokat, és nem akar izmos lenni. A nők egész életükben véres háborúban állnak önmagukkal és a külsejükkel szemben, és a megnyert csaták számát a mérlegen található számok minél kisebb értékében mérik. Ezt a harcot sima fogyókúrával sosem nyerhetik meg, mert a mérleg semmit nem jelent, kizárólag a tükör az, ami igazán számít, de ezt a nők többsége soha nem lesz képes felfogni.

Hogyan válhatott a mérleg nők milliói életének a részévé? Miért egy olyan tárgy határozza meg a közérzetüket és a magukról kialakított énképüket, amiken csak simán számok jelennek meg?

A válasz egyszerű. A nők képtelenek reálisan értékelni. Nemcsak a mindennapokban nem tudják elhelyezni magukat, hanem a külsejük megítélése is nagymértékben függ a külvilágtól és a külső emberi vélemények összességétől. Egy nő soha nem látja magát szépnek, vagy ha igen, és találkozik egy számára értelmezhetetlen tekintettel, vagy ami még rosszabb, egy negatív visszacsatolással, akkor képes egy pillanat alatt felülírni mindazt, amit addig gondolt magáról, a combja vastagságáról, a vádlijáról, a melle nagyságáról, vagy éppen a nőiessége bizonyosságáról.

Megy a cipőm színe a táskámhoz? Nem kövérít ez a szoknya? Nem tereli el túlságosan a sminkem erőssége a férfiak tekintetét a dekoltázsomról, amit persze azért teszek ki, hogy észrevegyék, de amikor ezt megteszik, akkor persze kurvára kiakadok, hogy nem képesek a szemembe nézni? Ellentmondások, a racionalitás teljes hiánya és percenként változó érzelmi állapot, a külsejükkel szembeni örök elégedetlenség. Ez jellemzi a nőket, ez a nők világa. A káosz és bizonytalanság.

Ebben a világban a nők kapaszkodókat keresnek, önigazolásokat remélnek, amit legtöbb esetben egy férfitól, vagy férfiak sokaságának pozitív véleményétől várnak, és ez a biztonságérzet keresésének legfőbb katalizátora. Egy nő számára nem léteznek tények, sem állandó faktoriálisok, nekik csak a dolgok látszatára van szükségük, illúziókra, egy szépen berendezett lakásra, egy jól kinéző ábrándra, amiben hinni tudnak, de ha az élet úgy hozza, akkor annak az ellenkezőjét is simán a magukénak tudják érezni. Egy nő bármiről meggyőzhető, bármit el lehet velük hitetni még akkor is, ha az egyenlet együtthatói teljességgel értelmezhetetlenek. Egy nő hallani akar, mert ami a férfinak a szeme, az a nőnek a füle. Ha egy férfi lát egy szép női idomot, elborul az agya, és nem érdeklik a részletek. Ha egy nő bókokat hall, és a számára tetsző szavakat súgják a fülébe, akkor ott bizony megszűnik a racionalitás, és mindent felülír a hiúság, aminek, mint tudjuk, asszony a neve. A két nem csodálatos játszmája ez egymással, ahol a férfiak a női lelket manipulálják, és ahol a nő a férfiszemeket. De hát háborúban minden megengedett, márpedig ezt a háborút a szexért és végső soron a fajfenntartásért vívjuk, és ösztönöket számonkérni a másikon azért nagyon nagy hiba lenne. A férfiak rohadt szemetek, akik csak a szexre mennek? A nők szemében igen, holott mi csak ösztönből megyünk. Ha nem tetszik, tessék panaszt tenni az evolúciós bizottság előtt.

Na nem mintha a nőket annyira félteni kellene, mert egy bizonyos kor után egy nő azért tisztában van a férfitípusokkal és azzal, hogy melyik férfitól úgy nagyjából mire lehet számítani. Melyik srác akarja csak simán lefektetni, melyik férfi fogja őt csúnyán átbaszni érzelmileg, de a nőket ez nem érdekli. Ők hisznek, mert hinni akarnak, és ezredszer is hajlandók belesétálni ugyanabba a gödörbe, ahol már nemegyszer megsebezték a lelküket, és kihasználták őket. Tudják, hogy az út vége fájni fog, de ha maga az út jólesik, ha közben azt hallják, amit hallani akarnak, és közben mindent megkapnak, ami a nőiességüket és a létező vagy nem létező szépségtudatukat táplálja, akkor a tényeket magas ívben leszarják, mert az illúzió és a hiúságuk erősebb annál, mint hogy racionálisan szemléljék az események láncolatát.

A nők kaotikus világában egyetlen biztos pont létezik tehát. Az a pont, amihez természeténél fogva nem lehet érzelmeket társítani. Ilyen a matematika és a számok világa. A mérleg erre tökéletesen alkalmas, és talán az egyetlen olyan közös nevező, amely összeköti a matematikát mint stabilitást a nők külsejének objektív értékelésével. A számok nem hazudnak, a matematika egy olyan tényező, amit még a nők agya sem tud felülírni semmiféle érvrendszerrel, és nem befolyásolják az érzelmek sem.

Egy nő sosem fog hinni a tükörnek, mert amit benne lát, azt egyszerűen nem tudja magában helyesen értelmezni, és soha nem fogja magát a maga valójában értékelni. A nők tisztában vannak a hiányosságukkal, és hogy borzalmasan befolyásolhatók. Egy nő ezerszer jobban hisz egy másik ember véleményének, legyen az bármennyire is szubjektív, mint a saját szemének. Leírhatnám ezerszer, hogy a mérleg az semmi, és te nem attól leszel jó nő, hogy a mérlegen a számok folyamatos csökkenést mutatnak, hanem attól, amit a tükörben látsz. Felesleges lenne képek ezrein bemutatnom, hogy az izom bizony nehezebb, mint a zsír, és lehet, hogy te most 53 kiló vagy, de igazán jól és formásan, amikhez izmok kellenek, csak 60 vagy 62 kilósan fogsz kinézni.

Beteszem ide ezt a képet, és nők ezreinek az agyában születik meg a felismerés, hogy basszus, igazam van, tényleg csak a tükör számít, majd elkezdenek edzeni, magukra pakolnak pár kiló izmot, majd amikor +4 kilót mutat a mérleg, összeomlanak, és őrült fogyókúrákba kezdenek egészen addig a pontig, amíg a mérleg nyelve kevesebbet nem mutat.

Az izom adja a formát. Attól lesz kerek a fenék, és nem löttyedt, mint a fogyókúrától. Az izomtól lesz feszes a comb, és az izomtól nem lesz integetőháj. Az izom adja meg a testnek a tartást, azokat az igazi női vonalakat. Nem a lesoványodott testtől lesz valaki nőies, ahol az ívet a csontváz adja, meg ami fölött csak szövetek és a bőr van. Ezeket már leírták előttem százszor, és valószínűleg utánam is le fogják még ezerszer, de mindez nem számít, és sosem fog számítani. Mégpedig azért nem, amiket fentebb leírtam. Ilyenek a nők, így működik a női agy, és ezen sosem fog segíteni semmilyen szakkönyv, sem érvek százai, és ami a legfájóbb, hogy sajnos ez a bejegyzés sem.

De én nem adom fel. Teszek egy újabb kísérletet, hogy megértessem a nőkkel, kizárólag a centik számítanak, és nem a mérleg, de sajnos ezt így huszadszor is leírva nem sokat számít. Dobd ki a mérleget, oké, és nézz bele a tükörbe, rendben van. Ez ugye eddig nem működött, ezt is megbeszéltük. De akkor mi a megoldás?

Helyettesítsük a mérleget egy mérőszalaggal.

Ez lesz a testátalakulásotok legújabb mértékegysége, ez lesz az új jelzőtábla és a fejlődésetek megmutatója. Tudjátok, a mérleggel az a legnagyobb probléma, hogy hiába mutat kevesebbet, ha a testetek állaga szex közben tapintásra olyan, mintha egy vízzel teli szatyrot markolásznánk, ami nemcsak érzésre, hanem látványra is pont olyan kínos, mint ahogyan azt most mindenki elképzelte magában. Fogysz 9 kilót, nagyon fasza, de a karodon lóg a bőr, a hasad a már említett szatyorra emlékeztet, és ha a fenekedet csak a harisnya tartja fenn, akkor mi fogja tartani, ha leveszed? Magyarul úgy szar az egész, ahogy van, ezért éppen itt az ideje a mérleget kidobni olyan messzire, hogy a saját érdekében egyetlen másik nő se találja meg.

Miután ezt megtetted, terelődjön végre a szó a mérőszalagra, és hogy melyik testrészedet hol is kéne pontosan lemérni ahhoz, hogy a változásod számodra is egyértelmű legyen.

 

Így mérd le a testrészeidet

 

Karok: karhajlattól bicepszirányba felfelé mérsz 10 centit, és úgy körbe. Mérd le mindkét karodat, mert simán lehetnek 1-2 centis eltérések attól függően, hogy melyiket használod intenzívebben. Az edzéseiddel próbáld egy szintre hozni a kettőt.

Mell: vedd le a melltartót, és úgy mérd le. A mérőszalag menjen át a mellbimbókon, és figyelj arra, hogy a szalag egyenes maradjon. Nyilvánvalóan az illusztráció itt ruhában történik, de te azért vedd csak le.

Mell alatt: a melleid tövénél mérd le, és úgy körbe. A szalag itt is egyenes.

Derék: a törzsednek annak a része, ahol a legkeskenyebb vagy.

Csípő: csípő az, amit szex közben fogunk. Egyébként meg menjen át a szalag a két csípőcsonton.

Fenék: hát ez egy új kategória. Oldalról a tükörben lődd be a feneked azon részét, ami a legtávolabb van.

Comb: a hajlatnál. A combtőnél. A legtetején. Ott, ahol a lényeg kezdődik.

Fenéktávolság: ez is egy új kategória. A lábhajlat és a feneked vonalának a távolsága. Ezt azért mérd le, hogy lásd, mennyit emelkedik a feneked az edzéseid hatására.

Vádli: lábhajlattól lefelé mérsz 10 centit, és úgy körbe.

FONTOS. Ne húzd meg a mérőszalagot, miközben méred magad. A szalag sose legyen túl laza, de olyan feszes sem, hogy a húsba vágjon. Nem félek én attól, hogy páran, csak hogy jobb eredményeket lássanak magukon, úgy megszorítják a szalagot, hogy a vérkeringésük is megszűnik, de ti ezt ne tegyétek.

Ha tisztességesen tartod a diétát, és rendszeresen lejársz súlyzós és intervall kardiós edzéseket végezni, akkor a számok radikálisan csökkenni fognak, és mennyivel jobb érzés lesz –40 meg –60 centis változásokat feljegyezni, mint mérleggel baszakodni, és 2 kilóknak tapsikolni.