röviden

Tudjátok, mi a különbség aközött, ha DRIVE-val és ha DRIVE nélkül csinálod a fenékformáló programot? A különbség az aztakurva és a büdös kurva lesz.

Az előbbit a férfiak fogják mondani, az utóbbit a nőktől kapod majd, mert a tested látványa pontosan ezeket a reakciókat váltja majd ki a végtelenül egyszerű férfi- és a rendkívül bonyolult női szemekből egyaránt.

2013 áprilisában azt mondtam, hogy van egy termékem, amit Pyruvatnak Pyruvat ONE 60Pyruvat ONE 6060db7900 FtRendelek belőleRészletek hívnak. Bízzatok bennem, használni fog, segíteni fog a fogyásban, és sokkal látványosabb eredményeket fogtok vele elérni, mintha csak simán diétáznátok.

2013 áprilisa óta eltelt 4 év, és a Pyruvat azóta óriási karriert futott be, mert valóban működött, és mert nők tízezrei mondták azt, hogy tényleg, valóban működik.

Most 2017 márciusa van, és azt mondom, hogy van egy termékem, amit DRIVE-nak hívnak. Azt mondom, van egy termékem, ami az alakformálást egy egészen másik szintre fogja emelni, és teszi mindezt azért, mert ideális kombinációban található meg benne az összes olyan összetevő, ami az igazi, esszenciális alakformáláshoz szükséges.

Máté Péternek volt egy legendás száma, amiben a dolgok összekapcsolódásáról beszélt, és a végén mindig feltette a kérdést, hogy mondd, mit ér?

„Termés nélkül termőfölded mondd, mit ér,

És a kerted a virág nélkül mondd, mit ér,

És az éj az álom nélkül,

Életed a tettek nélkül

Mondd, mondd, mondd, mondd, mit ér?!”

Valahogy így van ez a DRIVE-val és a fenékformáló programmal is.

A DRIVE többek között kétféle aminosavat tartalmaz. Azokat az aminosavakat, amelyek az izmot adó formák kiépítéséhez egyszerűen nélkülözhetetlenek. BCAA-ról és glutaminról beszélünk most itt olyan mennyiségben és főleg minőségben, amely garantálja a minőségi izmokhoz szükséges feltételeket, márpedig az a ház, amelynek minden eleme minőségi anyagokból épül fel, az nemcsak tartós lesz, hanem belemenni is igencsak kellemes érzés lesz, és mivel ez egy fenékformáló program, a hasonlat több mint fantasztikus.

A formát adó izmok kiépítése azonban csak egy dolog. De hallottál már a gonoszról? A csúf, kopasz zsírsejtekről? Na ezeket kell nagyon sürgősen eltávolítani a testetekről, mert hiába építjük itt ki a világ legszebb és legformásabb izmait, ha ezek fölött a szépen kidolgozott izmok fölött 3 centi hájréteg van, akkor azzal nem nagyon vagyunk előrébb, sőt kifejezetten kurvára hátrébb vagyunk.

A hájat le kell szedni, el kell égetni, le kell gyilkolni, meg kell semmisíteni, meg kell neki mondani, hogy menjél innen most már a bús picsába, és a szavaitok súlyát azzal a 3-féle zsírégetővel kell nyomatékosítani, amely a DRIVE-banDRIVE 3DRIVE 33 doboz (3*400g)49500 FtRendelek belőleRészletek természetesen megtalálható.

Ez a 3 zsírégető pedig nem más, mint a Pyruvat ONE, HCA, Chromium Picolinate trió.

Ide most egy kis hatásszünetet kell elképzelni.

A Pyruvat ONE a LifeTILT legerősebb és leghatékonyabb, évek óta bizonyított anyagcsere-gyorsító zsírégetője. A Pyruvat ONE azért bizonyított, mert működik, azért működik, mert hatásos, és azért hatásos, mert az anyagcsere-folyamatokat gyorsítja. Azt az anyagcserét, amelynek mindenkori sebessége határozza meg az emberi testben végbemenő élettani folyamatokat, úgymint fogyás és alakformálás.

Minél gyorsabb az anyagcseréd, annál nagyobb és látványosabb eredményeket fogsz elérni. A DRIVE-ban az edzésekhez szükséges mennyiségű ONE található.

A HCA egy nagyon egyszerű, de annál hatékonyabb zsírlerakódás-gátló cucc. A HCA megakadályozza a szénhidrátok zsírsejtekké alakulását, és ezért a tulajdonságáért nem lehetünk eléggé hálásak a HCA-nak. És azt mondtam már, hogy étvágycsökkentő?

A Chromium Picolinate a Pyruvatban a ONE. A Chromium Picolinate hozzájárul a normál makrotápanyag-anyagcseréhez és a normál vércukorszint fenntartásához, ami már csak azért is nagyon kedves a Picolinate-tól, mert normál vércukorszint nélkül nem igazán tudunk hatékony fogyásról beszélni.

NADE.

Most jön a lényeg. A DRIVE-ban nemcsak a formát adó izmok építéséhez szükséges aminosavak, nemcsak a zsírsejtek elpusztításához szükséges zsírégetők vannak, hanem, HANEM, és itt már nem tudom, hogyan tudnám ennél is jobban kiemelni, mennyire király dolgot akarok mondani, szóval a DRIVE kollagént is tartalmaz, ráadásul hidrolizált kollagént.

A kollagén áldásos hatásával hála istennek minden tisztességes nő tisztában van, és azért hála istennek, mert így nem kell sokáig magyaráznom, hogy miért nyúvadtam ki kizárólag attól, hogy leírtam a kollagén szót.

A kollagén a bőr feszességéért felel. Az arc többek között azért öregszik, mert a bőrben lévő kollagénszint csökken, a fogyás utáni megereszkedett bőr azért alakul ki, mert a bőrben lévő kollagénszint nem megfelelő, a kollagén a feszes és a rugalmas bőrért felel.

És a kollagén a DRIVE-ban benne van. Bizony benne.

Tényleg, minden túlzás nélkül állíthatom, hogy nagyszerű és egyedülálló terméket hoztunk össze. Egy olyan terméket, ami tartalmaz mindent, amire szükséged van a szépen megformált, tónusos testért, egy olyan terméket, amivel egészen kiváló eredményeket érhet el bárki, aki használja.

Hát akkor lássuk, hogy a programszinteknek megfelelően hogyan kell adagolni.

Mennyit kell venned?

2 dobozzal.DRIVE 2DRIVE 22 doboz (2*400g)37180 FtRendelek belőleRészletek

Adagolás

Súlyzós edzések előtt közvetlenül 5 g és edzés után közvetlenül 5 g.

Intervall kardió edzés után közvetlenül 10 g.

Edzésmentes napokon reggelente 5 g.

A DRIVE-ot minden esetben vízzel és kizárólag vízzel idd. Kb. 3dl vízzel.

Az otthoni programhoz a DRIVE-ot ide kattintva tudod megrendelni.


Mennyit kell venned?

2 dobozzal.DRIVE 2DRIVE 22 doboz (2*400g)37180 FtRendelek belőleRészletek

Adagolás

Súlyzós edzések előtt közvetlenül 5 g és edzés után közvetlenül 5 g.

Intervall kardió edzés után közvetlenül 10 g.

Edzésmentes napokon reggelente 5 g.

A DRIVE-ot minden esetben vízzel és kizárólag vízzel idd. Kb. 3dl vízzel.

A kezdő programhoz a DRIVE-ot ide kattintva tudod megrendelni.


Mennyit kell venned?

3 dobozzal.DRIVE 3DRIVE 33 doboz (3*400g)49500 FtRendelek belőleRészletek

Adagolás

Súlyzós edzések előtt közvetlenül 10 g és edzés után közvetlenül 5 g.

Intervall kardió edzés után közvetlenül 15 g.

Edzésmentes napokon reggelente 10 g.

A DRIVE-ot minden esetben vízzel és kizárólag vízzel idd. Kb. 3 dl vízzel.

haladó programhoz a DRIVE-ot ide kattintva tudod megrendelni.


Mennyit kell venned?

4 dobozzal.DRIVE 2DRIVE 22 doboz (2*400g)37180 FtRendelek belőleRészletek

Adagolás

Súlyzós edzések előtt közvetlenül 10 g és edzés után közvetlenül 10 g.

Intervall kardió edzés után közvetlenül 20 g.

Edzésmentes napokon reggelente 10 g, esténként 5 g.

A DRIVE-ot minden esetben vízzel és kizárólag vízzel idd. Kb. 3dl vízzel.

A PRO programhoz a DRIVE-ot ide kattintva tudod megrendelni.

 

Ha bármilyen egyéb információra lenne még szükséged, akkor lépj be a #wearelifetilt facebook csoportba.

A következő bejegyzés a vázizomrendszert megerősítő, CORE edzésterv ismertetéséről fog szólni.