röviden

Az Életed Programja keretein belül 6 különböző program közül választhatsz majd. Minden programnak lesz egy külön, zárt, nagyon szigorúan megszűrt csoportja, egy diétája, egy edzésterve, és ott lesz minden csoport legnagyobb ereje. Ez az erő pedig azok a nők lesznek, akiknek ugyanaz a problémája mint a tiéd.

Ha az ember húszszor egymás után esik pofára, akkor egy normálisan müködő emberi agy azt feltételezné, tanulva az eddigi hibákból huszonegyedszerre már máshogyan csinálja, hogy huszonegyedszerre már ne essen pofára.

De miért is feltételeznék ilyet? Miért várok racionalitást attól az embertől, aki már húszszor pofára esett, hiszen ahhoz, hogy az ember huszszor pofára essen, ahhoz azért elötte legalább tizenkilencszer kell. Ebben a viszonyrendszerben a húsz egy elképesztően magas szám, márpedig ez történik nők millióival minden nyomorult év végén, amikor is közeleg a január 1, ami női retinával nézve már önmagában is zsírégetően néz ki, mert hát új év, és most, de most tényleg hallod?

Hallom

Hallottam tavaly is, meg azelőtt is, sőt 2011-ben is hallottam, 2007 sem volt kivétel és 2002-ben sem volt változás. Meg tudod mi nem volt még? Te nem voltál a strandon. Vagy ha voltál is, jó alakkal biztosan nem, akkor meg már minek.

De mi romlik el? Hol romlik el a folyamat? Hol dőlnek össze az elhatározás falai? Tényleg csak ott és csak annyi történik, hogy éhes leszel? Annyira félek hogy ennyiről, és tényleg csak ennyiről van szó. Jön a január 1 délután 14 óra, vagy amikor felkelsz és megéhezel, a naptárra nézel, tudod hogy most van az amit megfogadtál erre mit csinálsz?

Picsába az egésszel majd holnap felkiáltással megeszed, megiszod, becsapod. Igen becsapod, elsősorban önmagad, és megint minden kezdődik előről. De kérdezem én. Ha már ennyiszer átverted magad akkor mégis mit vársz a jövendőbeli önmagadtól? Te hogyan néznél, és milyen közös jövőt tudnál elképzelni egy olyan személlyel, aki évek óta becsap és átver téged?

Szóval te ott állsz minden év végén az elhatározásoddal, és pofára esel huszadszor is. Te is tudod, én is tudom hogy pofára fogsz esni, de tudja a férjed, a szeretőd, a kollégák, tudja Lajos a hentesed a kisboltban és tudja mindenki körülötted, hogy itt bizony rohadt nagy diétás pofára esés fog következni.

És te semmit nem csinálsz máshogy mint előtte, és tudod végtére is ez a legszarabb az egészben.

Diétázol Ildikó? Jahogy most tényleg. De a múlt héten is diétáztál nem? Vagy ez most egy másik? Ja értem.

Módszerek persze jönnek és mennek, a diéták változnak, mert ugye te nem vagy hibás csak a módszer, meg az a kurva genetikád ami nem jól reagál az adott módszerre. Igen az lesz a gond, a módszer, a diéta, a kapszula, a fönök, a gyerek, az idő ami ugye nincsen, de végtére is tökmindegy hogy mit csinálsz vagy mire fogod, ha Te korábban feladod minthogy először ránéznél a Facebookodra, márpedig az rohadtul reggel szokott lenni.

De nyugalom. Nem kell aggódni.

2018 Januar 1 más lesz mint az eddigi január 1-ek, és nem csak azért mert január 1 hétfőre esik, hanem mert ez egy igazi LifeTILT-es január 1 lesz. Ez lesz az a Január 1 amit mindig is kinéztél magadnak, ez lesz az a január 1 amit valódi jelentéssel töltünk majd meg.

Ez lesz az a január 1, amikor Életed Programja kezdődik.

Ez a program nem azért lesz sikeres mert most végig csinálod, hanem azért csinálod végig mert most valódi értelmet fogunk adni neki. Igen. Most először lesz értelme a fogyásodnak és nem csak annyi lesz a célszalagra írva, hogy “jobban akarok kinézni”

Azért ennél most többről lesz szó, mert most a valódi problémákat fogjuk felszínre hozni, most azokra a frusztrációkra és stresszfaktorokból fogtok erőt meríteni, ami nap mint nap megkeseríti az életeteket. Azokat a problémákat, amik miatt megnyugvásnak éreztek egy cukorral telebaszott süteményt, egy szemétláda sültkrumplit, vagy bármit, ami miatt Ti valóban kövérek vagytok.

Mert tudod mi a nagy büdös igazság? Hogy nem a kajáktól hízol, hanem a lelki problémáktól, és azért nem tudsz lefogyni mert nem a kaja a gond, hanem a háttérben lévő megoldatlan problémák.

Ezek a problémák pedig nem másak, mint a körülötted élő emberek, akiknek most úgy mondhatod a pofájukba ami téged zavar, hogy nem kell eléjük állnod.

Nem kell eléjük állnod mert még nem vagy rá készen. Ez nem gyengeség, egyszerűen csak még nem vagy rá készen. Most még nem. Először meg kell erősödnöd,  mert most még ahhoz sem vagy elég erős hogy egy kurva diétát betartsál nemhogy ahhoz, hogy szembenézzél azokkal az erőkkel, amik téged földre vittek.

Nem kell, mert ennél mi sokkal mélyebben fogunk ütéseket bevinni azoknak, akik nektek vittek, vagy visznek be ütéseket nap mint nap.

Az Életed programja nem attól csodálatos, hogy lefogsz tőle fogyni, hanem hogy elégtételt vehetsz mindazokon, akik téged megbántottak.

Elégtételt vehetsz az idióta anyósodon, aki még mindig képtelen elengedni a fiát és közben persze rohadtul ellened hergeli a férjed, elégtételt vehetsz az exeden, akik mint tudjuk mindig rohadt mocskos senkiháziak, odaszúrhatsz a nőtársaidnak, akiknek mint tudjuk mindig, minden esetben oda kel szúrni egyet, vagy ha éppen nincsen konkrét személlyel problémád, akkor csak veszel egy nagy levegőt és csak annyit mondasz, hogy Szarok én mindenkire. Magam miatt. LEFOGYOK.

Tematizáljuk a fogyást, így mindenki megtalálhatja számára azt a csoportot, ezáltal azt a közösséget, ami a jelenlegi helyzetére a leginkább érvényes.

Képzelj el egy olyan csoportot, ahol több száz olyan nő van, akinek hozzád hasonlóan a töke tele van az anyósával, vagy éppen az exét gyülöli rohadtul, és/vagy síratja. A nőknél ezt sose lehet tudni. Úgy értem egy percen belül sem lehet tudni.

Egy probléma, amely problémáddal több ezer nővel osztozhatsz, mert nem vagy egyedül. Több ezer nő ugyanazon megy keresztül, csak sehol nem merték eddig elmondani, leírni, kimondani. Hát most meglesz a platform, ezért lesz ez a program az Életed Programja, mert az életből merít és veletek történik.

Az Életed Programja keretein belül 6 különböző program közül választhatsz majd. Minden programnak lesz egy külön, zárt, nagyon szigorúan megszűrt csoportja, egy diétája, egy edzésterve, és ott lesz minden csoport legnagyobb ereje.

Ez az erő pedig azok a nők lesznek, akiknek ugyanaz a problémája mint a tiéd.

A 6 program képeire kattintva csatlakozz az általad választott csoporthoz

Felbaszom az anyósom LEFOGYOK

Rohadjon meg az exem LEFOGYOK

Irigy ribancok szevasztok LEFOGYOK

Szarok én mindenkire. Magam miatt. LEFOGYOK

BELFOGYOK Abba a ruhába.

Rendbehozom a házasságom.

Ez a 6 program az Élet programja. Az elkövetkezendő napokban a Programok részletes bemutatása következik. Legyetek itt, le ne csússzatok az életről.