röviden

Mint emlékezetes, gyűjtést szerveztünk a szegedi gyermekklinika számára, hogy a beteg gyerekeket ne SPAR-os bevásárlókocsikban, hanem normális, minden orvosi előírásnak megfelelő biztonságos ágyakban szállíthassák.

A mai nappal elkészültek ezek az ágyak, konkrétan 5 db gyermekágyról van szó, amit a TI felajánlásaitokból sikerült megvennünk.

Az ágyakat most festik kék és narancssárga színűre (ez a gyermekklinika kérése volt), most szerelik össze, és napokon belül a helyszínre szállítjuk.

Az 5 db gyermekágy 493.000 forintba került, amit ezúton is és ismételten köszönünk azoknak a LifeTILT-olvasóknak, akik felajánlásaikkal lehetővé tették, hogy a gyerekeket a műtő és a betegszoba között méltó körülmények között szállíthassák.

A gyermekágyak átadásának pontos dátumát és időpontját hamarosan kiírjuk.

UPDATE

Elkészültek az ágyak. Az első képen ilyen bevásárlókocsikkal szállították a gyerekeket a szegedi klinikán, míg a második képen az 5 db, általatok összegyűjtött pénzből elkészült, kifejezetten erre a célra legyártott gyerekszállító ágyak láthatók.

A harmadik képen az adományozók listája látható, amit a kiságyak aljára fogunk ragasztani. Nem látható helyen lesz, de ott lesz, mert nektek köszönhető.

A szállítóágyakat július 3-án, pénteken Szegeden adjuk át.