röviden

Január 3-án, délelőtt 10-től este 8-ig, egész napos élő bejelentkezés a LifeTILT Shopból, és mellette 10 órán keresztül ask.fm. Percről percre bejegyzés, folyamatosan frissülő tartalom, háttérsztorik és aktuális történések. Baromi izgalmas lesz.

Szóval ha kérdésed van, vagy tanácsra lenne szükséged bármivel kapcsolatban, ezen a napon tedd fel nekem személyesen a LifeTILT Shopban. Már csak azért is tedd meg, és gyere be, hogy ne unjam szanaszét az agyam 10 órán keresztül.

1065 Hajós utca 26.

9:21 Azt csak most veszem észre, hogy ma jár le a bérletem. Most mondhatnám, hogy hála a rezsicsökkentésnek a BKK-bérletek is olcsóbbak lettek, de milyen kár, hogy hála ezeknek az intézkedéseknek a számlavezetési díjam havonta 240 forintról 1070-re!!! emelkedett. És ez csak a magánszámlám. A cégesekre rá sem merek nézni.

9:54 Van itt a sarkon, az üzlettől 20 méterre egy mini ABC. Két zsömlére és 10 deka sajtos párizsira tökéletes helyszín.

10:02 Mielőtt elkezdenénk a napot, hadd mutassam be a két szomszédos üzletet. Balra tőlem a La Masni nevű hely. Na most itt egy nagyon jó kis csaj dolgozik. Már gondolkoztam, milyen hülye indokkal kérjem el a számát, aztán egyszer csak átjött, és adott egy névjegyet, hogy ha sminkest keresek, akkor feltétlenül gondoljak rá szöveggel. Feltétlenül fogok. Majd megpróbálom lefotózni a lányt, ha kinyit a bolt. A másik oldalon már egy egészen más dimenzióban mozgunk, ugyanis az üzlettől jobbra a Fidesz 6. kerületi pártszékháza található, egy szervizboltnak álcázva. A tulaj egy kedves, rendkívül segítőkész, 70 év körüli arc, aki finoman elküldött a picsába kizárólag azért, mert kölcsön akartam kérni tőle egy létrát 3 percre. Múltkor 2 srác elkezdte fotózni az üzletét, mire emberünk kirontott, és össze akarta törni a srácok gépeit. Kiváncsi vagyok, mit fog érezni, ha véletlenül meglátja ezt a posztot.

10:12 Még csak 12 perce vagyok itt, de már most érzem, hogy mennyire véres lesz ez a nap. És még itt leszek 9 és fél órán keresztül. #yoloszveg.

10:22 Az csak most jutott eszembe, hogy szilveszterkor idejöttünk pár haverommal, és lelocsoltuk a kirakatot pezsgővel. Erre is csak azért emlékszem, mert ragad a kirakat, és ráfagyott az alkohol. Szóval most ablakot fogok tisztítani. Mindenképpen maradjatok online, le ne maradjatok ezekről az izgalmas információkról.

10:34 Az a szép ebben a közösségben, hogy megjelennek itt az emberek, és kérdés nélkül elkezdenek segíteni ablakot pucolni. Apropó segítség. Ha valaki meglátogatna ebédidőben, az hozzon már pls egy szelet csirkét meg egy kis rizst, mert semmi kaja nincsen nálam. Van itt a sarkon egy hentes, de valahogy most nem adja a debreceni meg a cupákos csülök. Köszönöm.

10:47 Tegnap együtt ebédeltem egy Sziget-közeli bennfentessel. Ha összejön, amit beszéltünk, akkor nemcsak 6 darab heti Balaton Sound-bérletem lesz, de egy fiú és egy lány is élete formájában fog megjelenni júliusban Zamárdiban. Igen, ez lesz a LifeTILT Balaton Sound projekt. Ha kérhetem, ezt az ötletemet kivételesen senki ne másolja már le. De csak ha nem kérek túl sokat.

10:52 Be is szakadt az ask.fm, annyian kérdezik, hogy mi ez a BS projekt. Egy lány és egy fiú lesz kiválasztva, akik kifejezetten a Soundra lesznek átalakítva, plusz hetijegyet is kapnak. Még ne kérdezzétek, hogy mikor meg hol lehet jelentkezni. Tárgyalás alatt van a dolog.

11:07 Megérkezett az első vásárló, és kipattintott a boltból egy Lizandra-fogyasztócsomagot.

11:17 Felpörögtek az események. Jöttek fotelek, íróasztalok, meg egy hülye pálma is. Hiába mondom, hogy ez egy koncepcióbolt, nem kellenek ide hangulatgyertyák meg szőnyegek a falra, de beszélhetek én. Ez van, ha nőkkel dolgozol együtt. Belecsempészik a csetreszeket az életedbe.

11:19 Állandóan megkérdezik, mennyiért bérlem ezt az üzlethelyiséget. Nos, 130 ezer+rezsi. Egyébként csak 110 lett volna, de az utolsó pillanatban lecsúsztunk a helyről, és lefoglalózta egy műkörmösszalon. Mondom, jó, oké, nekem kell ez a hely. Felhívtam a tulajt, aki finoman jelezte, hogy nem tud mit tenni, elvitték a boltot, sajnálja. Jó, oké, fizetek 130-at 110 helyett, csak adja nekem. Na most innentől kezdve már nem volt probléma a foglaló, és rá 3 napra megkötöttük a szerződést. Mindig van az a pénz…

12:33 Ah. Hoztak nekem kaját.

13:04 BREAKING. Most szart egy kutya a bolt elé.

14:10 Gyerekek, ez brutális. Komolyan, minden tiszteletem azoké, akik boltban melóznak. És még itt leszek 6 órán keresztül.

15:07 Kicsit benéztem ezt az élő közvetítés dolgot. Folyamatosan jönnek, és ápolni kell a lelkeket.

15:39 Beszarás. Az előbb bejött egy srác, akivel még általános iskolába jártam együtt. Kérdezi, a fehérjém milyen minőségű. Mondom, a csajoknak bejön, de a tápkiegem is kurva jó ám.

15:44 Eredetileg ezt az üzletet akartuk kivenni. 140 négyzetméter. Apró bökkenő volt, hogy 1000 eurót kértek/hó. Erre baltaarccal, de tényleg rezzenéstelen tekintettel bemondtam, hogy oké, 500-ért kivesszük. A csaj erre halkan kiröhögött, majd visszahívott, hogy legyen 750. Mondom, jó lesz ez a 750, csak engedjen még 250-et. Nem engedett. Eltelt 3 hét, kivettük a mostani boltot, majd miután aláírtuk a szerződést, a csaj hívott, hogy jó, oké, legyen 500. Hát így nem lett 140 négyzetméteres üzletünk 150 ezerért, de lett helyette 35 négyzetméter 130-ért. Imádom.

16:02 NAV-ellenőröknek most 10% kedvezmény este 8-ig. Hajrá.

16:10 Két dolgot nem értek. Mi a francért építettünk ide zuhanytálcát, de ráadásul úgy, hogy az utcáról izomból be lehet látni? A másik, hogy ha már megvan, akkor miért használjuk tárolónak? Vagy ha tárolónak használjuk, miért nincs ott egy függöny? Annyi kérdés. De tényleg, hogy lehetünk ekkora kretének? Így az egész olyan, mintha látnál egy nőt epilálni. Mondjuk az szexi. Szóval a lényeg, hogy nem kell mindig a színfalak mögé látni.

16:25 Hoppá, vacsoraidő van, lassan kezdek megéhezni. Ha valaki hozna nekem egy vekni kenyeret és pár szelet parizert, kis szalámit esetleg, azt nagyon megköszönném. Cserébe tudok adni LifeTILT Steviát.

16:59 6-kor le kell lépnem egy megbeszélésre. Ide megyek az Andrássy úti Costába, szerintem fél 7-re visszaérek.

17:32 Bejött egy lány. Embertelen jó feneke volt.

18:47 Eljött a perc, amikor lehalkítottuk a tévét, mert már mindenki bekattant a Return To Innocence című számtól. Ugyanis ez a videó megy a boltban, végtelenített lejátszáson.

19:13 Nah. Most nincs senki a boltban. Most írnék valami frissítést, de ahhoz is fáradt vagyok, hogy felmenjek a galériára megnézni, hogy pakolták össze a lányok a felső szintet. Asszem, otthon megbontok egy üveg akármit.

19:16 Megnéztem. Még mindig káosz van. Mindezt 5 óra pakolgatás után.

19:27 Ma 7-en kerestek porcerősítőt, és mindenkinek azt mondtuk, hogy elfogyott. Mikor máskor, ha nem a nap végén találunk még 15 darabot.

19:29 „csak az online rendeléshez kapok tőled combfixet?

– igen

– és ha megnézhetsz benne, kapok engedményt?”

19:37 Volt itt valahol egy szendvics. Az istennek nem találom sehol.

20:00 Nem lett meg a szenya. Mára ennyi volt, hétfőtől a bolt reggel 10-től este 8-ig stabilan nyitva van. Most pedig péntek este van, menjetek bulizni, kiváló lehetőség a mai nap egy szilveszteri afterra.