röviden

1.nap 96,3 kg

  1. nap 96,3 kg                                                                   9. nap 92,1 kg

Túl vagyok az első héten, a legkritikusabb időszakon. így utólag elmondhatom, hogy voltak rossz pillanatok, de olyan hihetetlenül erős vagyok most fejben, hogy most úgy áll a helyzet semmi nem gátolja meg, hogy ne csináljam végig a 64 napot. Pedig volt lehetőség a feladásra bőven. Az átéhezett nappalok és éjszakák, a kimerítő edzések, a negyedik napi rosszul létem, a pókeres este pizzákkal, vagy a roston sült csirkéhez ajándékba kihozott csokis baklava. És akkor még anyám “gyere át van kaja amit szeretsz” hívásait nem is mondtam.

9 nap alatt, -4,20 kg. Ez brutálisan sok. Ha ez így megy tovább, a második kör végére 8 és fél kilót fogyok le, kevesebb mint 20 nap alatt. Ez sok. Ha így lesz, pár nappal korábban felfüggesztem az eredetileg 24 naposra tervezett diétám radikális részét. Mint írtam mentálisan nagyon erős vagyok. Fizikálisan is egyre jobban érzem magam, de mielőtt beleélveznék a fürdőkádba, eszembe jut, hogy előttem van még több mint 53 nap. Figyelnem kell a szervezetemet, és egy idő után már nem a mérleget kell nézni, hanem a tükröt. Ha már a tükör szóba került. Mostantól mindig ugyanabban a tükörben csinálom a fotókat. Ugyanarról a helyről, hogy elkerüljem az önbecsapást, mert ez a változás nekem is kicsit soknak tűnik.

11 km futás, 9 és fél óra a konditeremben napi 2.000 kcal alatt tartott energia bevitel. Az étkezéssel annyi gond van, hogy amit vettem kaját 14 napra, abból már alig van csirke meg hal, pedig nem ettem mindig itthon. Magyarul többet ettem jóval mint a 15dkg hús / étkezés.  És még így is több mint 4 kg mínusz. Nagyon durva.