röviden

Szilveszterkor mindenki évet értékel, mintegy összegezve az elmúlt év történéseit, kiemelve a fontosabb mérföldköveket, érdekesebb eseményeket, és megmutatva a legnagyobb balfaszokat.

Én most kimaradnék ebből a nagy önleszopó, nosztalgikus érzésvilágból, de éppen csak annyira, hogy megüzenjem az index.hu minden munkatársának a sikerekben gazdag, boldog új évet mellett persze, hogy nekik bizony egyenként a kurva anyjukat, amiért képtelenek kitenni a cikkeimet a címlapjukra. A Tilt semmiféle publicitást nem kapva lett az ország legolvasottabb életmódblogja, és a kurvajáratnak hála 3 napig a legolvasottabb blog volt az egész országban.

738.966 egyedi látogató és több mint 3 millió oldalletöltés. Szalai Annamária főcenzor asszony a seggét a földhöz verdesné örömében, ha a közszolgálati tévé ilyen nézettséget tudna produkálni akár csak egyetlen agitációspropaganda-műsorával…

A legolvasottabb bejegyzések

  1. Bitch-air – A kurvajárat – 214.709
  2. Petra 45 nappal később – 23.601
  3. Bitch-Air A végső állomás – 19.483
  4. Tudatos Táplálkozás I. – 18.443
  5. Testalkat Diéták Nőknek – 17.832
  6. Testalkat Edzéstervek Nőknek – 16.802
  7. Tudatos Táplálkozás III. A Nők – 16.488
  8. Vége – 16.431
  9. Adóbevallás – 15.934
  10. Find Fuck Feel Forget It – 15.728

Ha a Tiltet továbbra is számokban szeretném kifejezni, akkor több mint 4000 e-mail, 9 cég akart beperelni, vagy fenyegetett meg ezzel, 7-en ismertek meg az utcán, 3165 lájk Facebookon, több mint 30000 lájk a cikkekre, 79 kg fogyás a programjukat nyilvánosan publikálóktól, továbbá a Tiltnek köszönhető csajok, féltékeny férjek és kétségbeesett barátok, azaz csak a szokásos.

Az év levele

Szia!

Ma találtam rá a blogodra, és órák óta lógok rajta, felváltva sírok és röhögök. A stílusod zseniális. Ki vagy te, és mikor szophatlak le?

Dóri

Az év kérdése

Szia! Pornószínésznőként dolgozom külföldön, és elkezdtem a programodat, szeretnék formásabb lenni. Érdekelne, hogy a sperma nagy mennyiségben hizlal-e? Köszönöm!

Az év kommentelői

Az év legnagyobb seggarcú kommentelője, és egyben a vándorfasz díj 2011-es várományosa elsöprő fölénnyel: tomot, akiről a mai napig nem tudom eldönteni, hogy tényleg ekkora faszfej a gyerek, vagy csak most hozták meg az új vécécsészét.

Az év női kommentelője nem lehet más, mint Schödringer’s Cat, valamint Keli29, akiről augusztus óta nem tudom eldönteni, hogy fiú-e vagy lány.

2012-ben minden megváltozik, és teljesen át fog alakulni a LifeT!lt. Jön a Slim3 2 új kategóriákkal, amire január 5.-től lehet majd jelentkezni február 10.-ig. Országos lesz a RunT!lt, lesz LifeT!lt Választás, jön a LifeT!lt Challenge, és nyáron a CampT!lt, de ezekről majd később, addig is kellemes alkoholmérgezést, találkozunk januárban…

benedekbence