röviden

Ha valaki nem értené, hogy a LifeTILT mitől lett ennyire népszerű és elterjedt, annak nagyon egyszerűen és egyetlen szóban tudnám összefoglalni.

Miattam.

LOL. Nem. Vagyis de, de most nem ez a lényeg, hanem a szó, amit keresünk, ami nem más, mint hogy

Működik.

Ez lenne a válaszom. Működik. Gyerekek, a LifeTILT működik, és ezt nem úgy mondom, mint minden 3 perce felbukkant Facebook-oldal teszi hanem úgy, hogy a TILT mögött már hosszú évek, és ami még ennél is fontosabb, hogy hosszú BIZONYÍTOTT évek vannak.

Bizonyítottak a diéták, amelyek úgy hatékonyak, és garantálnak fogyást és alakformálást, hogy közben a szervezetet egészségesen tartják, az edzések úgy bizonyítottan hatásosak, hogy az eredményeket folyamatosan dokumentált átalakító programok keretein belül lehet végigkövetni, és végül, de még messze nem utolsósorban itt vannak a tápkiegészítőim, amelyek pedig egész egyszerűen kiváló minőségű, bevizsgált termékek.

Azonban lenne itt még valami, amiről méltánytalanul kevés szó esett az elmúlt másfél évben. Lenne itt még valami, amire igazából az egész LifeTILT-en belül –a PyruvatONE után természetesen– a legbüszkébbnek kéne lennem, és ez a valami nem más, mint a legfiatalabb gyermekem, a LifeTILT FOOD.

Amikor a LifeTILT méreteit tekintve még sehol sem volt, és én még a TILT-et munka mellett írtam, amikor még nettó 140 ezret kerestem + cafeteria, tehát abban az időben, amikor a számláim befizetésére is alig maradt pénzem, nemhogy arra, hogy hirdetgessem a LifeTILT-et, akkor a TILT terjedésére bizony csak egyetlen eszköz állt rendelkezésemre. Ez az eszköz pedig nem volt más, mint a szájhagyomány. A diétáimnak olyan jónak és hatásosnak kellett lenniük, hogy az emberek beszéljenek a LifeTILT-ről. Márpedig ha beszélnek róla, akkor terjedni kezd.

Mindenki számára elérhetővé tettem a diétákat, amit a nők kipróbáltak, és ha egyszer kipróbálták, és be is tartották azt, akkor bizony annak brutális eredményei voltak, amit a kolléganők is észrevettek, és mentek egyből a sajtótájékoztatók az íróasztalok mellett, hogy Te Judit, hát te mit csinálsz, hogy így lefogytál? Hogy csinálod? Mit eszel? Mit csinálsz? Azonnal mondd el, mi a titkod. És Judit bizony elmondta, mert büszke volt az eredményeire. És a LifeTILT szépen lassan terjedni kezdett. Az első időkben tehát olyat kellett produkálnom, ami szakmailag megalapozott, baromira hatékony, és ezt a hatékonyságot a LifeTILT-diéták fémjelezték, amelyek a mai napig letölthetők bárki számára.

És itt jön a legjobb rész, mert mostanra már nemcsak letölthetők, hanem meg is rendelhetők ezek a diéták.

A dolgot egy kicsit nehezíti, hogy míg kezdetekben csak egy alap és halmentes menünk volt, addig mára a FOOD már szinte mindenkinek alternatívát kínál.

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy mostanra már minden diétánk hatékonyságát leteszteltük, így amikor azt mondom, hogy a LifeTILT FOOD hatásos, akkor az nemcsak egy marketing bullshit, hanem a mondataimat alátámasztva odaalázok egy-egy előtte–utána képet is azokról az emberekről, akik a LifeTILT FOOD-os menüket ették.

Ha most felmész a LifeTILT FOOD weblapjára, 7-féle menüvel találod majd szembe magad, és mint minden tisztességes nő ilyenkor elbizonytalanodsz, mert nem tudod, hogy melyik lenne számodra a legideálisabb választás. Hát most majd megtudod.

 

Alapmenü

Messze az alapmenüből adjuk el a legtöbbet, és ez egyáltalán nem véletlen. Ez az a menü, ami a már említett, ezerszer és éveken keresztül bizonyított letölthető LifeTILT-diéták letükrözése.

Az alapmenü 1400 és 1550 kalória között mozog, tehát annyi kalóriát tartalmaz minden egyes napja, amennyi a nők számára fogyáshoz a legideálisabb. Az alapmenü minden egyes kajája egészséges hozzávalókkal készül, adalékanyag-mentesen, teljes kiőrlésű cuccokkal, és ami a legfontosabb, hogy élvezhető és finom kaják vannak benne olyan sztárokkal, mint az édesburgonya, lazac, királyrák és társai.

Kinek ajánlott? Válaszd ezt a diétát, ha nő vagy, és fogyni akarsz. Válaszd ezt a diétát, ha nő vagy, és a túlsúlyod nem haladja meg a +35 kilót.

Kalóriatartomány 1400–1550 kcal

Zsófi 90 napon keresztül ette az alapmenüt, az eredmény a képen látható.

Az alapmenüt ide kattintva rendelheted meg.

 

Halmentes menü

Ezen a nők nem szeretik a halat témakörön már 2015 tájékán, 4 évnyi értetlenkedés után túltettem magam, így most nem melegíteném fel ezt a témakört, így csak támaszkodjunk a tényekre. 10-ből 6 nő nem szereti a halat, és pont. Nem szereti az ízét, a szagát, az állagát, és még ki tudja, hogy mit nem szeret rajta. Ez van, el kellett fogadnom. Hiába magyaráztam, hogy a halakban értékes tápanyagok és elengedhetetlenül szükséges esszenciális zsírok vannak. Nem számít. Nem jó a szaga, és pont.

Ezért nem tehettem mást, mint hogy megcsináltuk az alapmenü halmentes verzióját. Minden tengeri halat kicseréltünk csirkemellfilére, jércemellfilére.

Kinek ajánlott? Akik fogyni akarnak, de nem szeretik a halat.

Kalóriatartomány 1400–1550 kcal

Kefi sem ette meg a halat. Kefi 90 napon keresztül a halmentes menüt fogyasztotta.

A halmentes menüt ide kattintva rendelheted meg.

 

Férfimenü

94%. A LifeTILT olvasótábora nemekre lebontva 94–6 a nők javára. A Nők lapja online-t több férfi olvassa, mint a LifeTILT-et, ami így leírva sokkal durvább, mint amikor először szembesültem ezzel a ténnyel. Ennek ellenére az a 6% férfi aktívan ránk rúgta az ajtót, hogy ugyan csináljunk már férfiaknak is egy menüsort, mert az az 1500 kalória nem éppen az igazi egy férfiszervezet számára.

Hát csináltunk, és milyen jó, hogy csináltunk, mert döbbenetes mennyiségű rendelés érkezik be folyamatosan, ami a már említett arányszámokat figyelembe véve igencsak meglepő. Persze erre is van magyarázat. A nők még mindig szeretnek főzőcskézni, a férfiak meg erre magasan szarnak. Ők egyszerűen csak enni akarnak, többórányi főzőcskézés meg mosogatások helyett, Stahl Juci szakácskönyvének olvasgatása nélkül. + bevásárlás ugye, de akinek családja van, az úgyse ússza meg hétvégente a Tesco, Auchan zarándoklatot. Szoktasd rá a nődet is a FOOD-ra, és ezt is megúszod. Egy felnőtt férfi alap kalóriaigénye 2500 és 3000 kalória körül mozog, így a LifeTILT FOOD átlag 2150 kalóriás férfi menüsorával bőven fogyni fogsz.

Emberes adagok, 25-30 dekás színtiszta filézett húsok, laktató kaják. Én is ezt eszem, és minden percben hálát adok, hogy kijöttünk ezzel a menüsorral.

Kinek ajánlott? Na kinek?

Kalóriatartomány 2000–2300 kcal

Levente 70 napig ette a LifeTILT FOOD férfimenüjét.

A férfi alapmenüt ide kattintva rendelheted meg.

 

Női sportoló és férfimenü, halmentes

Na te himsoviniszta fasz. Ugye hogy nem csak a nők nem szeretik a halat?

Jogos lenne az érvelés, de csak lenne. A férfi halmentes menüből nagyságrendekkel kevesebbet rendelnek, mint a simából. Nem is igazán tudom, miért húztuk be ezt a menüt.

De persze hogy tudom. A férfimenü csak nevében férfimenü. Nyugodtan rendelhetik ezt a menüt azok a sportoló nők is, akik tényleg komolyan edzenek, és itt a hangsúly a tényleg komolyan edzésen van. Nem mennék bele most hosszas szakmai fejtegetésekbe, de egy női szervezet is simán igényli a 2200 kalóriát, de ez a kalóriaérték a legtöbb női fülnek olyan életidegen, mint a Glamour-napokon otthon maradni.

És hogy bizonyítsam az állításomat, most ideteszem Anitát, aki egy 52 kilós ektomorf, törékeny lány. Az ektomorf testalkattípus nehezen hízó alkatot jelent.

Anita 40 napja eszi a FOOD férfiaknak szánt halmentes menüjét, és érdemes megnézni, a teste milyen formásodáson ment keresztül.

Kinek ajánlott? Férfiaknak, akik nem szeretik a halat, olyan nőknek, akik nehezen hízó alkatúak, valamint azoknak a nőknek, akik komolyan sportolnak.

Kalóriatartomány 2000–2300 kcal.

Ja igen. Kovács Kati háromszoros olimpiai bajnok és Csipes Tamara ötszörös világbajnok kajakosunk is ezzel a menüsorunkkal készül fel az olimpiára, ezt a menüsorunkat eszik immáron nyolcadik hónapja.

A női sportoló és férfi halmentes menüt ide kattintva rendelheted meg.

 

Fenékformáló menü

HÁHH. A legnagyobb dobásom. A fenékformáló menü akkora siker lett, hogy még én is csak belepislogtam a számokat látván. Hogy érzékeltessem a keresletet a fenékformáló diéta iránt, csak annyit mondok, hogy 21 ezer nő csatlakozott 58 nap alatt a program hivatalos csoportjához.

Mielőtt kihirdettem a fenékformáló programot, azt ígértem, hogy a nők magukon soha nem tapasztalt változáson fognak keresztülmenni. Aki bent van a csoportban, az pontosan látja, hogy miről is beszéltem, de hogy az is lássa, aki nincs bent a csoportban, azoknak ideteszem Csilla előtte–utána képét. Csilla a fenékformáló menüt eszi a programja alatt. Azért nem múlt időben írtam, mert a program még most is tart, most vagyunk az 54. napnál.

Kinek ajánlott? Azoknak a nőknek, akik brutális eredményekkel akarják megformálni a testüket.

Kalóriatartomány 1550–1800 kcal

A kép 40 nap után készült. Tehát Csilla mindössze 40 nap alatt a fenékformáló LifeTILT FOOD menüvel érte el ezt a változást + edzések persze.

A fenékformáló menüt ide kattintva tudod megrendelni.

 

Vegetáriánus menü

Soha nem fogom megérteni a vegetáriánusokat. Nem azért, mert nem esznek húst, hanem azért, ahogyan nem esznek.

A vegák ugye nem esznek húst, oké. Aztán itt vannak azok a vegák, akik nem esznek húst, de halat igen.  Vannak vegák, akik se húst, se halat nem esznek, de tojást igen, és tejet is isznak, vagy éppen tojást esznek, de tejet nem és fordítva.

Amikor megkérdezem, hogy ezt mégis hogyan, most akkor a vegetariánizmus vajon mi, akkor jön az, hogy mit nem értek ezen? Nem eszik meg semmit, aminek szeme van és élőlény. Mondom oké, de a tojás is állati cucc, és a tejet sem a fákból nyerik ki. És akkor itt általában jön az, hogy az nem is állat, meg mit akadékoskodok itt, és különben is mi közöm van hozzá.

Szóval a dolog lényege, hogy most nem értem a vegetáriánizmus lényegét. Ezek a gondolatok főleg akkor születtek meg a fejemben, amikor döntés született a vega menüsor bevezetéséről, és amikor engem kérdeztek, hogy akkor most mi legyen a menüben, akkor erősen, és közel sem értelmes fejjel bambultam magam elé, mert fogalmam sem volt, hogy most ki mennyire vega. Tehát az a vega, aki tényleg semmi állati cuccot nem eszik, vagy amolyan félig-meddig a tojás az még oké vega.

És akkor azt mondtam, jól van. Faszom. Nem lesz hús meg hal, de tojás igen, nem érdekel. Majd ha sokan reklamálnak a tojás miatt, akkor kiveszem, és kész.

Kinek ajánlott? Vegáknak fogyáshoz. És akkor itt a vega szót mindenki rendezze le saját magában a téma mélységét illetően.

Kalóriatartomány 1500–1700 kcal.

A FOOD-os vega menüsort 3 hete lehet rendelni, ezért még nem teszteltük le a hatékonyságát senkin, de idén októberben erre is sor fog kerülni.

A vegetáriánus menüsort ide kattintva tudod megrendelni.

 

A bejegyzés végén összegezzük a LifeTILT FOOD-ról tudottakat.

  • Egészséges
  • Hatékony
  • Fogyáshoz, alakformáláshoz ideális
  • Minőségi ételek
  • Magas tápanyagtartalmú ételek
  • Előtte–utána képekkel bizonyított hatékonyság
  • Nem kell szarakodni a bevásárlással, főzőcskézéssel, mosogatással, dobozolással
  • Minden reggel megkapod a teljes napi egészséges ételedet, célodtól függően
  • Az ételeinkkel 2 élsportolót készítünk fel a riói olimpiai játékokra

Nem tudok ennél többet hozzáfűzni, és én úgy gondolom, nem is nagyon kell. Rendeld meg a céljaidat. Mi már bizonyítottunk.

http://lifetiltfood.hu/