röviden

A tanulatlanság és a genetikailag kódolt öröklött butaság egy ember számára az élet igazi keresztje. Menthetetlenül hülye emberek élnek közöttünk, akik a bebukott életüket kizárólag maguknak köszönhetik és annak a ténynek, hogy agyilag teljességgel életképtelenek, valamint gondolkodásukban és intelligenciaszintjükben is erősen emlékeztetnek egy 100-as szög értelmi képességeire.

Ezek az emberek a jelentéktelenségük és pénztelenségük ellenére, az élet fura fintora miatt mégis fontos részei egy többmilliárdos gépezetnek, ám a dolog szépséghibája, hogy ezt a gépezetet általában csalók működtetik. Felfoghatatlan számomra, hogy emberek hogyan dőlhetnek be még mindig a legátlátszóbb és legnagyobb baromságoknak is, amik persze mindig, minden esetben munka nélküli pénzkeresettel és befektetett energia nélküli fogyásokkal kecsegtetnek, és aminek a vége kivétel nélkül csalódás és pénzügyi veszteség.

A Fekete Angyalok egy új bejegyzéssorozat, amiben a neten keringő legelterjedtebb és legtöbbeket érintő átveréseket gyűjtöm össze, amiben részletesen kielemezve mutatom meg a forradalmi termékekről, hogy miért 3 pálcás bóvli szarok, és hogy a szenzációs pénzügyi lehetőségek sem éppen az a napsütötte Miami Beach, amihez napi 2 óra munka szükséges, és milliomos leszel. Ezek a termékek és tevékenységek kivétel nélkül a kreatív csalók megmarketingelt gépezetei, ami mögött soha nincsen semmi tartalom, mert tudjátok, ami túl szép, hogy igaz legyen, az általában nem az…

Weight Loss

Adja magát, hogy egy fogyasztótablettával kezdjem és kezdem is, de most kicsit továbbmennék, mert egy mostanában egyre inkább elterjedő módszerről írnék, aminek a lényege egy nem létező internetes híroldal létrehozása, amin keresztül hitelesebbnek tűnik a termék. Mivel egy komoly portál egyik cikkének hiszik a bejegyzést, így az emberek is jobban megbíznak a termékben, mert mint tudjuk, a látszat maga a lényeg. Minél butább egy ember, annál több szart lehet neki eladni. Egy a lényeg, hogy szépen legyen becsomagolva, és akkor egy kiló szart is meg fog venni. Az ötlet egyébként zseniális, és az oldal, amin keresztül szemléltetni szeretném a módszert, az a Medical News Reporter nevű kísértetoldal.

Az oldal maga nem létezik, és természetesen olyan nevű internetes oldal sem létezik, hogy Medical News Reporter. Próbáljátok ki, ha nem hinnétek nekem. Írjátok be a keresőbe, hogy Medical News Reporter, és ezt fogja kidobni. Az egész oldal egyetlen html lap, amin az összes működő link magára az eladásra kínált termékre mutat. Ami az oldal tartalmát illeti, az már sokkal érdekesebb, és itt jön a dolog egyik lényegi része. Mint minden ilyen típusú oldalnál, úgy itt is megy a kamu szövegelés csodálatos átalakulásokról meg visszavásárlási garanciáról, de van egy pont, ami azt hirdeti magáról, hogy a termék megjelent a világ vezető portáljain is, ezzel elismerve annak hatékonyságát, ami persze kurva nagy faszság. Ha nem hinnétek nekem, írjátok be a weight loss szavakat a képen felsorolt portálok keresőibe. A szarban több vitamint fogtok találni, mint a weight lossról akár egyetlen betűt is.

Az oldal gerincét egy bizonyos Maria fogyásának története adja, aki saját magán tesztelte a weight loss fogyasztótabletták hatékonyságát. Maria a Medical Health News főszerkesztője, ami mellesleg szintén nem létezik. Maria, aki egy nem létező újság főszerkesztője, 4 hét alatt fogyott 12,5 kg-ot, „saját” bevallása szerint mindenféle diéta és mozgás nélkül. Csak összehasonlításképpen Adrienn, a Slim 3 üdvöskéje valóban dokumentált 6 hete után tart 9 kg fogyásnál, de úgy, hogy szigorúan tart egy diétát, és mellette heti 20-25 km-t fut le…

A legjobb dolgok csak ezután jönnek, mert kattintsunk a már említett linkekre, amik a termékhez vezetnek, és ahol megtekinthetjük a Weight Loss által lefogyott emberek képeit, a saját maguk által írt történetükkel együtt.

„E hatóanyagok keverékéből készült fogyasztószer hatásait világosan lehet látni a folyamatosan beérkező felhasználók véleményei alapján. Alább mutatjuk a Weight Loss kúra hatását más emberekre. Hasonló eredményekre számíthatsz. Bemutatunk Neked néhányat a sok elégedett vásárlók közül.”

Az átalakulások tetején a következő szöveg olvasható…

Nézzük meg, mennyire valódiak…

„Egy hónap alatt 13 kilót fogytam. Megvettem a Weight Loss-t és beállítottam magamnak az étrendemet. Ajánlom a futást is, ez most a kedvenc hobbym. Fogyókúra szempontjából a legjobb termék, a későbbiekben pedig kellemes szokássá válhat a használata. Sok sikert kívánok a fogyáshoz mindenkinek! Nekem sikerült, nektek is sikerülni fog! Ez a készítmény tényleg hatékony. a türelem az alap. A sport a szenvedélyemmé vált, most kondizni is járok. Elképesztő, mikor a két hónappal ezelőtti képemet nézem.

Marci Budapestről”

Tehát hogy Marci Budapestről… A képen a valóságban egy Brandon Purcell nevű amerikai blogger szerepel Salt Lake Cityből, és a képet a bpurcell.org-ról lopták le, ahol további képek is megtekinthetők a srácról, szóval kurvára nem Marci Budapestről. Brandon mellesleg ezt az eredményt 3 hónap alatt érte el, egy body for life program keretein belül még 2003-ban…

A következő valódi kép Valiról készült, aki bolti eladó. Ez olyan gyönyörű, hogy egyből a szlogennel együtt vágom be.

„Én vagyok az a mosolygós lány a képről, Valinak hívnak, és nagyon elégedett vagyok a Weight Loss hatásával. Már a megrendelése óta. A küldeményt a következő napon kaptam meg, és rögtön elkezdtem használni. A hatása rögtön elképesztő volt, egy hét elteltével 2 kilóval voltam kevesebb!!! Egyből több lett az energiám és több erőm volt a munkához!!! A hatása olyan jó volt, hogy az első csomag elhasználása után, megrendeltem a következőt. Az én kúrám több mint 2 hónapig tartott. Fogytam összesen 20 kilót!!! Nagyszerűen érzem magam!!! Köszönöm!!!

Vali 30 év bolti eladó”

A valóság azonban ennél sokkal szomorúbb, mert az egy dolog, hogy ez a kép is lopott, na de hogy egy olyan oldalról lopják le, ahol egy Meratol nevű hasonló fogyasztótablettás szarságot hirdetnek, szóval ez már tényleg mindennek a legalja. Komolyan már várom azt a percet, amikor egy LifeT!ltes átalakulás jelenik meg valahol mint referencia.

Meg kell értenetek, hogy a fogyást és az alakformálást kizárólag diétával és edzésekkel érhetitek csak el. Ezek és az ehhez hasonló termékek lehetnek rohadtul veszélyesek is, mert ha kamuznak az oldalon mindenről, akkor ezt az összetevők leírásában miért ne tennék meg? Ezek az esetek 95%-ban nem ellenőrzött termékek, mert a legtöbb esetben konkrétan arról van szó, hogy felcímkéznek pár ezer dobozt, kreálnak egy 3 óra alatt összedobható honlapot, összelopják az előtte–utána fotókat, és megtöltik a dobozokat valamivel… Bármivel. Imádkozzatok, hogy valami ártalmatlannal, és ne valami valóban veszélyes szart tegyenek bele. Ez a fajta biznisz virágzik, és rengeteg pénz van benne. Virágzik, mert jobb esetben lusta fosok vagytok, de sajnos az esetek többségében inkább buták, mint a föld, és elhiszitek ezt a sok baromságot, hogy 2 hét alatt mozgás nélkül –10 kg. Inkább beszedtek bármit, csak futni ne kelljen, csak azt a kurva csokit hadd ehesd meg, mert anélkül ugye nem bírod, mint valami véglény, aki képtelen parancsolni az ingereinek, de azért persze kéne egy olyan alak, amit ha meglátsz a tükörben, akkor nem hányod le magad. Szánalmas, szerencsétlen ember mindenki, aki energiabefektetés nélkül akar eredményeket elérni, és itt már régen nem csak a fogyásról beszélek.

Fogyasztótablettákkal felesleget leadni nem lehet, és ezt jegyezzétek meg kurvára egy egész életre. Fogyasztótablettákkal fogyni olyan, mint a szemétégető kurvái között feleséget keresni. Teljesen felesleges, rohadtul egészségtelen, veszélyes is, és jó eséllyel valami bajod lesz tőle…