Egy párkapcsolat, főleg ha az házastársi kapcsolattá eszkalálódik, már önmagában is nagyon nagy szívás és iszonyúan komplikált tud lenni amit az anyós, a legtöbb esetben cseppet sem könnyít meg. Anyós alatt klasszikusan a férfi anyját értjük, akik valamilyen érthetetlen oknál fogva azt gondolják, hogy a kicsi fiúk még mindig egy 7 éves életképtelen idióta, aki az anyja nélkül éhen hal, akinek csak az anyja tudja mi a jó, vagy én nem is tudom mit gondolnak, hiszen 20, 30, 40 éves férfiakról beszélünk, de az anyóst ez persze cseppet sem zavarja.

Őt egyetlen dolog zavarja, hogy van a fia mellett egy nő, egy minimum rihe hárpia, aki elakarja venni tőle az ő kicsi fiát.

Az ilyen keselyű anyósoknak egyetlen küldetés lebeg a szemük előtt. Elpusztítani a nőt a fia mellől és visszaszerezni a titulust, hogy ismét ő legyen az egyetlen és az ELSŐ nő a fia életében. Elpusztítani, és ebben a harcban semmi sem drága. Nem drága, hogy a fia szereti azt a nőt, nem drága szétdúlni mindent ahol esetleg több gyerek is van, ezek mind nem számítanak. Csak az az önző, végtelenül beteg elgondolás számít, hogy a gyerek, a fia ismét az övé lehessen és csak az övé.

A lényeg persze nem a fia visszaszerzése, hanem a saját fontosságának a hangsúlyozása. Mert egyik anyós sem azt akarja valójában, hogy a fia költözzön be újra a kisszobába, hanem azt akarják érezni, hogy fontosabbak, mint a feleség

Ki a fontosabb a feleséged vagy én kicsi fiam? Persze ez így nem telibe kimondva, mert egyetlen nő sem mond face to face semmit egy férfi szemébe. Dehogy. Inkább olyan szituácíók előidézésével akarják megkapni a választ, amiben a férfinak döntenie kell. Kicsi, apró dolgok ezek, amiknek olykor egyetlen férfi sem tulajdonít jelentősséget, de az anyós és a nő számára igenis jelentősséggel bírnak.

Lehetetlen időkben telefonálgatások, nyilvánvalóan vasárnap kell mindenképpen elvinni őket vásárolni, este 9-kor romlik el a TV, kisfiam MOST gyere át kérlek bármilyen indokkal stb. Ezek kicsi, de annál nagyobb jelentősségű csaták, mert ha ilyenkor a fia ugrik, akkor ő visszaigazolást kap, hogy ő van annyira FONTOS hogy feláll a fia a kanapéról, a családja mellől és átmegy. Márpedig ha a férfi átmegy akkor ki itt az uralkodó?

A feleség leminősítése is ugyanezt a célt szolgálja. Ha lejjeb taszítom a nőt, akkor én ugye mint anyós, a férjed anyja feljebb vagyok. Ez egy klasszikus módszer. Ledegradálni a nőt, elvitatni az érdemeit, vagy éppen teljességgel figyelmen kívül hagyni azt. Lehetsz te a fia mellett a világ legtökéletesebb nője is, aki valóban boldoggá teszi a fiát, lehet bármilyen munkád, pozicíód, ez egyáltalán, és soha nem fog számítani.

Nem fog számítani, mert abban a világban ahol az anyósnak a fia van a világmindenség középpontjában, ott Te mint nő, mint anya, mint a családban értéket képviselő személy egyáltalán nem létezel.

De nyugalom nem csak Te nem létezel, mert igazából a fia sem létezik, ugyanis mint minden emberi retekség mögött itt is megbújik az önzőség, ami jelen esetben arról szól, hogy ő felnevelte a tökéletes férfit akinek az életében évtizedekig ő volt a megkérdőjelezhetetlen nő, akire ez a tökéletes férfi kizárólagosan felnézett és most ennek vége van. Vége van, képtelen “átadni” ezt a férfit egy másik nőnek.

És különben is a fia jobbat érdemel. Minden azt bizonyítja, hogy ezt az általa nevelt csodálatos férfit nem becsüli meg az a nő, mert az ő kicsi fiát nem érdemli meg egyetlen riherongy sem.

De ez csak az ideológia. Az igazi véres dolgok akkor jönnek, amikor ez az ideológia testet ölt folyamatos beszólogatások, pofavágások és csendes megjegyzések formájában a családi együttléteken, de igazán mélyre az anyósok akkor mennek, amikor a nő nevelési módszereit és úgy egyáltalán a megfelelő anyaságát kérdejelezik meg. És ez az a pont, amit egyetlen anyós sem tehetne meg. Nem tehetné meg mint nő, nem tehetné meg mint anya, és nem tehetné meg mint ember sem, de ez háború. Ez nem ellenszenv, ez nem szimpátia kérdése, ez egész egyszerűen az, ami. Egy nagyon frusztrált, nagyon elkeseredett, nagyon önző ember legaljasabb húzása, akinek az agya már annyira beteg, hogy azt sem veszi észre kikkel teszi mindezt.

De mi hajtja ezeket az anyósokat? Ezek az anyósok más néven ugye anyák, akikről azt feltételeznénk, hogy tényleg jót akarnak a gyereküknek és látva az ő boldogságukat egyszerűen békén hagyják őket és elégedetten hátradőlnek hogy jólvan Katalin, jó helyre került a gyerek, jó anya voltál.

Kérlek uram, csak most az egyszer ne állj az utamba, szól minden idők imája és ennyi. Ennyi kéne a legtöbb anyóstól, hogy ne álljon az útba, csak ne nehezítse meg a fia életét, de nem. Belepofázik, kioktat, presztizskérdést csinál minden csip-csup szaros kérdésből, és  az Isten óvja azt a nőt aki finomabbakat főz mint az anyós, mert akkor aztán tényleg le van dobva az atombomba.

Elképesztően idegesítőek és borzalmasan kártékonyak ezek az anyósok és nem csak azért mert megmérgezik a feleségek életét, hanem mert nem kevés esetben bizony célt érnek ezzel a viselkedéssel. Az anya suttogása hosszú távon nagyon hatásos tud ám lenni, főleg ha a férfi egy befolyásolható veréb, de sok esetben annyi is elég, ha a férfi nem elég tökös ahhoz hogy a sarkára álljon és azt mondja,

Anyám. Elég legyen a büdös picsába már.

A rossz hírem a menyek számára, hogy tehetnek bármit, nagy változásra nem nagyon számítanék a helyükben, mert túl régen, egyszerűen már túlságosan régen, és még annál is mélyebben vannak itt nagyon komoly problémák. Ezeket a problémákat nem lehet megbeszélni, ide már kevés a gyere Mária beszéljük már meg mert egy család lettünk, ez így nagyon rossz nekem és meg sem érdemlem. Semmit nem fogsz tudni megbeszélni az ilyen típusú anyóssal mert az lehet, hogy nagyon joviális fejjel fog téged végig hallgatni, de abban is biztos lehetsz, hogy a beszélgetésetek tartalmától függetlenül ugyanúgy gyülölni fog téged.

És ha ez még mind nem lenne elég…

Ha a gyülölet lángjai még nem lobognának ezer méter magasan, akkor jön az, amit igazán egyetlen nő sem tud megemészteni, és ha semmi más, akkor már ez is örök gyülöletre adna okot. Ez az ok pedig nem más mint annyi, hogy

Te fiatalabb vagy.

Ez basszus ennyi. Ez frankón csak ennyi. Te fiatalabb vagy.

Amint azt mostanra már látni lehet, ez az egész anyós-meny viszonyrendszer eleve halálra van ítélve, és csak a legritkább esetben képes normálisan, emberi keretek között müködni de valljuk be, a legritkább esetben müködik bármilyen kapcsolat hosszú távon normálisan, ahol egynél több nő van jelen egyidejűleg.

Szóval nem könnyű. Nőnek lenni sem könnyű, de mégis csinálni kell és meg kell oldani minden női léttel járó problémát, és abból győzedelmesen kell kikerülni, azt hiszem egy nőnek nincs is nagyon más választása.

A megoldás

Egy anyós legyen bármekkora kígyó, egy jól müködő, harmonikus házasságot nem tud szétbarmolni, de egy gyengelábakon álló ingatagot már egészen könnyedén.

Nem fogok nagy titkot elárulni. A családi egységet és a harmóniát egy kapcsolatban kizárólag a nő tudja megteremteni, de ezt a harmóniát a nő csak akkor tudja megteremteni, ha a nő is harmóniában van önmagával.

Amikor fogyásról és életmódváltásról beszélek ezt a harmóniát keressük, és ezt a belső erőt kell megteremtenünk. Ha te elégedett vagy a külsőddel, önmagaddal, a közös életetekkel, akkor nincs az az anyós marás, aminek a mérge kitudná fejteni a hatását. Mert tudod, ha anyuci boldog, akkor mindenki boldog.

Egy párkapcsolat müködtetése baromi sok odafigyelést, munkát, törődést, lemondást igényel, nem beszélve a rengeteg hullámvölgyről és a legkülönfélébb nehézségekről. Egy nagyon komoly csatát már megnyertél, amit ugye minden nő ellen kellett megnyerned, hogy a férfi veled, és melletted maradjon. Ez az anyósos dolog is egy ugyanilyen csata, de ez a csata nem lesz olyan nehéz mint a minden nő ellen vívott.

Ez sokkal nehezebb lesz.

Sokkal nehezebb lesz, mert egy férfi számára az anyai szeretet az egyik legerősebb érzelmi kötelék. Egy férfi számára nagyon fontos az anyja szava, az ő véleménye, és neked ezzel a nővel kell felvenned a versenyt. Normális esetben itt persze semmilyen versenyről nem kéne beszélnünk, de ez most nem a Glamour napok, hogy válogathatsz. Ez jutott. Sajnos neked egy ilyen anyós jutott, és ha szereted a társad akkor ezzel is meg kell küzdened és neked kell győztesen kikerülnöd, mert meg lehet ám vívni győztesen ezt a csatát, csak két dolog kell hozzá.

Te és a társad.

Te és a társad egy jól müködő egységként, amely egység csak akkor tud megfelelően müködni, ha te rendben vagy önmagaddal, a külsöddel, a szexualitásoddal, a nőiességeddel, és úgy általában egyben vagy. Egy ilyen nőt egyetlen anyós sem tud kitörölni, de neked vagy egy ilyen nőnek kell lenned, vagy egy ilyen nővé kell válnod, és ezzel a programmal egy ilyen nővé tudsz válni.

Mert az egy dolog hogy te rendben vagy, de ha még ráadásul jól is nézel ki, akkor baszod csak igazán fel az anyósod és mi igazán ezért vagyunk itt.

Rendeld meg a Felbaszom az Anyósom LEFOGYOK csomagot az ajándék diétáddal.

A képre kattintva csatlakozz a Felbaszom az Anyósom csoporthoz, mert nem csak a te anyósod egy barom. Ebben a csoportban elmesélheted, hogy a tiéd mekkora.

Következik

A BELEFOGYOK program bemutatása.