röviden

Először is meg kell teremteni azokat a feltételeket, amelyek a minőségi alakformáláshoz kelleni fognak. A test, az izmok, az anyagcsere-folyamatok és úgy általában a szervezet felkészítése a formálási folyamatokra és az alapok letétele a megfelelő diétás étrenddel kezdődik, a hatékony edzésekkel folytatódik, míg a táplálékkiegészítők felgyorsítják és látványosabbá teszik az egészet.

Hogy mit is jelent ez számokban? Esetünkben kerek, feszes, valóban formás feneket szeretnél, amit a fenékformáló diéta és az edzések segítségével testalkattípustól függően 90-100 nap alatt el fogsz tudni érni. Azonban a minőségi aminosavak és zsírégetők, tejsavófehérje és a halolaj adta egészségvédő használatával az általad vágyott forma akár 55-60 nap alatt is elérhető lesz, azaz minimum 30 napot megspórolsz, és az eredmény is sokkal feszesebb, sokkal kerekebb és sokkal látványosabb lesz.

Vonattal is le lehet jutni a Balatonra, de mennyivel kényelmesebb és mennyivel gyorsabb, ha egy Audival teszed meg ugyanezt a távot. Pontosan ez a különbség a sima étrend és az edzések betartása, valamint ha ehhez a kettőhöz hozzáteszed a táplálékkiegészítők használatát.

Az edzés során tehát tartalékokra lesz szükséged, de nemcsak edzésen, hanem az azt követő regenerációs időszakban is. A tested nem csak az edzés során fejlődik, sőt. Ott csak a fejlődési folyamatokat indítod el. A fejlődés az edzést követő órákban és főként alvás közben valósul meg.

Na már most.

Ha a tested nincs felkészítve a megfelelő és komoly edzésterhelésre, ismétlem, komoly és hatékony edzésterhelésre, akkor te hiába gyötröd a tested. Ha nincs a testnek honnan építkeznie, önmagából fogja elvonni az energiát, aminek legtöbb esetben az izmok lesznek a legnagyobb vesztesei, márpedig nekünk izmokra van szükségünk.

Az izmok adják a formát. A fenékformát, minden formát.

A fenékformáló teljes csomag tartalmazza az összes olyan kiegészítőt, amire csak szükséged lehet ahhoz, hogy a fenékformálásod a lehető leghatékonyabb, az eredmény minden eddiginél látványosabb legyen, és ezt az eredményt minimum egy hónappal gyorsabban érd el.

 

Fenékformáló csomag


BCAA

Az izomzat 35%-a BCAA-ból épül fel, ezért az aminosavak elengedhetetlenek a minőségi és szépen megmunkált izomzat felépítéséhez. Egy ház is pont annyira lesz ellenálló és stabil, amilyen anyagokból felépült. Az izom is egy ház, amit felépíthetsz vályogtéglákkal meg egymásra dobált szalmabálákkal is, de megépítheted a legkiválóbb téglákkal és gránittömbökkel is. Nyilván utóbbinak van értelme, és a LifeTILT BCAA EssentialBCAA Essential natúrBCAA Essential natúr350g10660 FtRendelek belőleRészletek pontosan ezt a minőséget garantálja.

A BCAA megépíti az izomzatot. Azt az izomzatot, amitől kerek, feszes és mocskos módon kívánatos lesz a feneked. Ne nagy szavak. Tények. A fenékformáló programmal pontosan ezt fogom bebizonyítani.

A BCAA alkalmazása:

Edzésnapokon 5 g BCAA vízzel elkeverve a reggeli mellé, edzés közben 10 g vízzel elkeverve, legalább 1 liter vízben. Edzés végére mindenképpen fogyjon el az italod. Az a legideálisabb, ha edzés közben folyamatosan kortyolgatod.

Pihenőnapokon reggeli mellé 5 g BCAA vízzel elkeverve.


Glutamin

A glutamin a testben legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav, több mint 60%-át alkotja az izomszövetnek. Immunerősítő hatása mellett a megfelelő izomregenerálódásban van kiemelt szerepe, ez különösen igaz olyan intenzív edzések után, mint a fenékformáló program, amikor az izomrostok komoly terhelésnek vannak kitéve, és az aminosavak segítségével építi újjá, erősebbé őket a szervezet.

A glutaminnakGlutamin szőlőGlutamin szőlő400g10220 FtRendelek belőleRészletek ezenkívül van egy olyan, a formát adó izomépülés szempontjából kiemelkedően fontos funkciója, hogy más aminosavakat az izomsejtekhez szállít, így lehetővé teszi, hogy azok beépülhessenek. Glutamin hiányában nincs teljes regeneráció, márpedig nekünk regenerálódnunk kell. Regeneráció nélkül nincs fejlődés.

A BCAA-val felépített formát adó izmokat a glutaminnal tartjuk meg. Ez a 2 aminosav minden esetben összetartozik, mint a borsó meg a héja.

A glutamin alkalmazása:

Edzésnapokon 10 g glutamin edzés után közvetlenül. Az a legideálisabb, ha az edzés utáni fehérjédben elkeverve iszod meg. Mert az ugye alap, hogy edzés után tejsavófehérjét iszunk. 5 g glutamin lefekvés előtt vízzel elkeverve.

Pihenőnapokon 5 g glutamin lefekvés előtt.


Pyruvat ONE

Aki figyelemmel kíséri a LifeTILT szárnyalását, az pontosan tudja, hogy a LifeTILT mögötti felhajtóerő és a szárnyalás első számú felelőse a Pyruvat PRO. Számtalan esetben bizonyított zsírégetőről van szó, aminek a fenékformálás során is igen komoly szerep jut, hiszen a kialakított forma kizárólag úgy fog megmutatkozni, ha azt a formát nem fedi zsírréteg. A Pyruvat PRO tünteti el a zsírt a testedről, amely kirajzolja a formát.

Na de.

A fenékformáló csomagban nem a PRO van, hanem Pyruvat ONE, ami 50%-kal erősebb hatóanyag-tartalmú, és persze 50%-kal hatékonyabb is.

A LifeTILT Pyruvat ONEPyruvat ONE 60Pyruvat ONE 6060db7900 FtRendelek belőleRészletek az egyetlen. Az egyetlen extra magas pyruvattartalma miatt, amely a fogyást beindító anyagcsere-folyamatokért felel, és az egyetlen, Chromium Picolinate tartalma miatt, amely a testbe jutó élelmiszer hasznosulásáért és az inzulinszint ideális állapotáért felel.

A Pyruvat ONE minden egyes hatóanyaga a zsírsejtek pusztítását és a fogyási folyamatokat támogatja olyan hatékonysággal, és a testzsírszázalék-csökkenést olyan gyorsan előidézve, amiről eddig azt gondoltátok, hogy nem lehetséges.

A LifeTILT Pyruvat ONE valóban az egyetlen. 50%-kal hatékonyabban, 50%-kal gyorsabban, 50%-kal hamarabb kiélvezve azt a testet, amit a Pyruvat ONE képes adni neked.

A Pyruvat ONE alkalmazása:

2-3 kapszula mindennap. függetlenül attól, hogy edzés- vagy pihenőnapot tartasz. A Pyruvat ONE továbbfejlesztett és megerősített anyagcsere-gyorsító hatása miatt egész nap kifejti zsírégető hatását, tünteti el a zsírt rólad, és szünteti meg soha nem látott hatékonysággal a narancsbőrt.


Omega-3

Az omegazsírsavak felelősek az egészséges vérkeringés, a szív és az érrendszer, az immunrendszer, a fizikai teljesítmény és a hormonháztartás megfelelő működéséért. De mondhatnánk azt is, hogy az omega-3 és az omega-6 zsírsavak nélkülözhetetlenek akkor, ha hosszabb távú terveink vannak az életre nézve.

A halolaj nélkülözhetetlen a szervezetünk egészséges sejtműködéséhez már csak azért is, mert a testünk sejtjeinek alkotóeleme és fontos hormonok forrása. Pozitív hatásait sejtszinten fejti ki, a hormonok működését pozitívan befolyásolja, ezzel egészségügyi problémáink jó részét alapjaiban oldhatja meg. A halolajban található omega-3 részt vesz a sejtműködésben, beépül a sejthártyába, így segítve a szervrendszer egészséges működését.

A fenékformáló programban a hormonok egészséges szinten tartása elengedhetetlen, hiszen ha a hormonjaitok rendben vannak, akkor a formálási és anyagcsere-folyamatok is rendben lesznek, ezzel elérvén azokat a formákat, amelyekről a fenékformálás szól. Nagyszerűen megformált, kemény és feszes feneket.

Javasolt adagolás: napi 1 kapszula a reggeli étkezéssel, bőséges folyadékkal bevéve


Premium Protein

A LifeTILT diétás rendszerének alapja a tejsavófehérje, amely minden esetben az utolsó étkezés lesz. Ezenfelül természetesen minden súlyzós edzés kötelező velejárója a tejsavófehérje, amit közvetlenül edzés után kell meginnod. Alapból is ezt kéne tenned, de mivel most feneket formálunk, ezért a tejsavófehérje ha lehet, még inkább nélkülözhetetlen. A LifeTILT-tejsavófehérjék kimagasló fehérjeértékekkel bírnak, ami már csak azért is prezident, mert a magas fehérjebevitel a szervezet számára nélkülözhetetlen, a formálási folyamatokhoz pedig elengedhetetlen.

A Premium Protein alkalmazása:

Mindennap az utolsó étkezés ez lesz 30 gramm formájában, és minden súlyzós edzés után szintén 30 gramm, szigorúan vízzel elkeverve. Ne idd tejjel. Nem finomabb tejjel. A LifeTILT-fehérjék vízzel is nagyon odavernek.

Támogasd a tested, és növelj hatékonyságot.