röviden

Láttatok már kondorkeselyűt? És piros hóesést vagy tisztességes politikust? Esetleg olyan nőt, aki a konditeremben nem a fenekére vagy a lábaira edz veszettül?

Az állítás persze nem teljesen fedi a valóságot, hiszen az utóbbi 3-5 évben, hála az egyre egészségtudatosabb, és ami még ennél is fontosabb, informálódott társadalomnak, egyre több nő érti meg azt a tényt, hogy

NEM LEHET CSAK NÉGYKÉZLÁB, LÁBEMELGETVE MADÁRKODNI MEG TÁROGATNI EGY ÉLETEN KERESZTÜL, MERT A FENÉK- ÉS TESTFORMÁLÁS AZÉRT ENNÉL VALAMIVEL ÖSSZETETTEBB FOLYAMAT.

De ez persze nem a nők hibája, hiszen ők csak egy ősi szexuális ösztönt követnek, ami a férfiak tekintetét a fenekükre és a lábaikra terelik. Mert erről van szó, a bennünk lakozó ösztönökről, amit vagy tudat alatt, vagy teljesen tudatosan követünk annak érdekében, hogy a párosodási rituálék színházában, a színpadon nekünk is főszerepet osszanak, és ha lehetséges, ezt a szerepet egy minél minőségibb partnerrel kelljen végigjátszanunk.

Azt már a nők is tudják, hogy a testük a fegyverük, a mellük a bármikor bevethető hadosztályuk, a lábaik a nehéztüzérség, míg a fenekük az atombomba, amivel minden háborút megnyerhetnek. Mert ebben a háborúban bizony a férfiak a hadifoglyok, akiket szerencsés esetben maguk mellé láncolhatnak, ezáltal teremtve maguknak biztonságot, mert végtére is erről van szó. A biztonságról, amire a nőknek olyan kegyetlenül szükségük van.

 

Egy nőnek férfi kell a teljes élethez, ahogyan egy férfinak pedig egy nő, hogy legyen mellette valaki, aki mellett büszkén élhet, aki elismeri az érdemeit, aki mellett férfinak érezheti magát, és aki megszüli neki azt az embert, akiben saját magát látja, a saját képességeit látja viszont, aki továbbviszi a vérvonalát.

Ha tetszik, ha nem, a nőnek külseje, a férfinak hivatása van. Ezt lehet tagadni vagy ellene menni, de az élet minden egyes részletében a nőket a külsejük ápolása, a szépségük mindenekelőtt valósága felé tolja, és ez az életigazolás a konditermekben is abszolút megmutatkozik.

Egy nőnek esze ágában sincs a karjára edzeni, mert nincs szüksége erőre. Egy nőnek meg sem fordul a fejében, hogy a felsőtestére eddzen bárhova is, hiszen ott vannak a mellei, ami szanaszét dominál mindent. Ellenben mire van szüksége egy nőnek a fajfenntartás és a szexuális értékeinek megmutatása miatt?

Fenékre, combokra, és úgy általában lábakra, ezért oda is edzenek, oda fókuszálva végzik az összes gyakorlatot.

A férfiaknál persze ugyanez a helyzet, csak éppen fordítva. Erős karok ugye bármihez, de főként ahhoz, hogy megtartsák magukat szex közben, széles hát, ami a pajzs jelképe mint a biztonság megtestesítője, és még ott van a széles mellkas, ami a dominancia megmutatásának elengedhetetlen kelléke (gorillák melldöngetése ugye). És ezen a ponton a legtöbb férfi nem is gondolkozik tovább.

Lábedzés? Felejtsd el. A legtöbb férfi pontosan úgy szarja le, ahogyan a nők a felsőtestedzéseiket.

Az Edzésanatómia sorozattal pontosan a test egész edzésének a fontosságára szeretném felhívni a figyelmet, mert egy test akkor lesz szép, ha minden izomcsoport szépen megformált és ARÁNYOS. Nem hiszem, hogy van annál kiábrándítóbb, mint amikor egy izmos férfi felsőtest 2 olyan lábon létezik, akiket ha beállítanánk a vurstlik céllövöldéjébe, akkor senkinek sem tűnne fel, hogy a 2 pálca végén nem egy pakli magyar kártya van, hanem egy felnőtt férfi felsőteste.

A nők és az ő fenekük. Az élet és a nők, a férfiak szeme, és akik látják a nők fenekét. Az élet csodás körforgása ez, mert az élet sok mindentől szép, de egy szép nő látványától a lehető legszebb, annak minden tartozékával. Ezért vagyunk lassan már 8 milliárdan, mert túrjuk, mint a paraszt, végigszexeljük az egész életünket, és miért? Mert fenék, csípővonal, mellek látványa és szépen megformált lábak.

Ezen a ponton azért majd szeretném kérni a mindenki által nagyra tartott baszatlan feminista picsákat és a címeres faszfejeket, hogy ne kezdjenek bele a szokásos mantráikba, amelyek minden esetben úgy hangzanak, hogy a nő nem csak hús, meg mellek, lábak és fenék, egy nő ennél sokkal több. Igen, tudom, hogy több, de most hagyatkozzunk csak a test formálására, ha már ez egy életmód- és sportoldal.

A LifeTILT és az Edzésanatómia sorozat egy lehetőség a nők számára, hogy a lehető legtöbbet tudják kihozni a testükből, ezáltal a női szépségükből, amit ha jól használnak fel, és nem lesznek filléres kis kurvák, akkor az élet minden kapuja nyitva áll előttük.

A fenékanatómia edzése. Gyakorlatok, technika, szabályok és kivitelezés. Erről szól ez a bejegyzéssorozat, hogy a lehető leghatásosabban formáld meg a feneked.

A bejegyzéssorozat második részében a fenékformálás szabályairól és a technikáról lesz szó. A sorozat eddig megjelent részei erre a linkre kattintva érhetők el.