röviden

A 2012-es Lifetilt őrület után mi sem kellett több, nekem is be kellett lépnem a Lifetilt immár népes táborába, az ezernyi „hogyan fogyjunk 2 hét alatt 8 kg-t” sikertelen diétáim után.

Ha számot vetnék próbálkozásaimról: 90 napos diéta, Atkins-diéta, francia diéta, „táplálkozzunk napfénnyel” diéta, tehát tényleg mindent kipróbáltam már…

Tévhitben éltem, hittem az összes női magazinnak, de 2012 májusában rátaláltam a blogra. Mutatott nekem a Tilt egy olyan utat, amely nem könnyű, és 10 héten át tapostam én is, de mára már tudom, hogy járható, és az utam végén mondhatom, hogy büszke vagyok magamra. Elmondhatatlan érzés, amikor az ember átlépi a saját határait, és küzd a céljaiért tűzön- vízen át. Nekem sikerült, megcsináltam. Nemcsak egy új külsőt kaptam, hanem egy új életfelfogást is, hogy bármi sikerülhet, ha nagyon akarod. Szóval most jól érzem magam a bőrömben, 10 hét alatt 6,5 kg fogytam az 1200-1400 kcal-s étrenddel, nyárra pedig a kockás has és a diótörő popsi a cél.

Ahogy mondtad, nem érdekelnek mások, magamért csináltam az egészet. Csak azért írtam, hogy tudd, van még egy ember, aki csatlakozott a Lifetilt csoportjához, akinek sikerült. Olyan büszke vagyok magamra, mint még soha, jól nézek ki, nincs narancsbőröm, és kurvára megnéz minden fiú és csaj is. Ugyh köszi Tomi az étrendet, a motivációs bejegyzéseket, nekem sokat segítettek, és csak így tovább!

Üdv: Katka

Fenékformálás újratöltve. 2013-ban a megújult LifeT!lten…