A haladó program azoknak készült,

akik az edzésekkel kapcsolatos tudásukat nem az elképesztően értelmes női magazinokból szedték össze,

akik nem a telefonjukat basztatják a gyakorlatok végrehajtása közben,

akik már voltak úgy lent edzeni, hogy nem csináltak magukról képet az öltözőben,

akik nem keresgélnek változást magukon csak azért, mert túl vannak egyetlen edzésen,

akik már legalább 1 hete nem tettek ki egyetlen motivációs szart sem a Facebookjukra,

akik nem vesznek kisebb ruhákat csak azért, mert már több mint 7 órája tartják a diétájukat,

akik már legalább egyszer megosztották a „guggolni SÚLLYAL kell” képet, persze mindezt ilyen bennfentes tudattal, „én ezt már tudom” arccal.

Nincsenek illúzióim, a nők 80%-a ezt, a haladó programot fogja elkezdeni. Hiába értünk már el komoly eredményeket annak tekintetében, hogyha valamit kérek, akkor azért már úgy hallgattok rám, de vannak bizonyos dolgok, amiket egyszerűen felülír minden józan ész, és ez nem más, mint az ösztön, annak is a fenékösztöne, ami meg még brutálisabb ösztön, mert ez már szexuális ösztön.

KELL A JÓ FENÉK, TOMI, HÁT NEM ÉRTED?

Hogyne érteném. Te meg azt nem érted, hogy ha nem vagy rá készen, akkor a haladó programmal nem fogsz sokáig menni, és látom rajtad, hogy nem érted, hogy mitől ne menne, mi lehet ebben olyan cseszettül nehéz? Na már most ezekre a szituációkra van egy nagyon egyszerű technikám, amiket általában a gyereknevelés során szoktam alkalmazni.

Egyszer elmondom, hogy a gyerek mit ne csináljon, és azt is elmondom, hogy ha mégis megcsinálja, az rá nézve milyen következményekkel fog járni. Ha ezek után is menni akar, akkor engedem, hadd menjen. Essen el, üsse be a lábát, csinálja, amit szeretne, majd amikor megtörténik az, amitől féltettem, és jön a fájdalom, amit általában fájdalmas sírás követ, akkor odamegyek, és annyit mondok a gyereknek.

Én mondtam, hogy mi lesz, ugye? Majd legközelebb hallgatsz rám. Visszamész még egyszer? Tessék, menjél, ha akarsz. Visszamész? Persze hogy nem megy, mert fáj neki, mert nem jó, de van az úgy, hogy az ember csak így tanul. Természetesen nem vonok hasonlóságot egy 4 éves kislány és köztetek, de azért valljuk be, a hasonlóság és a szituáció, amelyben most itt találtuk magunkat, komoly egyenlőségjelet mutat. Te nem érted, miért nem, én meg azt mondom, vagy elhiszed nekem, vagy menj, és csináld.

A haladó program nehéz. Tényleg nehéz. Ha kezdőként vágsz bele, nem fogod bírni, és elsősorban fejben nem. Egy kezdő nincsen hozzászokva heti 5 edzéshez, de főleg nem heti 5 olyan edzéshez, ami tényleg nehéz.

A haladó program azoknak a nőknek készült, akik már rendelkeznek a megfelelő alapokkal, és tudják, mit jelent az, hogy edzeni mennek le, nem pedig Instán snapbookozni, miközben testre simuló nadrágban sétálgatnak a kardiogépen.

A HALADÓ PROGRAM AZOKNAK A NŐKNEK SZÓL, AKIK MÁR TÉNYLEG EDZENEK EGY IDEJE, EZEKET AZ EDZÉSEKET KOMOLYAN IS VESZIK, ÉS A TUDÁSUK IS SOKKAL MÉLYEBB, MINT EGY ÁTLAGOS ÉLETMÓDOLVASÓNAK. KITARTÁSSAL EGÉSZEN KIVÁLÓ EREDMÉNYEKET LEHET ELÉRNI A HALADÓ PROGRAMMAL, DE CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG 75 NAPON ÁT TARTÓ KITARTÁSSAL, ÖNFEGYELEMMEL ÉS KÖVETKEZETESSÉGGEL.

A haladó program 75 napos.DRIVE 3DRIVE 33 doboz (3*400g)49500 FtRendelek belőleRészletek

A haladó program nehezebb, mint az első fenékformáló program edzésterve volt, és tudjátok, hogy mennyivel nehezebb? Egy CORE-edzésnappal nehezebb.


CORE haladó edzésterv

Aki elindította a videót, az most joggal hiheti azt, hogy véletlenül a kezdő CORE-edzéstervet töltöttem fel. De nem joggal, mert nem nézted végig a videót.

A CORE haladó edzésnapja ugyanis a kezdő szintre épül rá, és viszi tovább azt +4 gyakorlattal, tehát a haladó programban már nem 6 gyakorlatod lesz, hanem 10.

Kicsit fáj most, hogy nem látom az arcod, amikor tudatosul benned, hogy ez a CORE-nap bizony kutya nehéz lesz, és itt már ugye ismételten csak rámutatnék arra, hogy ha nem alapozod meg megad a kezdő program CORE-gyakorlataival, akkor ezt tutira nem fogod bírni. Pontosabban ezt sem, mert a súlyzós edzést sem, és az intervalledzést sem, amelynek egyenes következménye, hogy

nem bírod–) nem csinálod–) kudarcélmény–) abbahagyod–) bezabálsz–) minden férfi egy geci–) te elfogadod magad–) veszel egy macskát–) még 3-at–) bevásárolni is mackónadrágban mész le–) Danielle Steel

Minden videón látható gyakorlatból csinálj meg egy tesztegységet. Tartsd ki a planket, amíg tudod, tartsd meg a hollow rockot, amíg tudod, tartsd ki a híd planket SZABÁLYOSAN, ahogy a videóban látod, amíg tudod, és ezt így minden gyakorlatnál tedd meg. A plank átnyúlást is mérd le. Indítsd el a stoppert, vegyél fel egy ütemet, és számold, mennyit tudsz megcsinálni úgy, hogy nem lassul az ütem.

Ezeket a számokat írd fel a fasza lifetiltes füzetedbe – amibe ugye csak a tisztességes DRIVE-rendelő asszonyok tudnak írni –, és ez lesz a kiindulópont. Egy CORE-edzésnapod úgy fog kinézni, hogy ezt a 10 gyakorlatot 2–4 körben megcsinálod úgy, hogy az időegységeket folyamatosan próbáld meg növelni.

Növeld. Nekem nehogy elszaunázgass itt ugyanazokkal az értékekkel, mint amit elsőre mértél magadnak.

1–25 nap – 2 kör

25–50 nap – 3 kör

50–75 nap – 4 kör

Súlyzós haladó edzésterv

4×12

4×12

4×12


Intervall haladó edzésterv

Az intervalledzéseknél a sima és az EI futás időtartamával kell játszani ahhoz, hogy a terhelést növelni, illetve csökkenteni tudjuk.

A sima futás lesz a pihenőidőd, míg az EI lesz a terhelés.

Haladóbb intervallfutásoknál a pihenőidőt csökkentjük, míg az EI futásokat fix számon tartjuk.

45 mp sima futás, 10 mp erőteljes futás

6×3 körben.

Ha ebben sem fáradsz el, akkor tovább csökkented a sima futás időtartamát.

30 mp sima futás, 10 mp EI futás

6×3 körben.

Nem írtam le külön, de amit eddig tapasztaltam, az az, hogy amit nem írok le, az a nők fejében nem is létezik, legyen a következő lépés bármennyire is logikus. Tehát leírom.

1 kör után, ami mindig hatszor x sima futást és 6 EI futást jelent, mindig pihenőt kell tartani.

Az intervalledzésekhez leforgattunk egy oktatóvideót, ami egy szakmai videó. Ezt a szakmai videót Kaptur Éva huszonötszörös magyar bajnok atlétánk tette össze, és ő mutatja be a helyes futás alapjait, a helyes és hatékony bemelegítést és az intervall kardiós futások rendszerének alapjait.

Ezt a videót minden DRIVE-rendelő megkapja, szóval ha szeretnéd látni ezt a 25 perces videót, akkor rendeld meg a DRIVE-ot. De ne csak ezért rendeld meg, hanem azért is, mert ez fog kelleni a fenékformáló programodhoz is. Neked egy kiváló termék, általa pedig egy szépen megformált fenék és hasznos információ, nekem pedig egy lehetőség, hogy a következő hónapban is be tudjam fizetni a közös költséget.


Diéta

Az étrendet összeállította Bognár Réka, de nemcsak összeállította, hanem  a LifeTILT erre a célra létrehozott diétás csoportjában minden étrenddel kapcsolatos kérdésre is válaszol.


TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK

Súlyzós és intervalledzéses napokra:

15 g LifeT!LT DRIVE Drive MangóDrive Mangó400g18590 FtRendelek belőleRészletek  1-1,5 liter vízben feloldva

Az edzés megkezdése előtt 5-10 perccel 100-200 ml-t igyál meg az elkészített italból. Az edzés alatt folyamatosan kortyolgasd a megmaradt folyadékot úgy, hogy maradjon belőle újabb 100-200 ml. Ezt majd az edzés végén fogod egyszerre meginni.

1 (30 g) adag  LifeT!LT Premium Protein 300 ml vízzel

Amint abbahagytad az utolsó gyakorlatot, azonnal. Utána nyújtás. Ha ezek megvoltak, lőheted a fotót a csoportba.

Az edzést úgy időzítsd, hogy a következő étkezésed 60 percen belül legyen!


Pihenőnapokra

10 g LifeT!LT DRIVE 0,5-1 liter vízben feloldva

Napközben fogyaszd, ahogyan jólesik.

Mivel sok más jó tulajdonsága mellett az éhséget is elüti, trükközz vele!

+ 135 kcal

0,8 g szénhidrát, 25,3 g fehérje, 0,2 g zsír


ÉTREND

ELSŐ NAP (144 g szénhidrát, 139 g fehérje, 37 g zsír)

Almás zabkása: 5 ek. (40 g) zabpehely, 4 csapott kk. (10 g) zabkorpa, 6 szem (5 g) nyers mandula, fahéj, víz, utólag belekeverve 1 adag (30 g) LifeT!LT Premium Protein és 1 db (130 g) alma hámozva-lereszelve

Gyümölcs&mag: 1 db (100 g) banán, 12 szem (11 g) nyers mandula

Csirke-rizs: 120 g csirkemell fűszeresen párolva, köretnek 4 ek. (46 g) barna rizs, 2 ek. (34 g) konzerv kukorica + 200 g roppanósra párolt brokkoli 3 kk. (9 g) lenmag- vagy olívaolajjal

Csirkemellsaláta: 120 g csirkemell fűszeresen párolva, 3 marék (90 g) salátalevél, 1 db (90 g) paradicsom, 1 ek. (6 g) lenmag- vagy olívaolaj, 6 db Finn Crisp vagy Finn Crisp helyett 1 1⁄2 szelet (60 g) teljes kiőrlésű kenyér

Fehérjeturmix: 1 adag (30 g) LifeT!LT Premium Protein 1⁄2 bögre (125 ml) mandulatejjel és 2 dl vízzel


MÁSODIK NAP (134 g szénhidrát, 128 g fehérje, 47 g zsír)

Banános zabkása: 5 ek. (40 g) zabpehely, 4 csapott kk. (6 g) zabkorpa, 1 ek. (10 g) chiamag, víz, utólag belekeverve 1 adag (30 g) LifeT!LT Premium Protein és 1 db (100 g) felkarikázott banán

Mandula: 17 szem (15 g) mandula

Csirke-rizs: 120 g csirkemell fűszeresen párolva, köretnek 4 ek. (46 g) basmati vagy barna rizs, 2 ek. (34 g) konzerv kukorica + 200 g roppanósra párolt brokkoli meglocsolva 1 ek. (6 g) lenmag- vagy olívaolajjal

Mozzarellasaláta: 1 csomag (100 g) light mozzarellagolyó, 4 db (400 g) paradicsom, bazsalikom, oregánó, 1 ek. (6 g) lenmag- vagy olívaolaj + 3 db Finn Crisp vagy Finn Crisp helyett 3⁄4 szelet (30 g) teljes kiőrlésű kenyér

Fehérjeturmix: 1 adag (30 g) LifeT!LT Premium Protein 1⁄2 bögre (125 ml) mandulatejjel és 2 dl vízzel


HARMADIK NAP (133 g szénhidrát, 134 g fehérje, 44 g zsír)

Szendvics: 2 szelet (80 g) teljes kiőrlésű kenyér, 1 ek. (6 g) lenmag- vagy olívaolaj, 3 szelet (75 g) csirkemellfelvágott, 3 szelet (39 g) óvári sajt, 1 db (100 g) paradicsom

Gyümölcs&mag: 1 db (190 g) alma, 13 szem (12 g) mandula

Csirke-rizs: 120 g csirkemell fűszeresen párolva, köretnek 4 ek. (46 g) basmati vagy barna rizs, 2 ek. (34 g) konzerv kukorica + 200 g roppanósra párolt brokkoli meglocsolva 1 ek. (6 g) lenmag- vagy olívaolajjal

Túrókrém: 3⁄4 doboz (180 g) zsírszegény túró fűszerezve vagy édesítve, 11 szem (10 g) mandula, 4 db Finn Crisp vagy Finn Crisp helyett 1 szelet (40 g) teljes kiőrlésű kenyér

Fehérjeturmix: 1 adag (30 g) LifeT!LT Premium Protein 1⁄2 bögre (125 ml) mandulatejjel és 2 dl vízzel


NEGYEDIK NAP (110 g szénhidrát, 133 g fehérje, 53 g zsír)

Fehér rántotta: 2 db egész tojás + 2 db tojásfehérje, 2 szelet (50 g) csirkemellfelvágott, 2 szelet (26 g) óvári trappista sajt, 2 ek. (34 g) konzerv kukorica + 2 szelet (80 g) teljes kiőrlésű kenyér és 1 db (100 g) paradicsom

Gyümölcs&mag: 1 db (100 g) banán, 15 szem (14 g) mandula

Lazacsaláta: 120 g lazac, pici frissen facsart citrom, 3 marék (90 g) salátalevél, 1 db

(100 g) paradicsom, 4 db Finn Crisp vagy Finn Crisp helyett 1 szelet (40 g) teljes kiőrlésű kenyér

Fehérjeturmix: 1 adag (30 g) LifeT!LT Premium Protein 1⁄2 bögre (125 ml) mandulatejjel és 2 dl vízzel


ÖTÖDIK NAP (1450 kcal)

Szendvics: 2 szelet (80 g) teljes kiőrlésű kenyér, 1 ek. (6 g) lenmag- vagy olívaolaj, 2 szelet (50 g) csirkemellfelvágott, 1 szelet (26 g) óvári sajt, 1 db (100 g) paradicsom

Almás túró: 1⁄2 doboz (125 g) zsírszegény túró, fahéj, energiamentes édesítőszer, esetleg egy kevés frissen facsart citromlé, 1 db (190 g) alma meghámozva, szeletelve/lereszelve, hozzákeverve

Csirke-rizs: 120 g csirkemell fűszeresen párolva, köretnek 4 ek. (46 g) basmati vagy barna rizs, 2 ek. (34 g) konzerv kukorica + 200 g roppanósra párolt brokkoli meglocsolva 1 ek. (6 g) lenmag- vagy olívaolajjal

Mozzarellasaláta: 1 csomag (100 g) light mozzarellagolyó, 3 db (300 g) paradicsom, oregánó, bazsalikom, 1 kk. (3 g) lenmag- vagy olívaolaj

Fehérjeturmix: 1 adag (30 g) LifeT!LT Premium Protein 3 dl vízzel elkészítve


KIEGÉSZÍTŐ ÉTKEZÉSEK

Kiegészítő étkezés magasabb kalóriaigény esetén (+200 kcal):

Válassz egyet a felsorolt lehetőségek közül! Lefekvés előtt legkésőbb 4 órával el kell fogynia!

34 szem (32 g) nyers mandula (1 g szénhidrát, 9 g fehérje, 17g zsír)

34 szem (29 g) nyers törökmogyoró (3 g szénhidrát, 5 g fehérje, 18 g zsír)

1 adag (30 g) LifeT!LT Premium Protein 1/3 bögre (100 ml) mandulatejjel és vízzel + 9 szem (8 g) nyers mandula (2 g szénhidrát, 31 g fehérje, 7 g zsír), 5 db natúr Finn Crisp 3 kk. (10 g) hidegen sajtolt növényi olajjal (25 g szénhidrát, 2 g fehérje, 10 g zsír)


Ez tehát a haladó program, annak minden elemével. Ezeket az elemeket kivétel nélkül tartsd be, és az eredmény nem fog elmaradni. Ez egy nehéz, de remek program, azaz pontosan olyan, mint az élet. Nehéz, de ha tisztességesen csinálod, rengeteget fogsz tőle visszakapni. Pontosan annyit, amennyit beletettél.

A következő bejegyzés a PRO program ismertetése lesz, amiről elöljáróban csak annyit, hogy egyszerűen tökéletes lesz. Pont olyan, mint a LifeTILT, és amilyen nyáron a feneketek lesz, ha végigcsináljátok.

Amíg a PRO program fel nem kerül lépjetek be a #wearelifetilt csoportjába, és persze ne felejtsétek el megrendelni a DRIVE-ot, ami felteszi az i-re a pontot, vagy inkább a koronát a feneketekre.

A DRIVE legyen veletek. DRIVE 3DRIVE 33 doboz (3*400g)49500 FtRendelek belőleRészletek