röviden

Véget ért a LifeTILT és a Waterland Folyadékbevitel-teszt kampánya, amelyben arra voltunk kíváncsiak, milyen hatással van a szervezetre, az arcbőre és a közérzetre napi 3 liter folyadék elfogyasztása 30 napon keresztül.

Az ötletet a Daily Mail egy 42 éves újságírója adta, aki fotóval dokumentálta ugyanazt, amit most a 9 kiválasztott lifetiles is véghezvitt. Napi 3 liter folyadék 30 napon keresztül. A 30 nap letelt, és a 9 kiválasztott most fotókkal kiegészítve beszámol tapasztalatiról. A bal oldali képek a 0. napon, a jobb oldaliak 30 nappal később készültek.

Ezúton is köszönet a Waterland Kft.-nek, amely a program ideje alatt fejenként 95 liter ásványvizet biztosított a résztvevőknek.

A kampányban részt vevő lifetiltesek tapasztalatai.

Sofia

Imádom, hogy nem találtam krémet, ami a szárazságot eltüntette volna, de 2 hét vízivás után nyoma sem volt szárazságnak. Az arcomon is ugyanígy ereztem, hogy kevésbé kell kennem, mert nem szárad ki.

Eléggé migrénes vagyok… frontra folyton fájt a fejem. Egyetlenegyszer fájt a fejem az egy hónap alatt, az is másnaposság miatt volt. :)) Sokkal több az energiám is, reggel kipattanok az ágyból, és amíg máskor 2 óra körül a munkahelyen majdnem elaludtam, igazából azt veszem eszre, hogy vége a munkaidőnek.

A 3 liter főleg vízből, teából jött össze, de néha egy kis gyümölcslé is jött még pluszban, szóval többször is 3 liter felett teljesítettem. Az biztos, hogy folytatom az ivást, és ha nem is számolom, 2,5-3 liter könnyen lecsúszik mar. Beszéltem is a Waterlanddel, és én meg is tartom egy ideig még az automatát.

Szóval köszi a lehetőséget!

Ági

Nagyon örülök, hogy részt vehettem a tesztelésben! A 3 liter számomra nem okozott problémát. A legelején észrevettem, hogy energikusabb vagyok, kisebb lett az étvágyam is. Második héten az arcomon nem tapasztaltam pozitív változást, sőt, csak több pattanásom lett. Viszont ez a 4. hétre elmúlt. A bőröm puhább lett, narancsbőr nincs. De ha nem ittam időben, kiszáradt a kezem és a szám. Pörgősebb lettem, és nagyon ritkán voltam feszült. Sokkal jobban érezem magam a bőrömben azóta!

Köszönöm a lehetőséget, Tomi, Waterland, Lifetilt!!!!

Zsuzsa

Letelt az egy hónap. Eredmény: feszesebb az arcbőröm, reggel felkelés után nem vagyok még álmos 1 órán keresztül. Tényleg energikusabb az ember. Továbbra is sok a 3 liter, de a 2-2,5 liter vízzel már nem lesz gond. Igazából az első két hétben több érezhető változás volt, mint a 2. és a 4. hét között.

Viktória

Örömmel írom, hogy csak pozitívumokról tudok beszámolni Nektek. A sokszori „úristen, keressünk gyorsan egy vécét, mert összepisilem magam” után a szervezetem kezd hozzászokni, és nem küld 15 percenként a mosdóba! 🙂 Éjjen!! 🙂

A kezdeti nehézségek ellenére én úgy szoktattam rá magam a vízivásra, hogy délelőtt 1,5 liter, majd a következő másfél liter délutánra. Beszereztem egy szuper hordozható műanyag flakont, amelyben tudom vinni magammal a Waterland által felajánlott szénsavmentes ásványvizet, ami nagyon hozzám nőtt! Nagyon praktikus, és szörnyen egyszerű használni. Bátran merem ajánlani az otthoni háztartásokba is (hűtött és forró vizet is tud adagolni), így a víz mellett a teafüggőségemnek is hódolhatok!

Már az első héten éreztem, hogy alapozót kell cserélnem, mivel a program előtt száraz, problémás bőrre való termékeket használtam, és mióta napi 3 liter lecsúszik, egész nap fénylett az arcom. Kezdenek feleslegessé válni a hidratáló arckrémeim, de még a bőröm se szárad… és ez már az első hét után (igaz, a pattanások még mindig ragaszkodnak hozzám!). 🙁

Ja, és ami a legjobb, a szem alatti sötét folt kezd halványodni. :))) juhé Írták már páran előttem, hogy csak úgy kipattannak az ágyból reggelente. Tudni kell rólam, hogy kínszenvedés a reggeli ébredés, főleg így télen, amikor reggelre hűvös lesz a szoba, mert a radiátor soha nem fűt rendesen, és te boldogan fekszel a meleg ágyikódban.

De ezt is megértük, hogy fél 7-kor már nyitva a szemem, és kezdődhet a nap. Nem gondoltam volna, hogy ennyit jelent a napi 3 liter víz. A másik dolog, aminek nagyon örülök, hogy kevésbé vagyok éhes. Megszűnt a nassolás, hiszen nasi helyett víz van! Elég feledékeny vagyok, és néha belemerülök a munkába vagy a tanulásba, akkor elfelejtek inni. Ennek elkerülése végett mindig bejelölöm, hogy pl. délig meg kell innom a kijelölt mennyiséget, így sose maradok szomjan, és folyamatosan iszom a vizet. Fontos, hogy nem egyszerre sokat, mert annak nem sok értelme van, hiszen átszalad a testen, és rohanhatunk vécére egyből!

A félreértések elkerülése végett a kép nincs retusálva, csak jobban sütött a napocska, magam is meglepődtem, hogy nem vagyok olyan fakó, mint a program előtt! 🙂

Gergő

Először is nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért a LifeTILT-nek. Mivel eddig is igyekeztem kiemelt figyelmet fordítani a helyes táplálkozásra a sport miatt, így lehet, hogy rajtam nem annyira szembetűnő a változás, mint azon, aki eddig a harmadát itta. De a „belső” változás, ami nem mérhető, és képen sem látható, elképesztően pozitív! Ezek alatt értem: jobb minőségű alvás, hidratáltabb bőr, telítettségérzés, így nem voltam annyira éhes a szokásos étkezési időpontokban, nem száradt a szemem, szám. Hatékonyabbak voltak az edzések (futás, MTB, kondi). Valahogy megfoghatatlanul jobban érzem magam a hétköznapokban, pedig semmi más nem változott az elmúlt 1 hónapban. Előtte is figyeltem az ivásra, de most sokkal intenzívebben, szinte mindig ittam pár korty vizet, és mértem is a napi 3 litert. A végére már a nap közepére megittam ezt a mennyiséget. Szerencsés vagyok, hogy részese lehettem ennek a tesztnek, ezután is tartom a helyes táplálkozást és folyadékbevitelt. Köszönöm szépen még egyszer, és nagyon sok sikert kívánok a továbbiakban a terjeszkedéshez! Bármilyen hasonlóban vagy csoportos megmozdulásban benne vagyok!

Köszönöm

Teki

Köszönöm szépen a lehetőséget, amit kaptam tőled és a Waterlandtól is. Továbbra is az ő ballonos vizeiket fogom fogyasztani. A kezdeti nehézségek után a napi 3 liter simán ment és megy mai napig is. Sokkal frissebb vagyok, könnyebben megy az ébredés, aktívabb az alvási folyamatom, tehát mélyebben alszok. A félmaratoni időm is javult 5 perccel. Kevesebbet eszem a víz miatt. Összességében nagyon köszönöm, és csak pozitívumot tudok mondani.

Kriszti

Tapasztalatok: kevesebbet ettem, nyilván a víz miatt. Próbáltam este 8 után már nem inni, és arányosan beosztani napközben, hogy éjszaka ne kelljen mosdózni. Könnyen hozzá lehet szokni, ha akarja az ember.

A bőrömön változást nem vettem észre, csak annyit, hogy szárazabb, amit a hideg megérkezésének tudok be.

Most töltöttem a 30-at, mindig problémamentes volt a bőröm, valószínűleg ezért sincs szembetűnő változás. Kíváncsi vagyok mások tapasztalataira, hogy rajtuk látható-e.

Még egyszer köszönöm a lehetőséget!

Andrea

Hamar elrepült ez az 1 hónap! 🙂 Az első héten észlelt pisirohamok a 2. héten már nem jelentkeztek. Sokaknál olvastam, hogy a sok víztől nem ettek annyit, mert nem voltak éhesek. Hát nálam ez pont fordítva történt Többet eszek, mint a kampány elkezdése előtt. A bőröm érezhetően puhább lett. Ezek után is szeretném magam szinten tartani!

Ági

Köszönöm, hogy részt vehettem a tesztben, azonkívül, hogy energetikusabb lettem, leszoktam a kóláról és az energiaitalról (amiért örökké hálás leszek neked), szebb lett a bőröm, habár egy időbe csak pattanások jelentek meg rajtam. Nem vagyok éhes, és tényleg nem mondták meg a beadandó héten az emberek rólam, hogy 2-3-4 órákat aludtam. Volt, hogy nehézkesen ment le a 3 liter, volt, hogy nem tudtam magamba erőltetni, volt, hogy a duplája ment le. Egyszóval köszönöm az élményt, és hogy jobban erezhetem magam a bőrömben.