röviden

43.717 ember.

Jelenleg ennyi tagja van a LifeTILT Fenékformáló és Kockahas csoportjának.

 

A fenékformáló program előtt azt ígértem, hogy 90 nap alatt olyan feneket csinálok nektek, ami után nemcsak a férfiak, hanem a nők is megfordulnak.

Így történt? Igen.

A Fenékformáló csoport 25 ezer tagja volt mindennek a szemtanúja.

A kockahasprogram előtt azt ígértem, hogy definiált, nőiesen megformált, lapos hasat csinálok nektek. Olyan hasat, amire már olyan kurva régen vágytál, és amire jó lesz ránézni.

Így történt? Igen.

A Kockahas csoport 17 ezer tagja volt mindennek a szemtanúja.

Most itt vagyunk a narancsbőr program előtt. Úgy vagyunk itt, ahogyan 8 hónappal ezelőtt a fenékformáló, és 5 hónappal a kockahas program előtt. Most azt ígérem, hogy a narancsbőr programmal teljesen eltűnik rólad a narancsbőr, de nemcsak hogy eltűnik, hanem a bőröd sima és feszes lesz.

A módszerem ezerszázalékos, ezerszer letesztelt, biztosan működő program, amelynek hatékonyságában olyan biztos vagyok, hogy ezt október 19-től élőben dokumentáltan, négy különböző női korosztályon fogom bemutatni, és a tesztelésben szó szerint több ezer nő fog segítségemre lenni.

A Narancsbőr csoportban már most, 1 hónappal a program kezdés előtt 8500-an vannak, és ez a 8500 nő lesz a bizonyítéka ismételten annak, hogy amit mondok, azt általában érdemes megfogadni, mert a szavaim végén és annak megfogadását követően minden esetben egy kurva jó női test szokott megvalósulni.

A narancsbőr program hatékonyságát már 2014-ben egyszer bemutattam, így a jól működő rendszer adott. Azóta azonban eltelt 2 év, és ha az ember nem saját maga ellensége, akkor a legjobb, amit tehet, hogy folyamatosan képzi magát, és fejleszti a tudását.

Az eltelt 2 év során a narancsbőr program rendszere egy alapos fejlesztésen esett át, mert ha az alapok erősek, akkor arra mindig érdemes és kell is építkezni.


AZ ÚJ NARANCSBŐR PROGRAM EXTRA HATÉKONYSÁGA PONTOSAN ABBAN REJLIK, HOGY MINDEN KOROSZTÁLY SZÁMÁRA FÓKUSZÁLT LESZ.


Lesz egy program a 20-29 éves korú nőknek ,  a 30–39, a 40–49 és az 50+-os nők számára, és a legcsodálatosabb az egészben az lesz, hogy az a kurva narancsbőr mindenkinek a lábáról el fog tűnni, és teljesen mindegy, hogy hány éves vagy.

Megmondom őszintén, fantasztikus érzés, hogy erre képes vagyok. Nem arra, hogy edzésterveket meg diétákat írogassak, erre minden szellemi fogyatékos képes, aki elolvas 3 szórólapot valamelyik OKJ-s röhejen. Nem ez az érdem. Hanem az, ahogy a tudást rendszerré és mindenki által jól értelmezhetővé teszem.

Ezt az egész edzéstervezést úgy kell eképzelni, mint a főzést, ahol van a szakács és a hozzávalók.

Jelen esetben a szakács az edző, a hozzávalók pedig a gyakorlatok. Egy adott ételhez mindenki számára ugyanazok a hozzávalók, és mégis, ugyanazokból a hozzávalókból 10 különböző ember 10 különböző ízű ételt fog csinálni. Aki ért hozzá, baromi finomat, aki pedig nem, az viszont nagyon szart, de tényleg nagyon rossz kaját fog csinálni.

De hogyan lehetséges ez? Hogyan lehetséges, hogy ugyanazokból a hozzávalókból ennyire eltérő eredményű ételek készülnek? Hogyan lehetséges az, hogy adott gyakorlatok felhasználásával teljesen más eredmény érhető el egy profi és hozzáértő edző kezei alatt, és ugyanazon gyakorlatokat önállóan vagy egy gazember análsakál edzővel végezve semmire sem mész, sőt még csak jobban elbaszod.

Most azt gondolod, hogy a tudás a különbség meg az információ, de egyáltalán nem erről van szó.

Szerinted mi különbözteti meg a szakácsokat a séfektől? Tudod, azoktól a zseniktől, akik miatt érdemes akár országokat átutazni.

A tudás? Kurvára nem.

Mindkettő tudja az alapokat, a paradicsom mindkettőnek ugyanolyan ízű, a só, a bors, a fűszerek mindkettőnek ugyanúgy rendelkezésére állnak.

A különbség minden esetben a szenvedélyben lesz, a szakma szeretetében, a tehetségben, hogy képes úgy látni és úgy értelmezni, ahogyan a többiek nem képesek. A jó edző pontosan ettől jobb edző, mint mások, hogy képes rendszerben gondolkozni, hogy képes a több száz gyakorlat közül kiválasztani egy edzéstervhez azt a 25-30 gyakorlatot, ami a mindenkori célhoz a legmegfelelőbb lesz.

A testformálás művészet. Pontosan úgy, ahogyan a konyhaművészet is az.

Én az életem minden területén valamit vagy minden elsöprő szenvedéllyel csinálok, vagy sehogy sem. Én a LifeT!LT-et mindig is a legigazabb szerelemmel és a legjobb tudásommal építettem pontosan úgy, ahogyan a narancsbőr programot is összeraktam. Soha nem érdekelt a pénz, így az sem érdekelt, hogy ezt a tudást bárki számára elérhetővé tettem és teszem a mai napig is, mert


HISZEK BENNE, HOGY A MEGFELELŐ TUDÁS ÁTADÁSÁVAL EZ A KIBASZOTT VILÁG TÉNYLEG EGY JOBB HELY LEHET, AMELYET A TESTÜKKEL ELÉGEDETT NŐK SZÁZEZREI CSAK MÉG SZEBBÉ TEHETNEK.


A LifeT!LT nem attól jó, mert összegyűjtöttem az évek során a mindenki által ismert gyakorlatokat, és mert azt mondom, hogy egyetek csirkét rizzsel, mert attól mindenkinek baromi jó lesz. A LifeT!LT attól kiváló, hogy a minőségi tudást rendszerré kovácsoltam, és a többségnek bizony ez okozza a legnehezebb feladatot.

Ebben az iszonyatosan hangos életmódzajban meghallani az igaz hangokat, na ehhez már te kellesz. Ebben a mindenkit elvakító reklám- és marketingzajban meglátni azt, amire valóban szükséged van, nos, ehhez is.

A LifeT!LT azonban nem hangos, nem zajong, engem nem hallhatsz, nem láthatsz sehol máshol, csak is itt a LifeT!LT felületein, és tudod miért? Mert nincs szükségem több felületre. És tudod, miért nincs? Mert ami jó és hatékony, az előbb-utóbb teret nyer, márpedig itt hamarosan minden a LifeT!LT-ről fog szólni, és arról az emberről, aki leszedte a nőkről a narancsbőrt.

Legyél te is ilyen nő.

Rendeld meg a CELLULIT-ot. Szükséged lesz rá.

Csatlakozz a LifeT!LT Narancsbőr csoporthoz!