röviden

A Laura legutóbbi hétösszegzéses posztja alatt kialakult állapotok miatt csak nekem ugrott be a 2006-os tévéostromot idéző hangulat, vagy a nők között ez a fajta kommunikáció teljesen átlagosnak és megszokottnak számít a csajvilágban?

66. nap 54,8 kg

1. nap 60,3 kg

Érthetetlen volt számomra ez a vasvillával és fáklyákkal felvonuló boszorkányégetős hangulat, mert amiket Laura leírt, azt leírom én is hetente négyszer. Mindennél többet mondanak egyébként Laura hozzáállásáról és mentális erejéről az elmúlt hetek eseményei. Kíváncsi vagyok, egy ilyen támadás után hányan folytatták volna nemcsak a blogszereplést, hanem magát a programot, arról meg már nem is beszélve, hogy Lau vállalva magát és a véleményét kint volt a RunT!lt-futáson. Laura nemcsak maga miatt változik, hanem nektek is erőt ad hozzá, azért ezt lassan meg kéne érteni. A véleménynyilvánítási szabadság pedig ezen a blogon mindig is szabad lesz mindenki számára, mindenesetre az offenzíva sikeresnek mondható, mert Laura nem ír több bejegyzést, azaz amit nem sikerült elérni 2006 szeptemberében Ferenc testvérrel szemben a Kossuth téren, az itt most megvalósult.

Túl vagyunk 65 napon, Laura bement 55 kg alá, de voltak olyan napok is, amikor 54 alatt figyelt a mérleg digitális nyelve. A programot ugye kitoltuk 90 napra, és a maradék időben már kizárólag az alakformálásra megyünk rá. Laura megkapta a BCAA és a CLA kombót, amit már 2 hete szed, és ami a testformálásban fogja segíteni őt, nyilván az új diéta és az edzések tartása mellett. Emeltünk a súlyokon, és a két gyakorlat közötti szüneteket 40 másodpercre csökkentettük, ezáltal adva olyan ingereket az izomzatnak, amitől az formálódni fog. A fenékedzésekre külön odafigyelünk, ezért egy 5 gyakorlatból álló komplett edzést csinál Lau a fenekére, majd ehhez kapcsolódik be a comb extra feszesítése az utolsó 20 napban. A fogyasztás utáni formálás még csak 16 napja tart, de basszus milyen segge lett már a csajnak? Most nem azért, de ez nagyon odavert engem is. 2 hét múlva jön tehát a comb külön edzése, és jövő héten egy 3 héten át tartó hasizomedzés, aminek végeztével Laura programja is befejeződik…

Október 5-én kijön az iPhone 4S…