röviden

Június 15-én, vasárnap este 19 órakor elindul a LifeTILT Lépcsőzés, ami egy újabb, nem is akármilyen alternatívája a fogyasztásnak/alakformálásnak, súlyfeleslegtől és fizikai állapottól függetlenül.

A lépcsős edzés látványos eredményeket garantáló, leginkább egyénre szabható, közösségben és szabadban is végezhető mozgásforma. Éppen ezért eljött az ideje, hogy ezt mindenki számára be is bizonyítsam, mert ha én egy mozgásformára, diétára, vagy bármilyen módszerre azt mondom, hogy hatásos, akkor azt jó eséllyel egy bárki számára végigkövethető programon keresztül mutatom be. Így lesz ez a lépcsős testátalakító programmal is, amelyre 3 embert fogunk kiválasztani, és az átalakulását dokumentálni.

A dokumentált átalakítás és a program maga a következőképpen fog kinézni.

1.Kiválasztunk 3 embert, akik hetente 3 alkalommal lépcsős edzésen fognak részt venni, a LifeTILT edzők útmutatásai alapján. A lépcsős edzések helyszíne Tabán Kőműves lépcső.

Emellett állapottól függően egy vagy két konditermi súlyzós edzésen is részt vesznek, amelyhez szintén megkapják a megfelelő segítséget. A konditermi edzések helyszíne Flex Gym, Márvány utca 17.

2.A dokumentált programban részt vevők személyre szabott diétát kapnak.

3.A dokumentált programban részt vevők a minél jobb eredmény érdekében LifeTILT-táplálékkiegészítőket kapnak.

Fogyáshoz Premium fehérjét, Ca-Pyruvat PRO zsírégetőt és multivitamint

Alakformáláshoz Premium fehérjét, BCAA-t és multivitamint

Profi, nagyon látványos eredmények eléréséhez Premium fehérjét, Aesthetic izotóniás italt és multivitamint

4.A programban részt vevők számára tartott lépcsős edzések nyilvánosak, amely edzésekhez bárki becsatlakozhat

5.Edzésidőpontok a LifeTILT Lépcsőzés hivatalos Facebook-oldalán, a programban részt vevők és a programhoz csatlakozók átalakulása a LifeTILT 6500 főt számláló csoportjában lesz követhető.

Facebook-oldal az edzés időpontokhoz

Csatlakozás a lépcsős oldalhoz

Facebook-csoport:

Csatlakozás a csoporthoz

6.A LifeTILT lépcsős átalakító programban való részvétel ingyenes.

 

JELENTKEZÉS A TESTÁTALAKÍTÓ PROGRAMRA

Jelentkezés a bence@lifetilt.hu e-mail-címen

  1. A programot arccal kell vállalni.
  2. A levél tartalmazza a korodat és hogy hány kiló vagy jelenleg. Alsó korhatár 16 év, felső korhatár nincs. A programra bárki jelentkezhet. Az is, akin nagy súlyfelesleg van, és az is, aki alakot formálna. És igen, férfiak is jelentkezzenek.
  3. A jelentkezéshez csatolj egy friss, 1 hónapnál nem régebbi egész alakos fotót magadról!!! Ez nagyon fontos. Aki nem csatol képet, egyből kiesik.
  4. A testátalakító programba bekerültekről videófelvételek, valamint előtte–utána fotók készülnek. Csak az jelentkezzen, akinek ez nem jelent problémát.
  5. Kizárólag budapestiek jelentkezzenek a könnyebb kapcsolattartás érdekében, és hogy minél könnyebben megoldható legyen a heti 4-5 közös edzésünk.

Jelentkezés: bence@lifetilt.hu

Jelentkezési határidő: 2014. június 15.

A program kezdete: július 1.

És persze ne feledjétek, június 15., vasárnap, 19.00 nyitó lépcsős edzés a Kőműves lépcsőnél, utána grillezés.