röviden

Totális termékmegújítás és dizájn váltás

Műanyag mentesítés, új dizájn, új összetevők, és minden LifeTILT termék továbbfejlesztett még hatékonyabb változata. Aki nem tudta hogy hova tűntem és mit csináltam az elmúlt hónapokban, annak most szeretném megmutatni.

Íme a LifeTILT 2022-es újításai, és maga a 2022-es LifeTILT. 

Új Premium protein

Mindenképpen ezzel a termékkel akartam kezdeni, mert szerintem elég betyáros lett, de ami benne van, az még csibészebb. A Premium protein a legkiválóbb A+ minősítésű izolátumot, vitaminokat, a test formálásához elengedhetetlen aminosavakat tartalmazza. Ez eddig nem újdonság, ezt láttuk már eddig is.

Ami újdonság, hogy az új Premium proteinbe tettünk egy kis Keratint, ami minden hajerősítő lelkének minősül, és egy hajhagyma erősítő és fejbőr tápláló booster komplex terméket is.

Igen. Ez pontosan olyan jó lesz, mint ahogyan hangzik. 

Most ilyenekkel hogy nagyszerű ízek nem jönnék elő mert ez a LifeTILT-nél alap, immáron 2016 óta.

Az új Premium protein 15 új ízben lesz elérhető. Olyan ízekben amilyenben szeretnétek, ezt majd megszavaztatjuk az élet egy bizonyos pontján. 

Új Collagen 

Azt hiszem szerénytelenség nélkül mondhatom, de szerintem szerénységgel is, hogy ha én nem vagyok, akkor a Collagen nem fut be ekkora karriert itthon. Éppen ezért, és mert a szívemhez olyan közel áll a LifeTILT Collagen, na meg az az 550 ezer eladott doboz is, nagyon nem mindegy, hogyan újítom meg ezt a terméket. 2021-re már éppen csak a Marlboro lightban nincsen kollagén, úgyhogy gondoltam meghúzom a váratlant, és egy olyan collagent dobok piacra, ami itthon még nem nagyon van.

Erről most nem is írnék többet. Hadd forgolódjon egy kicsit a balfasz konkurencia, hogy most mi is lesz az amit majd le kell másolniuk, de annyit megígérhetek, hogy a jelenleg kapható collageneknél 100x !!! hatékonyabb terméket fog kapni az, aki 2022-ben LifeTILT Collagent rendel.

És még valami. Kikevertünk egy Q10 szemránckrémet amolyan LifeTILT minőségben, amit minden új Collagen doboz mellé küldünk majd ajándékba. Tesztelgessétek, próbálgassátok, ha elégedettek lesztek vele megtartjuk, és megy forever and ever and ever ajándékba a Collagenek mellé.

Új Q10 és Hyaluronsav

Ők is új ruhát kapnak és a ruha mellé extra összetevőket is mert ahogyan a szépség is komplex, úgy a szépséget támogató termékek is legyenek már azok.

Új CLA új HCA

Mielőtt a királynő megújításáról írnék (Pyruvat) jöjjenek a kiegészítő zsírégető alap termékek. Természetesen a CLA és a HCA is alaposan megújul extra zsírégető és emésztést elősegítő összetevőkkel. A CLA és a HCA kiszerelése is megváltozik. Megszűnik a 60 és 120 darabos kiszerelés, és egységesen 100 darabosak lesznek.

Szívesen írnék még erről a két nagyszerű, de egyébként szerintem baromi unalmas termékekről, de inkább most ledobnám az atombombát annak a terméknek a bemutatásával, aminek a kidolgozásán a legtöbbet dolgoztunk.

Pyruvat Signatures ONE

Ha van termék, ami egyértelműen a LifeTILT-hez köthető, akkor az a Pyruvat. Tényleg nem szeretnék itt nagy számokkal dobálódzni, de ha nem fogyott le minimum 200 ezer nő a LifeTILT Pyruvattal, akkor elmegyek Flabelos edzőnek.

A Pyruvatot nem csak a nevében újítottam meg, hanem négy további zsírégető és anyagcsere gyorsító összetevővel erősítettem meg. A cél, a minden eddiginél hatékonyabb, gyorsabb, és minőségibb fogyás elérése volt ezzel a termékkel. Hónapokig próbálgattuk ezeket a szerencsétlen komponenseket, hogy vajon melyik összetevő működik a pyruvattal a leghatékonyabban. Nem tudjátok elképzelni, mit szenvedtünk össze, hogy végül is összeálljon az a termék, amire azt mondhattam, hogy jól van. Ez elkészült.

Természetesen rengeteg nőn fogjuk bemutatni a Signatures ONE hatékonyságát ha eljön az idő, márpedig el fog jönni. 

A Pyruvat esetében is megszünik a 60, 120 és 180-as kiszerelés. Egyetlen 200 darabos kiszerelés lesz, amiben lesz 100 db Pyruvat, és 100 darab, a négy extra zsírégetőt és anyagcsere gyorsítót tartalmazó kapszula gyönyörűen csodálatos lila színben.

Így fog kinézni.

Új Drive új AERO és a most debütáló RUN

Átalakulnak és egy kis ráncfelvarráson esnek át az úgynevezett HERO termékek is. Kis ráncfelvarrás alatt itt azt kell érteni, hogy jelentősen feljavított. Nem is értem miért nem ezt írtam elsőre.

Drive az alakformáláshoz, AERO a fogyáshoz, és a RUN-t ki nem találnátok mire.

A RUN egy bemutatkozó termék, amit kifejezetten rendszeresen futóknak fejlesztettünk ki. Van benne egy rakás porcerősítő, izületvédő, gyulladáscsökkentő, szóval minden amire egy futónak szüksége lehet. Nyílván vitaminok és aminosavak is bele lettek verdesve. Jó kis cucc lett.

Hairpaka

Kérdezem a tervező grafikust hol van a csomagolásról az alpaka? Azt mondja a tetején.

Hol?

A kupakon. Basszus mondom az alpaka a lényeg, jó hogy nem a kredenc mögé tesszük a nappaliba. 

 

Na mindegy szeretem ezt a terméket, de ezzel ti is így vagytok. El is adtunk belőle pár tízezer dobozzal.

Diet Shake

A Diet Shake lényege, hogyha úton vagy, akkor ne a benzinkúton, vagy bárhol máshol kelljen szerencsétlenkedned, hanem csak simán elkeversz 3 deci vízzel egy tasak Diet Shaket, és megvagy 3-4 órára az étkezéssel minőségi tápanyagbevitellel. A Diet Shake igazi megváltás azoknak akik nem tudnak, vagy rohadtul nem akarnak főzőcskézni. Konkrétan évek óta kéritek, hogy valami sós ízt legyek már szíves, én meg évek óta mondom hogy rendben van, lesz.

Most lett. 

A meglévő kilenc édes íz mellé hihetetlen innovációt felmutatva érkeznek a sós diet shake-ek is pizzás, paradicsomos, és brokkolis ízben. Most erről nem tudom mit mondjak még, mert aki már próbálta a diet shake édes ízeket azok pontosan tudják mekkora Károlyok vagyunk, aki meg nem, annak meg nem tudom mi az isten baja van.

Vitamin vonal

Code

A végére hagytam azt a terméket, ami nem is igazán egy termék, hanem annak a grandiózus fogyasztó programnak a terméke, amit már 4 éve tervezek megírni. Ezzel a programmal fogom feltenni a koronát arra az életműre, amit LifeTILT-nak hívunk.

Remélem tetszik az új dizájn, mert ha nem tetszik, akkor is ez lesz. Az itt felsorolt új termékek várhatóan 2022 januárjában érkeznek a Store-ra.