röviden

3 héten keresztül zajlik a LifeTilt által inspirált és lefogyott emberek versenye, az Awards, és hogy végül ki nyeri meg a 2012-es LifeTilt-átalakulása címet, azt kizárólag az olvasók döntik el Facebookon, szavazataikkal.

Ha ránézek a D csoport résztvevőire, mindig az jut eszembe, hogy mennyivel szebbek lesznek az emberek, ha lefogynak. Már ez is egy érv lenne az egész program mellett, pedig ez csak a felszín, mert az igazi változások belül játszódnak le. Laci személyében már van egy srác továbbjutó, de azért innen is elég jó eséllyel pályázik valamelyik srác a negyeddöntőn való részvételre. Szerintem egyértelműen ez a halálcsoport, mert innen tényleg bárki továbbjuthat, sztem itt lesz a legszorosabb az eredmény a végén. Egyébként úgy látom, lányoknál ez egy klasszik beállás, mellesleg milyen kurva jó nő lett már mindkét lányból.

Szavazni a D csoportra hétfő reggel 9 órától kedd éjfélig lehet a LifeTilt Facebook oldalán a versenyző nevének beírásával, kommentben, a képük alá. A D csoport küzdelmei után kialakul a negyeddöntő mezőnye, ahol párbajban folytatják tovább a versenyt, ahol a cél már az elődöntő.

A C csoportban Laci és Bianka jutott tovább 196, illetve 109 szavazattal. A C csoport résztvevőire így szavaztak a tiltesek.