röviden

„Február végén a kocsiban ültem, és tök véletlen a Juventus rádiót hallgattam… nem szokásom, de aznap este mégis az ment, és pont a LifeT!lt-ről volt benne szó… nem is kellett több, hazaérve egyből megkerestem a blogot.

Már az első perctől kezdve éreztem, hogy rossz helyen nem lehetek, mert csak így lehet a dolgokhoz állni. Körülbelül 2 nap alatt olvastam el a teljes blogot, talán még munkába se mentem addig. Akkor 93 kg voltam… nem akartam sokáig várni, egyből el akartam kezdeni. 3-3,5 hónap alatt sikerült 20 kg-ot leadni.
Soha nem voltam ennyire kitartó, mint most… ezt a LifeT!ltnek köszönhetem. Még nincs vége az útnak… de már látom a fényt.”

„Túl vagyok egy 90 napos LifeTilt-diétán Neked köszönhetően. Mert ha nem találom meg a blogot, akkor valószínűleg még mindig úgy néznék ki, mint 12 hete. Tudtam, hogy nehéz lesz, de azt is tudtam, hogy nagyon akarom azt a fajta változást, amit te is elértél. Így utólag nem is volt olyan nehéz, az elejét kivéve, amikor is a legtöbb akarat kellett, de SIKERÜLT 110 KG-ról 83-ra lemenni. Nagyon sokat segítettek a közös tiltes edzések a Városligetben, a RunTiltek a Margitszigeten és a lépcsőzés a Tabánnál Belovai Kristóf kungfutanárral.
Igazából csak kaptam a programtól, új ismeretségek születtek a közös edzések által, és egy új életszemlélet is kialakult a sok egészséges kaja iránt. Már én is érzem, hogy ÉLETMÓDVÁLTÁSBA ment át, nem érzem már diétának. Az egész blogodat MOTIVÁCIÓNAK használtam, és még azóta is merítek belőle energiát, látva a többiek eredményeit. Úgyhogy mindenkinek azt ajánlom, olvassátok és kezdjétek el minél hamarabb, hogy megváltoztassátok a testeteket, és ezáltal önmagatokat. Nincsenek titkok, DIÉTA van és EDZÉS, csinálni kell, ahogy te is szoktad mondani. Sok sikert mindenkinek, és KITARTÁS! Köszi, Tomi, és sok SIKERT továbbra is!”

„Végigcsináltam egy 70 napos programot, mindent a kotta szerint, ahogy az a blogban meg van írva. Azt a programot követtem lépésről lépésre, amit te is megcsináltál legelőször. Eközben megtanultam helyesen végrehajtani a gyakorlatokat, kiszámolni a napi elégetett kalóriamennyiségemet, egészséges kajákat választani és elkészíteni, de ami ezeknél fontosabb, megtanultam a 70 nap alatt értékelni önmagamat, továbbá óriási magasságokból leszarni mások véleményét.
Ami látszik még az első képen, az a saját és a mások által tanácsolt fos módszerek eredménye. Ehhez képest 70 nap alatt gyakorlatilag egy új külsőt sikerült lefaragni a masszív zsírgömbből, ami voltam. Végig egyedül voltam a program során, sok volt a lehúzó ember, az olyan, aki mindenféle más módszerrel történő kombinálást, vagy a Tilt távolról történő elkerülését javasolta, sőt még az eredmények láttán is óva intett a folytatástól.
Az első 21 nap nagyon gyilkos volt, de aztán túllendültem, és ment minden a maga módján, a 21. napi étrendváltás után pedig már csak az étkezésekkel, az egyre növekvő súlyokkal és az egyre hosszabb távokkal kellett megküzdenem. Az edzést is tartottam, egyet sem hagytam el, néha 1-1 pihenőnapot vettem csak ki. Végig tükörre dolgoztam, ezért pontos testsúlyadataim nincsenek, amikor kezdtem, akkor kb. 78 kilogramm voltam, most kb. 66 vagyok. A levél apropója pedig csupán annyi, hogy beállnék abba a hosszú sorba, akik már megköszönték neked a módszert és a motivációt. Köszönöm még egyszer, jó munkát, sikeres megújulást és rengeteg elégedett ügyfelet kívánok!”

„Elérkezett az idő, amikor már azt mondhatom, sikerült. A tavalyi nyáron rengeteg +súlyt szedtem fel, ami a karácsonyi időszakban csak fokozódott. Karácsonykor 87 kilogramm voltam, ehhez 178 cm magas vagyok. Brutális… Tavasszal jött a LifeTilt, és nekiálltam. Kaptam segítséget, támogatást, és az I was born LifeTilt-diéta mellett 3 liter folyadék/nap és annyi kondi, amennyit csak lehet… Csak annyit írnék, marha hálás vagyok neked, és boldog is. Köszönöm. És köszönöm, hogy beleraktál a videódba. Nekem sokat jelentett. Most 69 kilogramm vagyok. Azaz –18 kiló!, ami azért már valami, és ami még ennél is fontosabb, megtaláltam a 2 éve elvesztett önmagamat, és 18 kilóval lettem boldogabb! :)”

„Neked köszönhetően le tudtam fogyni kb. 20 kg-ot (98,1 – 77,8). Köszönettel tartozom érte, mert évek óta kondizom, mindig olyan securitys nagydarab voltam, de egyszer több akartam lenni. Sokat diétázgattam összevissza, ezzel persze összebasztam a testalkatomat teljesen. Végig a Te első diétádat tartottam az I was born diétát. Egy 90 napos, illetve egy 70 napos diétát csináltam végig.”

Kedden jönnek a lányok…