röviden

Szia Tomi! A mellékelt képekkel szeretnék nevezni a LifeTilt Awardsra, ha lehetséges. A fogyásom január végén kezdődött, azóta 34,7 kg-t adtam le, és még 10-15 kg-ot szeretnék, tehát még nincs vége. A blogod elsősorban motiváció számomra, valamint az étkezések alapjait is innen lestem el. Köszönöm!

A régi képemen 75 kg voltam. Most 60 kg vagyok, jobban érzem magam, viszont kéne még egy kis erő, hogy ennél még kevesebb legyek, mert ma már túl sokszor hallom, hogy sokat fogytam, és kezdem elhinni, hogy elég. Pedig nem ez a célom. Jah, igen… a 75 kg-os kép tavaly áprilisi… leadtam 8 kg-ot azzal, hogy nem ettem este 6 után. A maradék 7 kg-ot az elmúlt 3 hónapban (június 18-án kezdtem) a LifeTilt segítségével adtam le. Nagyon hálás vagyok… azokért a posztokért többek között, amikért más nők felháborodnak. Nehéz belátni, de ilyenek vagyunk mi, nők. 🙂 Még egyszer köszi. 🙂

Bíróné Maya vagyok, a Tisza-tó mellől, Abádszalókról.
44 éves nő vagyok. 38 kg fogyással szeretnék benevezni a versenyre. Az én történetem az elmúlt évben kezdődött, március 13-án, és november közepére sikerült elérni azt a súlyt, amit jelenleg is tartok. Hogy miért jelentkeztem mégis a versenyre? Azt hiszem, azért, hogy ezzel azoknak a nőtársaimnak szolgáljak például, akik ugyan sikerrel küzdöttek a kilók leadásában, azonban ennek megtartása már sokkal nagyobb kitartást ró rájuk. Nálam nincs jojóeffektus… Ebben segítettetek ti!

Még ebben a korban is meg lehet újulni! Üzenem nőtársaimnak, imádok NŐ LENNI!!!!!  – s hogy miért? Mert így szó szerint könnyebb az élet! Sok sikert kívánok minden versenyzőnek!

A LifeTilt nélkül nem tartanék ott, ahol most tartok, irányt mutattál nekem, és ezért örök életemre hálás leszek! Megtaláltam a szenvedélyem, és ez nekem mindennél többet jelent! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!! Ég és föld a program előtti és utáni énem. Ja, és a kilók. Összesen 15 kg-ot fogytam (kb. 2 év alatt), ebből 10-et a blog segítségével.   De engem már nem érdekelnek a kilók, csak az, hogy kihozzam a maximumot a testemből.

Ezzel a képpel szeretnék nevezni a LifeTilt Awardsra. Szeretném megköszönni a rengeteg motivációt, amit a blogodtól, a néha kegyetlen és őszinte mondataidtól merítettem az elmúlt fél évben, amelyek ott zengtek a fejemben a nehéz pillanatokban. Köszi, hogy segítettél abban, hogy kitartsak a célom mellett, és hogy tudjam, a helyes úton haladok.

Néhány hónappal ezelőtt eldöntöttem, hogy a 23. születésnapomat nem miss röfiként fogom egyedül, egy dobostorta társaságában ünnepelni, és vettem egy dögös ruhát, hogy na akkor addig nincs megállás, míg bele nem férek. Múlt hét pénteken volt a nagy alkalom, és én abban a ruhában ünnepeltem, nem egyedül, nem otthon, nem idióta romantikus filmeket nézve és sajnálkozva, hogy az én hercegem hol késlekedik már, hanem buliban, társasággal, barátokkal, sok jó pasival, ja, és még dobostortát sem ettem, viszont ahhoz már tényleg össze kellett szorítani a fogam!
Küldök neked egy előtte–utána képet (az első egy családi utazás alkalmával készült, a második pedig a buli előtt), és egyszerűen csak szeretnék megköszönni mindent, de ezt így e-mailben úgysem tudom teljesen átadni, mindenesetre nagyon, de NAGYON hálás vagyok neked azért, hogy a nyers stílusoddal sikeresen felnyitottad a szemem, és azért, hogy ha belenézek a tükörbe, már nem az a kuglifejű puffancs néz rám vissza, aki eddig. Nélküled nem sikerült volna, és remélem, az én sikerem is csak még jobban megerősíti benned azt, hogy megéri tovább csinálni, és hogy nem csak „baszatlan, frusztrált nők lebzselnek itt Update-pörkölttel a szájuk szélén”, hanem továbbra is vannak olyanok, akik erőt merítenek belőled vagy a többi lány sikereiből.
Ja, és remélem, mihamarabb személyesen is megköszönhetem.

Akárcsak a többi nőnek, nekem is sikerült elhanyagolnom magam a 2,5 éves kapcsolatom végére. A kilók észrevétlenül kúsztak fel rám, és amikor a mérlegről már a 84-es szám nézett vissza rám, úgy döntöttem, ennek véget kell vetnem, és nagyon sürgősen változtatnom kell. Elkezdtem diétázni, és heti 5-6 alkalommal jártam edzőterembe. Akkoriban találtam rá a LifeTiltre, ami nagy erőt adott ahhoz, hogy egy percre se álljak le, és elérjem a célomat. Az elmúlt hónapokban 21 kg-t sikerült leadnom, de még mindig nincs vége. (A második képen 63 kg vagyok.) Köszönöm a bejegyzéseket, amik egész idő alatt motiváltak, amik megváltoztatták a gondolkodásomat és amik ráébresztettek arra, hogy mekkora hibát követtem el.

Szia, két dolog miatt írok. 1. gondoltam, elküldöm én is az előtte–utána képeket. 2. szeretném megköszönni, hogy ismeretlenként is „rávettél” a futásra. 5 hónapja futok, előtte utáltam, egyáltalán nem ment. A LifeTilt hatására döntöttem úgy, nehogy már nekem ne menjen. Ma heti 25 km-nél tartok, és már átutaltam a nevezési díjamat a tavaszi Bécs-félmaratonra. Bár a táplálkozásban nem a LifeTiltet (lehet, nem lett volna rossz hamarabb rátalálni) követtem, de azt hiszem, ez talán annyira nem fontos, hanem az, hogy valóban fejben elhiggyük, lehetetlen nem létezik, csak kifogások.
Ja igen, Koncsek Krisztina vagyok. 32 éves dolgozó nő, feleség és 2 gyermekes anya, aki baromi büszke magára.

10 hetes saját program. Imádtam vele dolgozni. Most 1 hónap pihenőben egyeztünk meg, és november 1-jén folytatjuk tovább.

„48 évesen már nincs különösebb illúzióm az élettel szemben, vágyak tekintetében próbálok a földön vagy a föld közelében maradni. Sokáig így voltam a fogyókúrával is, több próbálkozásom idő előtt kudarcos véget ért, kezdtem belenyugodni, hogy lelassult az anyagcserém, és elkönyveltem, hogy az S-es, M-es ruhák felvétele a következő életemre marad, kivéve, ha nem ló vagy szarvasbogár testében születek újjá. Mindez 2012. április 1. előtt történt…
…ugyanis találkoztam a LifeTilttel. Túl sokadik fogyókúrán és jelentős túlsúllyal épp egy újabb módszert keresgéltem, amikor rátaláltam. Olvastam, olvastam… és még mindig olvastam. Hatni kezdett. Nem tudom pontosan megnevezni, hogy mi, talán a szuggesztív és provokatív hangnem, talán a rengeteg információ, de egyszer csak arra vágytam, hogy kipróbáljam, és bizonyos voltam, hogy hosszú idő óta ez most sikerülni fog. Hát így kezdődött…
Rövid összegzés. Eredményem 5 hónap alatt –21 kg. Kezdősúly: 86, jelenlegi: 65 kg.

Köszönöm a segítséged, nélküled nem lettem volna képes rá.”