röviden

Először is gratulálok mindenkinek, aki felfogta régi énje elhízott létének szomorú voltát, és elég ereje volt hozzá, hogy változtasson a külsején és ezzel ez együtt az egész életén.

Sokkal többek vagytok most, mint akik akkor voltatok, és remélem, most már elhiszitek, hogy még mindig sokkal több van bennetek annál, mint amit valaha is gondoltatok magatokról. Férfiak, nők, idősebbek és fiatalok, más-más célokkal, más indíttatásból, valaki másért, vagy éppen saját magunkért. A történetek különbözők, de ezek vagyunk mi. Különbözők, teljesen más életutakkal, de a cél ugyanaz, és mindig is az marad, ez pedig nem más, mint a változás, a folyamatos fejlődés, a határaink megkeresése, ami nélkül nincs értelme az életnek. A 16 döntőst megpróbáltam úgy összeválogatni, hogy a lehető legtöbben azonosulni tudjanak velük. Egy 35-40 kilós fogyás, egy alig 8 kilós mínusz utáni alakformálás, újrakezdeni mindent túl az ötvenen, és kihozni magunkból a maximumot huszonévesen. Erről szól az Awards, és ezeknek a történeteknek a bemutatásáról.

Mindenki a saját démonaival küzd, amit sokféleképpen címkézhetünk. Gyengeség, kétségek, bizonytalanság, komplexusok, kishitűség, az álmaink feladása, és végül a beletörődés, ami a halálnál is rosszabb. Az elkövetkezendő 3 hét arról a 16 emberről fog szólni, aki megküzdött ezekkel a démonokkal, és győztesen került ki az emberi képességet leginkább próbára tevő csatából. Legyetek rájuk büszkék, mert megérdemlik az elismerést, és azzal, hogy itt vannak, és vállalták magukat, sokkal többet tettek annál, mint hogy megszabadultak pár felesleges kilótól. Ők képviselnek titeket, ők mutatnak utat, és ők azok, akik bebizonyítják mindenkinek, bármit el lehet érni, csak akarni kell, és nem feladni akkor sem, amikor a legnehezebb, vagy amikor nem látod az utad végét. A LifeTilt egy folyamat, fejlődés minden tekintetben, és pontosan ezért olyan erős ez a közösség. Erős, magabiztos, önmagukkal szemben igényes és büszke emberek közössége, akik kortól, nemtől és élethelyzettől függetlenül képesek voltak változtatni az életükön.

Büszke vagyok rájuk, és büszke vagyok mindenkire, aki a „jó ez így” és a poshadt állóvíz állapot helyett a fejlődést és a LifeTilt-módszert választotta az elmúlt másfél évben. Kibaszott nagyok vagytok mindannyian, és soha ne felejtsétek el, nem vagytok egyedül.

Az Awards szabályai és lebonyolítása

A 16 embert ugyan én válogattam össze, de innentől kezdve az én szerepem véget ér, és az olvasók fogják eldönteni, végül ki nyerje 2012-ben az év lifetiltes átalakulása címet, és vigye el az 50.000 forintos fődíjat és egy portfóliófotózást. Szavazni az átalakulásokra Facebookon lehet, a csoportképek alatt.

Első körben 4 csoport lesz, és minden csoportban 4 átalakulás lesz összesorsolva, ahonnan a 2 legtöbb szavazatot kapó továbbjut a legjobb 8 közé.
A negyeddöntőben párbajok lesznek, ahonnan a legtöbb szavazatot kapó továbbjut az elődöntőbe a legjobb 4 közé.
Az elődöntőben szintén párbaj lesz, ahol a legtöbb szavazatot kapó továbbjut a döntőbe.
Döntő: az utolsó szavazás, ami eldönti a mindenség sorsát.

Szavazni fog továbbá a Slim3 első évadából Adrienn, Vivien és Erika

A Slim3 második évadából Móni, Bogi, Fruzsi, Zsanett, Reni és Ádi

Laura

Valamint 7 törzsolvasó, akik szinte az indulás óta követik a Tilten zajló eseményeket, és a mai napig itt vannak.

Püspök Dóri: A blog első lájkolója, akit nem ismertem (21. lájkoló).
Fok Adrienn: Konkrétan ezzel a lánnyal találtuk ki 2011. január 14-én éjjel a LifeTilt nevet, amikor is beregisztráltam a blogot. Nagymértékben ennek a lánynak köszönhető, hogy végül nem Eddzem Faszom Megáll lett a blog neve.
Evi Benis-Zeibig: Nem tudom már pontosan, hanyadik lájkoló volt, de 50-ben volt, az biztos. Különleges személy ő nekem, és egyfajta múzsaként gondolok rá a mai napig. Ha ő lájkol, a blog jó irányban halad. Ha nem, akkor mindig változtattam valamin, és ez idáig mindig bejött. Van egy unokahúga, aki mellesleg kurva jó nő. Na őt például személyesen is ismerem.
Szkíta Zoltán: A LifeTilt-közösség meghatározó tagja. Tavaly május óta tagja a Tiltnek, és a RunTiltek megkerülhetetlen szereplője. A RunTilteken futotta több év kihagyás után első métereit, majd átalakulása után futócsoportot szervezett, ami mára már 80-nál is több tagot számlál. Indulóként részt vesz az Awardson, természetesen magára nem szavazhat.
Erdélyi Zsuzsi: Ő az egyetlen, aki az összes RunTilten megjelent. Ő tervezte a lifetiltes bugyikat és a hamarosan kapható női runtiltes felsőket is. A faszom se tudja már, hanyadik lájkoló volt, de majd megkérdezem tőle, hátha ő emlékszik.
Gazdagné Ványai Ildikó: Ha láttatok már igazi, őrülten szexi, borzalmasan jó MILF-et, akkor ő az.
Coco Ni Rocha: Az összes Tilten futó projektből kivette a részét, és mindig számíthatok rá. Ha kell, fotóz, ha kell, kamerázik, és szinte minden tiltes eseményen jelen van. Nem szereti a nyilvánosságot, ezért nem is írnék róla többet, mindenesetre ezúton is köszönök neki mindent.

Hát ezek vagyunk mi, és ez a LifeTilt Awards. Szavazzatok Facebookon, ha eljön az idő, és válasszatok példaképet!