röviden

Valamelyik nap az egyik fórumon egy lány (ki más) kérdését olvastam, ami úgy hangzott, „ha figyelek a kalóriára, és nem lépem túl az 1200 kalóriát/nap, akkor bármit ehetek?”.

A kérdés már önmagában is szomorú, de persze ilyenkor igen nagy számban megjelennek a nagy tudású balfaszok is, akik persze nagyon értenek hozzá, hiszen ők rendszeresen olvassák a Kiskegyed meg a Glamour magazin életmódrovatait, és olyanokat képesek válaszolni az amúgy is sűrű ködben élőknek, hogy „igen, bármit lehet enni, mert ha betartasz egy limitet, akkor mindegy, hogy mit eszel. Én is így fogytam le, és nagyon bevált”. Nem is az a baj, hogy ilyen válaszok megszületnek, hanem hogy az elmúlt évtizedekben túl sokan akadtak fent a szociális háló intézményrendszerén, és az öröklött ostobaság egy idő után mutálódva jelenik meg egyre nagyobb számban. Rengeteg az ostoba ember, és sajnos vannak közöttük aktívak is, akik képesek kiböfögni magukból ilyen szintű ostoba válaszokat is. Minél butább valaki, annál megvezethetőbb, és sajnos ezek az emberek bőséges táplálékforráshoz juttatják a legnagyobb csalókat is. Ennek a folyamatnak köszönhetően maradhattak életben olyan műsorok, mint például a pénzbevonzó elefánttal operáló köztörvényes csalók gyülekezete, ami nálunk csak EZO Tv néven vált ismertté, és pontosan a könnyen megvezethető proletár réteg miatt van akkora pénz a fogyasztószerek birodalmában is. Reductil, Lindaxa, Fen-phen, és persze Adipex, hogy csak a legnagyobb, idegrendszert manipuláló betiltott szereket emeljem ki. Az állatvilágban a gyengék elhullanak maguktól, de az embereknél sajnos fizetést kapnak a takarításért, árufeltöltésért, vagy rosszabb esetben segélyeket az államtól, amit persze mi másra vernének el, mint telefonhívásokra bruttó 600 forintos percdíjakért, kehelyrituálékra és ehhez hasonló idióták szemfényvesztéseire.

Egy dolgot azért nem árt letisztázni. Hülyékre nem vagyok kíváncsi, mert azok amúgy is menthetetlenek, de legfőképpen olyanokra nem, akik miután elmúltak 12 évesek, nem képesek minimális összefüggéseket egymáshoz kapcsolni, vagy különbséget tenni egyértelmű átverés és valóban hasznosítható információforrás között. Persze megértem, hogy az esetek egy részében az elkeseredettség nagy úr, és egy bizonyos szint után az ember már bármit megtenne megannyi próbálkozás és kudarc után, csak hogy elérje a célját, de ha vízzel nem megy az oltás, akkor sem kéne terpentinnel próbálkozni.

Persze most jogosan vetődik fel a kérdés, hogy miért nem jó a szimpla kalóriaszámlálós módszer, ha a fogyáshoz végül is kalóriamínuszt kell elérni. Mielőtt válaszolnék, hadd mutassak pár képet a 2012-es Miss Bikini verseny néhány résztvevőjéről.

Ezeken a képeken 17-19-21 éves lányok vannak, akiknek tökéletes alakjuk van, és nem hiszem, hogy van olyan férfi, aki ne akarná ezeket a csajokat, komoly kapcsolatot behazudva, lehetőleg minél hamarabb lefektetni. Kattintsatok rá a képekre, és nézzétek meg nagyobb felbontásban azt, amit mutatni akarok. Jó alakú nők fosraktár bőrrel, minimális felesleg nélkül, akik minden bizonnyal szar kajákkal 1300–1500 kalória alatt tartják magukat.

Ehhez a csajhoz nem lehet elég alsógatyát felvenni, hogy ne látszódjon a gatyánkban a reakció, aztán megfordul, és ez a látvány fogad, de mondom, mindez 20 évesen, egy bikini-szépségversenyen. Ez nem genetika, a narancsbőr nem hajlam kérdése, hanem az elcseszett szar kajálás eredménye kalóriáktól teljesen függetlenül, ugyanis a kajálás az a terület, ahol 100 kalória nem egyenlő 100 kalóriával. Kurvára nem a kalória számít, hanem az ételekben megtalálható fehérje, szénhidrát és zsírok aránya. 3 kocka csoki is 100 kalória, és 10 dkg csirkemellfilé is 100 kalória, de micsoda különbségekkel. Ha te csak a kalóriákra figyelsz, nem a kaják minőségére, és napi 1200 kalórián tartod magad, akkor ez lesz az eredménye, és teszem hozzá egyből, hogy ezek fiatal, jó nők. Kirendelsz magadnak egy pizzát a Theo Papától 1100 kalóriával, megeszed, és meg is vagy. Ha ma már ezenkívül többet nem eszel, hidd el, fogyni fogsz a kalóriamínusz miatt, de majd azért ezután ne felejts el beszerezni pár hosszúnadrágot, mert hidd el nekem, egyetlen férfi sem akar egy szottyadt, megereszkedett testet látni szex közben hosszú távon. A kis mellet lehet jó seggel és megfelelő orális technikákkal ellensúlyozni, de egy fos bőrt nagy területen nincs az a push up és intim torna ami kompenzálni tudna. Éppen ezért, és mivel a dolgok lényege mindig a részletekben rejlik, összeszedtem azokat az élelmiszereket, amiket a LifeTilt-diétádhoz kell beszerezned, mert rohadtul nem mindegy, hogy milyen sonka, hány %-os zsírtartalmú túró, melyik müzli, és hogy most végül is hogy az istenbe is néz ki egy extrudált kenyér. Úgyhogy fogtam magam, és a Lidl, valamint az Aldi biztonsági embereivel a hátam mögött lefotóztam az országban szerintem legjobb minőségű, széles tömegek számára is elérhető élelmiszereket gyártók szerint. Neked csak annyi a dolgod, hogy leveszed a polcról azokat a termékeket, amiket a lenti fotókon látsz. Ezeket vegyétek, ezeket használjátok a diétához, mert hiába kezdesz bele egy tiltes diétába, hogyha 70%-os karaván sajtot eszel, és számodra a sovány túró egyenértékű a mascarpone lighttal. Jó minőségű élelmiszerek, magas fehérjetartalommal, lehetőleg minél kevesebb transz- és telített zsírokkal, a cukor teljes kizárásával.

Magyarországon minden szar, kivéve a csajokat. Szar a közlekedés, az adózási forma, a politika, de legfőképpen a boltban kapható kaják minősége. Rengetegen olvasnak Angliából is, úgyhogy nekik csak annyit üzennék, hogy beszoptátok, nektek marad a Sainsbury. Kevesen tudják, de a nálunk prémium minőséget jelentő Lidl és Aldi az egyetlen olyan hely, ahol többféle termékből is minőséget lehet kapni. Ez eddig nem is lenne probléma, de a dolog szépséghibája, hogy a Lidl és az Aldi Németországban egy minőségileg harmadosztályú áruházlánc, de ami a németeknél harmadosztály, az nálunk a prémium kategória. Úgyhogy mielőtt továbbmennénk, most akkor mindenki gondolkozzon el azon, hogy ha ez a két cég kínálja Magyarországon a legjobb minőségű élelmiszereket, akkor milyen állapotok uralkodnak a többi üzletláncban. Azt javaslom, ezen tegyük túl magunkat, ahogyan azt már én is megtettem, és nézzük, melyek azok az élelmiszerek, amiket nem árt, ha megveszel az új tiltes életmódváltásodhoz.

ALDI

Most menjetek ki a hűtőhöz, és ha van otthon sonkátok, akkor nézzétek meg a sonka csomagolásán, hogy hány %-os benne a hústartalom. Most mondom, hogy jó eséllyel 70% alatt van, de nem ritka a 40, illetve 20% sem, legrosszabb esetben sertéshús van benne. Ellenben nézzétek meg az aldis arányokat, természetesen a Lidlben is ugyanennyi. Na ezt hívjuk minőségnek.

LIDL

extrudált kenyér