röviden

Az első összegzés utáni eredményektől megrészegülve halad tovább a programom, ahol is azt tesztelem, hogy milyen eredményeket lehet elérni, ha kizárólag a LifeTILT FOOD-os kajámat eszem.

Itt hívnám fel a figyelmet, hogy a LifeTILt FOOD ételeit, ahogyan azt ígértem, folyamatosan javítjuk. Ennek a munkánknak az eredménye, hogy a köretek kisebbek lettek, az ételekben minimálisra csökkentettük a sótartalmat, vagy teljesen ki is vettük azt, és az ételek ízesítésénél az összetevőkre is kiemelt figyelmet fordítunk.

Ahogy az én átalakulásomon is látni lehet, a FOOD így is hatásos, de most még durvább lesz. A jónál is jobb ételeket akartatok, hát rajtunk nem fog múlni, de nyilván a jobb ételeknek és összetevőknek következményei vannak, ami jelen esetben áremelkedéssel fog járni. Kiveszünk minden sertéshúst, rendben, beteszünk helyette nyulat, jércemellfilét, marhafelsálat, a köreteket is feljavítjuk, jön a jázmin rizs, a hajdina és társai, de a minőségnek ára van.

2014-ben még változatlanok maradnak a FOOD-menüsorok árai, de 2015 januárjától magasabbak lesznek. Tökéletes minőségi ételek lesznek a FOOD-ban. Olyan minőségű ételek, amit sehol máshol nem kaptok meg. Ezt kértétek, hát megcsináljuk, de aztán nem kell sírni kommentekben az ára miatt. Nézzük, mit ettem ma.

 

Reggeli

Zsírszegény túró mandulával, kivivel

A kivire teljesen rá vagyok butulva. Az egy dolog, hogy baromi egészséges, de amikor még magamnak csináltam a kaját a diétámhoz, a reggelimben szinte mindig volt kivi. A sovány túróhoz mandula volt. Ha legközelebb ezt az ételt kapjátok, akkor tegyétek azt, amit én ma reggel. Öntsétek bele a turmixgépbe a doboz tartalmát, és mixeljétek össze mandulástul, kivistül, mindenestül. Ha van otthon Stevia csepp, mehet rá az is.

 

Tízórai

LifeTILT Túrókrém – Karamellás brownie íz

Ha tehetném, minden egyes napon ezzel az ízzel menne ki a túrókrém. Aztán közben rájöttem, hogy megtehetem, szóval szinte biztosan lesz olyan hét, amikor kizárólag brownie-val megy ki a túrókrém. Semmi más indokom nincs rá, csak annyi, hogy nekem ez a kedvencem, és ezt akarom enni.

 

Ebéd

Orjaleves

A végső érv a levesek megtartása mellett ez az orjaleves volt. Aki evett már menzán, vagy akárcsak irodaházak aljában leveseket, az pontosan tudja, mit jelent az, hogy egy leves rossz. Ezért is voltam annyira a levesek ellen, mert csak nagyon ritkán ettem finom leveseket bárhol. De nem úgy, mint nálunk a FOOD-ban. Én nem tudom, hogy a szakácsunk hogyan csinálja, de ezek a levesek baszottul finomak.

 

Roston sült hal lencsesalátával

Pár dolog a lencséről. Többek között ezek miatt tettem bele. Magas fehérjetartalom, szabályozza a vércukorszintet, serkenti az agyműködést és vasat juttat a vérképzéshez, segíti a sejtek oxigénellátását, serkenti a hormonok termelését, fiatalítja a kötőszöveteket, erősíti a csontokat. Nincs több érvem, a hal meg ugye hatalmas priceless.

 

Uzsonna

Pulykabrassói párolt brokkolival

Nem értek egyet a brassóival, úgyhogy ezen változtatni fogok. Simán pulykamell fog menni fűszerezve, brokkolival.

 

Vacsora

LifeTILT Premium tejsavófehérje

Még 21 napig tudtok LifeTILT FOOD-os kaját enni ezen az áron. Használjátok ki.

LifeTILT FOOD ételrendelés: http://lifetiltfood.hu/araink/