röviden

Mi lenne, ha nem lenne LifeTILT FOOD? Úgy értem, milyen alternatívája van ma Magyarországon a valóban egészséges ételek házhoz szállításának, és van-e jobb a LifeTILT FOOD-nál?

Ahhoz, hogy ezt megállapítsuk, két kérdést kell feltennünk.

Az adott cég milyen minőségű kaját szállít ki, és azt mennyiért?

Hosszas kutakodás után arra kellett rájönnöm, hogy a LifeTILT FOOD-nál jelenleg nincs jobb a magyar piacon. Nem azért mondom ezt, mert az enyém, hanem mert tényleg így van, de ha valaki mégsem hinne nekem, nyugodtan nézzen utána. Egészséges kaját szállítunk ki egész napra, magasan a legjobb áron. De továbbmegyek. Aki talál nekem napi ötszöri étkezést kiszállító jobb kajákat alacsonyabb áron, mint amit a LifeTILT FOOD kínál, az jelezze már nekem valahogy, és megteszem a szükséges lépéseket. Nem fogtok.

Ezen felbuzdulva nézzük, mit ettem a 16. napon.

Reggeli

Sonka, retek, paradicsom rozskiflivel

itt valószínűleg van egy kép, de nem látszik

Most már hetek óta a futár csengetésére kelek fel. Ez úgy néz ki, hogy alszom, és megszólal a csengő. Ekkor a legklasszikusabb álmos fejjel kivonszolom magam az ajtóig, és átveszem az egész napi szatyor kajámat. Kiveszem a reggelit, a többit szó szerint bevágom az üres hűtőbe (mert ugye nincs mit benne tárolnom, csak a FOOD-os kaját eszem), és az ágyban megeszem a reggelimet. A fenti képen láthatjátok a fasza IKEA-s ágyneműmet is.

A kajáról. 97%-os csirkemellsonka zöldségekkel és rozskifli. Ezután zuhany, és indul a napom. A táskámba beteszem a többi kaját meg a király műanyag evőeszközeimet, és elindulok. 3 óránként csörög ez a szar telefonom, azaz bárhol is vagyok megbeszélésen aznap a városban, csak előveszem a FOOD-os dobozaimat, és elkezdek enni. Jó kaját, egészséges kaját, nem kell keresgélnem meg kompromisszumokat kötnöm. Semmi előkészület, csak kibontom, és elkezdem enni. Ha van a közelben mikró, az külön öröm, ha nincs, akkor csak úgy hidegen. Van ebben valami fantasztikus azért, és mindezt LifeT!LT logóval.

Tízórai

LifeTILT Túrókrém – Tejszínes csokis keksz íz

itt valószínűleg van egy kép, de nem látszik

Sovány túró a fasza tejsavómmal. 23,4 gramm fehérje 30 grammban ugye. De lehet, csak 23,1 gramm, nem tudom, nincs kedvem megnézni.

Ebéd

Leves

Kapros csirkeleves

itt valószínűleg van egy kép, de nem látszik

Mostanra vált biztossá, hogy a levesek maradnak. Egész egyszerűen azért, mert a LifeT!LT FOOD-nak köszönhetően megszerettem a leveseket az elmúlt 15 napban, és ez a kapros csirkeleves tette fel az i-re a pontot. Ilyenkor azért elgondolkodom, hogy ha ilyen leveseket kaptunk volna az iskolai menzán, akkor lehet, nem éltem volna le 30 évet úgy, hogy a leveseket teljesen kizárom az életemből. De hohó, hát van itt nekem egy menzareform-kísérletem is ugyebár, aminek köszönhetően bizony akár ilyen minőségű levesek is kerülhetnek az iskolákba. Hát igen, távlati tervek meg csodás álmok azok vannak, de a LifeTILT FOOD is csak álom volt, aztán mostanra már ezt kanalazzuk szorgosan.

Csirkemellfilé zöldséges rizzsel, sovány sajttal

itt valószínűleg van egy kép, de nem látszik

Evés közben jutott eszembe, hogy ezt a kaját nem fotóztam le, ezért hiányzik belőle egy darab, meg a rizs is ezért hézagos. Kezdetekben ezt a kaját trappista sajttal küldtük ki, de hála az általam beígért fejlesztéseknek már sovány sajtra cseréltük. És a köret is kevesebb lett.

Uzsonna

Csirkemellcsíkok zöldségsalátával

itt valószínűleg van egy kép, de nem látszik

A salátákat fűszerezzük, ezért nem olyan unalmas szar ízű, mintha magamnak csinálnám meg. A háttérben a monitorom alja látható. Ez a kaja úgy tökéletes, ahogy van, főleg uzsonna tájékán.

Vacsora

LifeTILT Premium tejsavófehérje – Csokoládéízű

itt valószínűleg van egy kép, de nem látszik

2012-ben, amikor még csak tettük össze a fehérjéket, és a gyárakat meg az aromaüzemeket látogattuk, akkor az egyik szaki azt mondta, hogy vanília-, eper- és csokoládéíz mindenképpen kell, mindenhol ez a top íz, ezt viszik, mint az állat.

Na most a tejsavóim fogyását figyelve a csokoládé-, az eper- és a vaníliaíz az, ami a legkevésbé fogy. Mondjuk a csokit megértem, mert 5 különböző csokis+ ízem van, mint pl. kókuszos csoki, tejszínes csokis keksz stb., stb., de hogy az eper miért fogy ilyen szarul, azt felfogni nem tudom. Karamellás brownie-ból meg kapucsínóból nem tudunk annyit rendelni, hogy ne fogyjon el napok alatt, de ez az eper valahogy nem megy. Lehet, más nevet kéne adnom neki. Mondjuk egy tejszínes eper megnevezés biztosan sokat segítene, de ha van jobb névötlete valakinek, küldje el nekem, és felírom a nevét a csomagolásra. Nem viccelek.

Szóval amit a bevezetőben írtam. Ilyen jó kajákat ilyen röhejesen olcsón sehol sem kaptok. Ha nem lenne LifeTILT FOOD, nagyon sokan nagyon sokat veszítenének. Nemcsak én, hanem az emberiség is.

Rendeljetek egészséget!

LifeT!LT FOOD ételrendelés

Ja, és 16 nap alatt fogytam 4,5 kilót.