röviden

December 19-én ugye bezárt a konyha, és csak január 12-én kezdtük meg a szállítást. Sokan kérdezték, hogy a köztes időszakban miket ettem, tartottam-e a diétát, meg úgy általában hogyan abszolváltam azt az időszakot, amikor nem kaptam ajtóhoz a kaját.

Sehogy. Egyszerűen nem voltam hajlandó a kajával szarakodni, de legfőképpen főzőcskézni nem. Mert ez a FOOD olyan, mint amikor elkezdesz jól keresni. Hozzászoksz egy magas életszínvonalhoz, majd egyszer csak úgy alakul, hogy elveszted a melódat. Nincs pénz, nincs semmi, de te megszoktál egy színvonalat, és amikor ezzel szembesülsz, akkor bizony nagyon nagy szarban vagy, mert az ember már csak olyan, hogyha egyszer valamit elért, az alá már nem hajlandó menni. Ez igaz a pénzre és igaz a kényelmi szintre is. Mert a LifeTILT FOOD ezt adja, a kényelmet.

Megszoktam, hogy reggel kapom az egész napi kajámat, 3 óránként kibontok egy dobozt, és megeszem, ami benne van. Ez könnyű, nagyon könnyű, és nagyon kényelmes. Ezzel december 20-án szembesültem, amikor is ott álltam az ajtóban, nem csöngetett senki, nem várt a futár szatyorral a kezében, nem volt mit aznap a mikróba tenni.

Bea csinált nekem párszor ugyan reggelit, meg elmentem a Hummus bárba csirkét enni, de nemcsak hogy nem volt ugyanaz, hanem sokkal drágább is volt. Na mindegy, szóval eleresztettem ezt a diétadolgot, és vártam január 12-őt, hogy az élet visszaálljon a normális kerékvágásba, amikor is ismételten kézhez kapom a kaját.

És visszaállt, immáron a megújított, megtisztított étlappal. Hát akkor nézzük is, milyen kajákkal vettük el január 12-én több száz ember FOOD-os szüzességét.

Reggeli

Tojáskrém rozskiflivel

16-18 évesen arról ábrándoztam, milyen jó lenne egy olyan életet élni, hogy megengedhessem magamnak, hogy szakácsot tartsak, és valaki mindig ágyba hozza nekem megébredés után a reggelit. És tessék, valósággá vált. Ha nem is úgy, ahogy elterveztem, de valaki minden reggel ágyba hozza a reggelit. Ha nem is egy szakácsnő, hanem Kata, a futárcsajunk, de megvalósult, és ebben azért van valami fantasztikus.

Tehát a lényeg. Ne dolgozzatok a kajáért. Írjatok életmódblogot, és megkapjátok ingyen.

Tízórai

LifeTILT Túrókrém – Tejszínes csokis keksz ízű

A túrókrémet Bea megette előlem. De olyan gyorsan, hogy lefotózni sem tudtam. Tudjátok, ami az enyém, az közös, ami az övé, az az övé. Klasszikus. Volt itthon túró, azt elkevertem a fehérjémmel, és azt ettem, hogy azért mégis csak legyen bennem túrókrém.

Ebéd

Karfiolleves pirítottsonka-csíkokkal

Amióta FOOD-os kajákat eszem, mindig van nálam kanál meg villa. Ez azt jelenti, hogy átlagban heti 2-3 evőeszközt ott felejtek valahol. Mostanra a város már tele van az evőeszközeimmel.

A levest, mint ahogyan az a képen is látszik, az utcán ettem. Komolyan mondom, egyszer lefotózom azokat az arcokat, amiket akkor látok, amikor azt látják az emberek, hogy egy irgalmatlan nagy fasz egy tál levest eszik a metrón egy fém!!! evőkanállal. Csövesnek nem tűnök, úgyhogy csak simán nem értik. A leves egyébként nagyon jó volt. Tényleg nagyon-nagyon finom volt.

Mandulás kéregben sült tonhal kefres salátával.

Hohóóóóóó. Minden saláta kefirrel van habarva. Ez az egyik legnagyobb változás. Ha kenünk valamit, akkor azt kefirrel tesszük meg, így a saláta is sokkal finomabb. Nem is értem, hogy mások miért erőltetik ezt a majonézes megoldást, amikor így szerintem tényleg jobb, arról meg már nem is beszélve, mennyivel egészségesebb. Plusz kivettük a hagymát a salátákból. Kis kedveskedés az irodában dolgozó jó munkásembereknek.

Ezt a kaját direkt közelről is lefotóztam, hogy lássátok, a hal mennyire minőségi cucc, és hogy a saláta is milyen friss és élettel teli.

Nagyon büszke vagyok az új FOOD-ra. E mellé a FOOD mellé már valóban jó szívvel állok oda és képviselem azt, mert jó dolgot hoztunk össze. Most jönne az a rész, amikor mindenkinek megköszönöm, aki segített abban, hogy ez létrejöhessen, de nyugalom, nem vagyok ekkora buzi.

Uzsonna

Zöldséges rizses hús csirkéből

Általában egész nap úton vagyok, így ma az uzsonnát a lépcsős edzés tartása közben ettem meg. Ezt a kaját azért fotóztam így, hogy lássátok, valóban mennyivel könnyebb a FOOD-dal az élet. Veled van egész nap, biztonságosan le van vákuumfóliázva, és ha eljön az idő, te bárhol is vagy, csak kibontod, és megeszed. Feltéve, ha addigra nem vesztetted el a kanaladat.

Vacsora

LifeTILT-fehérje

Napi kalóriabevitel: 1394. Faszán beleálltunk az 1350–1600 kalóriás tartományba, ami egy remek szálkásító, fogyasztó étrendet jelent. Hogy mennyire jó, az március végére látszódni fog a testemen.

LifeTILT FOOD rendelés

http://lifetiltfood.hu/