röviden

Még csak 8 nap telt el, mióta ismét diétára és sportolásra adtam a fejem, és a mindennapjaimra gyakorolt pozitív hozadékai máris kézzel foghatóan érzékelhetők.

Egy diéta akkor jó, ha pluszenergiákat kapsz tőle, hogy energikusabban telnek a napjaid, hogy jobban alszol, ezáltal hatékonyabban végzed a munkádat is. Ezt a tapasztalást kizárólag akkor fogod érezni, ha maga az étel is egészséges, és a testednek szükséges tápanyagokat optimálisan viszed be a szervezetedbe.

A LifeTILT FOOD ilyen ételeket szállít ki, és ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy talán még soha ilyen lelkesedéssel nem vetettem bele magam az írásba, a gondolatok a fejemben talán még soha nem szárnyaltak ilyen magaslatokon, mint mióta belekezdtem a FOOD-os kaja tesztelésébe.

A diéta mellé tegyük oda a testmozgást is, és hagyjuk, hogy elöntsenek minket az élet adta áramlatok, amiről már évek óta beszélek. Lássuk, hogy a 8. napon milyen áramlatokat kapott a FOOD-tól az, aki rendelt tőlünk kaját.

8.nap

Reggeli

Light mozzarella sajt, uborka, rozskifli.

Azon munkálkodunk mostanában, hogy a reggelihez kiszállított rozskiflit hogyan lehetne minél frissebben megkapnotok. Tehát valami olyan megoldás, hogy hajnali 5-kor hozzuk el a pékségből, ne azelőtti napon. Ezen még dolgozunk, de amíg dolgozunk, addig a reggelihez mindenképpen több uborkát fogunk kiküldeni mostantól.

Tízórai

LifeTILT Túrókrém – Mogyorós csoki íz

Szinte egész nap úton vagyok, így ez a kép a fasza piros kockás terítővel a webfejlesztőknél készült. Jön az új honlap, már csak 3 hét, és élesedik a dolog. Egyébként szeretem ezt a reggel megkapom mindennap a teljes napi kaja dolgot. Csak beteszem a táskámba, és elindulok, és ha eljön az óra, akkor csak előveszem, és megeszem, legyek bárhol a városban. A túrókrém mindig is jó volt, így ez ma sem történt másképp.

A mogyorós csokis fehérje fogy a leggyengébben. Nem igazán értem, hogy miért, de ha ez így marad, megszűnik ez az íz, és jön helyette tiramisu, de az is lehet, hogy ananász.

Ebéd

Leves

Raguleves szárnyasból

Nem tudom, hogy mivel fűszerezik ezt a levest, de hogy minden közintézményben így kéne, az már egyszer biztos. Pár napja azt írtam, hogy lehet, kivesszük a leveseket, de már csak azért sem kéne, mert akkor kivennénk ezt is, ezért pedig tényleg kár lenne.

 

Csőben sült spenótos tengeri hal

Olyan volt ez a kaja, mint a lasagne, csak diétás kiadásban. Ezen a kaján trappista sajt van, amit mindenképpen le kell, hogy cseréljünk valami soványabb társára, és ezt minden bizonnyal meg is fogjuk tenni. Amikor még Molnár Petivel edzettem, ő állandóan spenót- és sóskalevelet evett a kajájához zöldség gyanánt, márpedig ő már csak tudja, az ország top 3-ban lévő versenyzőjéről beszélünk. A fehér húsú tengeri hal pedig régóta tudjuk, hogy törzsvendég az egészséges életmód kávéházában.

 

Bolgár saláta sültcsirkemell-csíkokkal

Na ez az a saláta, amit egy kis helyrepofozás után szinte biztosan a LifeTILT ikonikus alakjáról fogok elnevezni. Ez lesz a Lizandra-saláta csirkemellcsíkokkal. A kajáról. Amikor megkaptam a salátát, volt rajta valami öntet. Na, azt fogtam, és lemostam róla. Eresztettem rá vizet, és bele a szűrőbe, így lett ez a kaja a lehető legtisztább beviteli forrás így uzsonna tájékán. A jövőben nektek már nem kell öntögetnetek semmit, hiszen már eleve így fogjátok kapni. Bolgár saláta öntet nélkül, ez lesz a Lizandra-saláta.

 

Vacsora

Micellar Casein (csokoládé) Feat. Premium Protein (eper) mix

Igen. Pont olyan jó volt, mint amennyire leírva tűnik, és főleg laktató, így estefelé, ami már csak azért is hasznos volt, mert általában éjjel 2-ig fent vagyok, és bejegyzéseket írok, meg ami éppen van.

Két nap, és jön az első összegzés. Több mint 80% mezomorf alkat vagyok, így nagyon könnyen és nagyon gyorsan érek el a testemmel változást, a tükörben pl. már egyértelműen látszik is ez rajtam. A súlyom is csökkent, de szerdán elmegyek egy testzsírszázalék-mérésre is. Ezt megtettem a program előtti napokban is, szóval az összehasonlítás tényleg alapos lesz.

Ahogy nézem, holnap csirkemell lesz kókuszmártásban barna rizzsel. Ahhhh

LifeTILT FOOD ételrendelés: http://lifetiltfood.hu/