röviden

Mert ez bizony az lesz. Egy hatalmas, edzéssel egybekötött fesztivál. A LifeTILT szabadtéri eseményein a grillezés nem egy új keletű dolog. Most már lassan 2 éve, hogy nyáron kiviszünk egy grillsütő vasat a nagyobb közösségi találkozókra.

Hatalmas siker volt eddig is az összes megrendezett LifeTILT-grillezés, és ha csak a részvételüket biztosra ígérők számából indulok ki, amely jelen pillanatban 352 embert jelent, ez nagyon most sem lesz majd másként.

A LifeTILT egy közösség, és én mindig is arra törekedtem, hogy az legyen. Ismeretlen emberek összegyűlnek egy közös edzésre, majd utána egymásnak sütik a húsokat, esznek a mindenki által otthon elkészített salátákból, a diétás édességek sütéséről nem is beszélve.

A LifeTILT-grillezésen való részvétel ingyenes, semmiféle pénzt nem kell befizetni, ugyanis a grillezés minden egyes elemét mi dobjuk össze, azt esszük és azt isszuk, amit hozunk magunkkal. Mi, közösen. Így amikor először szerveztem, arra gondoltam, osszuk fel a kajákat. Mindenki hoz valamit, és mindenből lesz minden.

Így ahogy először, úgy most is azt kérem, hogy aki részt szeretne venni a LifeTILT-grillezésen, az semmiképpen ne pénzt hozzon magával, hanem kajákat a következő elosztásban.

A lányok hozzanak salátákat és köretet. Bármilyen salátát, ezt tökre rátok bízom, a lényeg, hogy legalább 4-5 adag legyen. Ezeket a salátákat szépen lerakjuk a salátás részlegre, és mindenki abból vesz, amiből akar. Én már ugye részt vettem pár ilyen grillezésen, és tényleg nem túlzok, ha azt mondom, nagyon működik a dolog. Jobbnál jobb saláták jelennek meg ekkor, a legkülönfélébb ízesítésekkel és összetevőkkel. Szóval lányok. Eresszétek el a fantáziátokat, és dobjatok össze valami fasza salátakreálmányt.

A fiúk húst hozzanak. Legalább 30-50 dkg húst. Ez lehet csirkemell, pulykamell, nyúlhús, marhahús, bármi, a lényeg, hogy hús legyen, és ha belefér, akkor otthon faszán, de tényleg nagyon faszán pácoljátok be.

Én személy szerint viszek 3 grillsütőt, faszenet, 5 kiló húst, pár üveg rozét, egy karton Heinekent, műanyag tányérokat, poharakat, evőeszközöket, és a Flex Gym jóvoltából – amely egyébként képviselteti magát az eseményen – eszméletlen mennyiségű ásványvizet, valamint megpróbálom leboltolni a tulajjal, hogy a résztvevők kapjanak 10% engedményt a bérletek árából. De ez még nem biztos, mindenesetre megpróbálom elintézni.

És ha már az italokra terelődött a szó. Aki inni szeretne alkoholt, mindenképpen hozzon magával azt is, tömény esetén a választott kísérőkkel, gondolok itt narancslevekre, stb., és ahogy minden más, természetesen ez is megy be a közösbe.

Menetrend

18.00 Gyülekezés a Tabánban, a Kőműves lépcső aljánál.

Térkép és pontos helyszín erre a linkre kattintva érhető el.

Itt mindenki leteheti a cuccát és a kaját, amit magával hozott. Az értékekre vigyázunk, de azért próbáljatok meg ne több ezer euróval érkezni a helyszínre. Apropó megérkezés. Le lehet parkolni a környéken, de én azért azt javaslom, ne kocsival érkezzetek.

18.45 A megérkezést követően, és miután mindenki lelkiekben felkészült a lépcsőzésre, bemelegítünk.

18.55 Csoportokra bontás. 3 különböző erősségű csoport lesz. Kezdő, középhaladó, haladó, így senki ne féljen eljönni, a három csoport közül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

19.00 Elkezdődik az 50 perces lépcsős edzés, amely has- és láberősítést is tartalmazni fog.

20.00 Miután mindenki megkerült, nyújtás következik.

20.15-kor megindulunk a grillsütők felé, és a buli addig tart, amíg el nem fogyunk.

Hát kb. ennyi. Így néz ki egy LifeTILT-fesztivál.

Június 15., vasárnap, 18.00 Tabán Kőműves lépcső.

Csatlakozzatok az eseményhez.

https://www.facebook.com/events/482858011859590/

Ja, és egy hatalmas LifeTILT-torta is lesz.