röviden

Nem szeretném elvenni a fényt a LifeT!LT-ruházatról az írásom ragyogásával, úgyhogy rövidre fognám.

ELKÉSZÜLT.

Végül is csak 2 évet kellett rá várni, de ahogy a közmondás tartja, alapos munkához idő kell. Idő kellett, mert nem akartam annyival elintézni a ruházatot, hogy besétálunk egy pólónagykerbe, és egy Fruit of the Loom, vagy valami hasonlóan igényes pólóra rányomtatjuk a LifeT!LT feliratot.

A mostanra elkészült LifeT!LT-ruházat pont olyan lett, mint minden a LifeT!LT-en. Elegáns, egyedi, és legfőképpen minőségi. Az itt látható ruhákat külön megterveztük, levarrattuk, és amire a legbüszkébb vagyok, hogy nem követtük azt a prolitempót, hogy ordas nagy hatalmas betűkkel rányomtuk mindenhova a LifeT!LT feliratot.

Egy kicsi, de elegáns türkiz logó jelzi, hogy ez bizony az. Igen, ez bizony az. Ez a LifeT!LT-kollekció egyik darabja. Semmi csicsa, semmi giccs, semmi nejlon, csak a letisztult elegancia. Ezt a letisztult eleganciát pedig most büszkén mutatom be nektek, amelyet november 28.-tól lehet majd rendelni a LifeT!LT Store-on.

Kezdjük a ruházat legjobb részével, a nadrágokkal, és mindjárt így az elején egy kérdéssel. Na nem tőletek kérdeznék, hanem a ruházatért felelős kollégáimtól.

Hol vannak a kurva rövid és forrónadrágok? De tényleg, gyerekek, hol vannak? Nem arról volt szó, hogy lesznek azok is? Én konkrétan 3 félét is kiválasztottam.

TILT D6

Különböző kódjeleket adtunk a ruháknak. A D az a down, az U pedig az up. Isteni, tudom. Én találtam ki. Volt róla szó, hogy adjunk fantázianeveket a ruháknak, mint pl. majestic meg lostana, de ezeket elvből elutasítottam, mert szerintem iszonyat gázak ezek a nevek, úgyhogy maradtunk a kódjeleknél.

A D6 nadrág az egyik kedvencem. Szerintem kurva jól állnak a lányokon ezek a buggyos nadrágok. Hogy milyen jól, az a képen is látszik. Őrült viták mentek, hogy a nadrág elején az a kis rész, ami most szürke, az türkiz legyen vagy szürke, mert ugye minden LifeT!LT-ruházaton megjelenik a türkiz címke, vagy mondhatnám úgy is, hogy ez az irányadó szín. Végül győzött a szürke.

És hogy ne menjünk el a lényeg mellett. A LifeT!LT felirat egy női fenéken mindig és minden esetben fantasztikus.

TILT D5

Ugyanaz, mint ami felül van, csak full feketében és felirat nélkül. Ugye mennyivel rosszabb felirat nélkül? A női fenék jó maradt.

TILT D4

Megérkeztünk a feszülés részlegre. Ahogy minden nőnek van otthon legalább egy cipőbolt-nagykereskedés méreteivel vetekedő, és ezzel azonos mennyiségű cipőkészlete, úgy egy testre simuló feszülős ruha is alapkellék kell, hogy legyen. Hát legyen.

TILT D3

És akkor itt ledobtuk a hidrogénbombát. Egy igazi nő a pokolban is nő, és mindig, minden körülmények között meg akarja mutatni a nőiességét. Hát mutassátok. Testre simuló, izzadságelvezető edzőnadrág, ilyen neccbetétekkel. Ebben lehet lánykodni, és úgy edzeni, hogy megmarad az elegancia. Amikor először megláttam ezt a fazont, tudtam, hogy ha valami egészen biztosan lesz a LifeT!LT-kollekcióban, akkor egy ilyen neccbetétes cucc tuti, hogy lesz.

Tényleg jó. Olyan, mintha harisnyában lennének a csajok. Szóval kurva jó.

TILT D2

A hidrogénbomba 3/4-es verzióban.

Ha most hirtelen felindulásból végigpörgettétek a bejegyzést, hogy gyorsan átfussátok a ruházat darabjait, akkor joggal tehetitek fel a kérdést, hogy ugyan miért mondtam azt, hogy a ruházatnak a nadrágjai a legjobbak, amikor a felsőrészek is teljesen rendben vannak. Ennek nagyon egyszerű magyarázata van. Azért, mert a nadrágokban van a női test legjobb része, a fenék és a lábak. Hát igen.

Én már csak ilyen alsótest-szexuális vagyok, de most viccet félretéve, (na nem mintha vicceltem volna) jöjjenek a LifeT!LT-ruházat felsőrészei, amelyben minden nő megtalálhatja a számítását.

Vannak ugyanis olyan nők, akik még edzés alatt is meg akarják mutatni a melleiket, teszem hozzá nagyon helyesen. Ha meg akarod mutatni, hát mutasd. Van mélyen dekoltált fazon, természetesen ez is visszafogottan, elegánsan, neccbetétekkel, de akik tényleg csak edzeni akarnak, mindenféle parádé nélkül, azok számára is vannak alternatívák. És a legjobbat még el sem mondtam.

MINDEN LIFET!LT-FELSŐ FORMATARTÓ, MELLRÉSZE RUGALMASAN TART.

 

TILT U2

TILT U7

TILT U9

Istenem, hát mennyire jól néz már ki ez a felső.

TILT U1

TILT U3

TILT U5

TILT U4

TILT U6

Direkt nem akartam megszólalni, mert bármit is írtam volna, az csak szarabb lett volna annál, mint amilyen jók ezek a felsők.

Egyvalamit azonban még nem mondtam.

A LifeT!LT-ruházatból nem csináltunk nagy méretet. XS, S, M és M/L-es méretben készültek a ruhák, és ehhez a döntésemhez végig ragaszkodtam. Ha hordani akarod, akkor tegyél érte, hogy fel is tudd venni. A LifeT!LT-ruházatot csak akkor veheted fel, ha az alakoddal kiérdemelted.