röviden

Dani még az ősrobbanás előtti időkben szerepelt a blogon, azaz még azelőtt, hogy megírtam volna a kurvajáratos cikket, és akkor, amikor az emberek még az arcukat nem vállalva szerepeltek.

2011 áprilisáról beszélünk, a T!lten még csak pár százan lézengtek naponta, még nem volt média, sem RunT!lt, sem brand, csak egy blog, amit csak úgy írtam, mert jó volt, mert szerettem. A mai napig emlékszem arra az időszakra, és a legjobb szívvel gondolok vissza rá.

Így írtam Daniról akkor.

„Dani több mint 15 éve súlyproblémákkal küzd, és mostanra érett meg benne az elhatározás, hogy szeretné radikálisan megváltoztatni az életét, még mielőtt azon kapja magát, hogy 32 évesen vérnyomás- és koleszterincsökkentőkön kezdjen el élni, és szedje azt a sok szart élete végéig.  Dani 29 éves, 176 cm és 110,2 kg. Ez kurva sok. Mert ez azt jelenti, hogy Danin több mint 30 kg felesleg van, de inkább 35.”

Dani programja 2011. április 4-én kezdődött, és 2011. július 22-én ért véget. 90 nap –19,6 kg. Azóta eltelt másfél év, és Danit arról kérdeztem, mi történt vele azóta. A felvétel 2012. november 23-án készült…