röviden

Minden módszer pontosan annyit ér, amennyire magát a problémát és nem annak a tüneteit képes kezelni. A fájdalomcsillapító bár egy remek találmány, de még egyetlen betegséget sem gyógyított meg, nem gátolta a betegségek terjedését, a fájdalom megszüntetésével még nem oldottak meg semmilyen problémát.

Tüneti kezelés, semmi több, ami pontosan annyit ér, mint egy pusztába kiáltott lófasz.

Valami ilyesmi a kövér nők „jól megválasztott” öltözködése is, amivel eltüntetik az idegen szemek elől azt, amit a saját szemük elől ugyan nem tudnak eltüntetni, de a női univerzumban, ha eddig jól dekódoltam a jeleket, akkor a világ valahogy úgy néz ki, hogy

…amit nem látott senki, az meg sem történt

…amire nem emlékszik a férfi, azt nem is mondtad

…az éjszakai evés, ha nem látja senki, akkor az olyan, mintha nem is ettél volna, ergo nem hizlal

…és úgy általában minden letagadható és semmi nem létező, amit senki nem hallott, senki nem látott, senki nem tud róla semmit.

Csak hát a világ sajnos nem ilyen egyszerű, és mindennek következménye van. Mert sajnos ez az élet nevű valami az ok-okozati rendszerben működik, amiből ha kiveszünk megtörtént, de általad meg nem történtnek vélt dolgokat, akkor a rendszer összezavarodik, és pontosan ez az állandó zavar szükséges a nők számára ahhoz, hogy végtére is komfortosan érezzék magukat. A zavart és a káoszt egyetlen ember tudja uralni, aki okozta, és a nőknek erre a hatalomra van szükségük, mert csak ezt tudják uralni.

Nem kezdek bele hosszas fejtegetésekbe, a nők nagyon is jól tudják, hogy miről beszélek, a férfiak többsége sajnos már ezt sem érti, és én pontosan erről beszélek.

A hazugságról.

De biztos, hogy a hazugság a megfelelő szó? Hazugság elrejteni a pluszkilókat? Hazugság push up melltartót hordani, sminkelni az arcot, vagy éppen fekete harisnyát hordani, ha a láb és annak állapota ezt követeli meg?

Megmondom őszintén, nem tudom, de annyit biztosan, hogy az egész élet egy kibaszott hazugság, ahol az emberi jellemet már rég nem abban mérik, hogy ki játszik tisztán, hanem hogy ki mocskolja be magát a legkevésbé.

Mindkét nem hazudik, és ha ez így van, akkor minden rendben van? A férfiak sem jobbak semmivel, sőt. Istenem, hány ilyen páva balfaszt láttam már. Tudjátok, azokról beszélek, akik hitelből játsszák a királyt az utakon, aztán a srácnak közben annyi pénze sincs, hogy leparkoljon valamelyik fizetőzónában, mert kell a pénz a törlesztőre. De neki akkor is BMW-je van, mert ő a sikeres faszfej, benzin a tankban meg mutter pénzén. Mindig azt mutatni, ami nincsen. Ez talán az emberiség leghitványabb tulajdonsága.

A nők szépséget hazudnak, a férfiak sikert és hatalmat, aztán hogy ebből mi igaz meg mi nem, az persze előbb-utóbb minden esetben kiderül. Márpedig kiderül, és amikor ez bekövetkezik, akkor általában az nagyon kínos szokott lenni.

Minden hazugság előbb-utóbb utolér, és jól megkúrja az önbecsülésed, úgyhogy ha tanácsolhatnék valamit, akkor ne hazudj tovább, ne rejtsd el, de mondok jobbat. Legyen olyan a tested, hogy ne kelljen elrejtened semmit.

A ruha nem oldja meg a súlyproblémáidat, a fájdalomcsillapító nem gyógyít meg téged, a csoki nem szeret, az étel nem az örömforrásod, a szeretőd nem a társad, a narancsbőröd nem fog eltűnni, csak akkor, ha magát a narancsbőrt kiváltó tényezőt szünteted meg. És mi ezért vagyunk itt, hogy a probléma gyökerét ragadjuk meg, és tépjük ki tövestül ezt az egész narancsbőr szarságot.

A narancsbőr kisebb részben genetikai adottság, nagyobb részben a szervezet méreganyagszintjének kivetülése.

A techinkailag képzettebbek számára – és itt főként az agy technikai képzettségi szintjére gondolok – mostanra már leeshetett, hogy narancsbőr-eltávolítás itt bizony egyetlen esetben lesz lehetséges, ha a szervezetet megtisztítjuk, és az ehhez szükséges folyamatokat a lehető leggyorsabb anyagcsere mellett érjük el.

A szervezet méregtelenítése alatt nem a minden idióta címerébe vésett tisztítókúrákról beszélek!!!

Gyerekek, ez nagyon fontos. Én tényleg senkit nem szeretnék megsérteni, de ha már elmúltál 12 éves, és ha nem vagy egy zacskó tartós tej, akkor egész egyszerűen tisztában kell lenned azzal a ténnyel, a józan ész adta lehetőségeknek köszönhetően, hogy a tisztitókúrákat a világ balfaszai találták ki, és akik alkalmazzák, azok sincsenek az osztálylétrán magasabb pozícióban.

SOHA NE TISZTÍTÓKÚRÁZZATOK, NE LÉBŐJTKÚRÁZZATOK. TÉNYLEG NE. KÉRLEK BENNETEKET, NE TEGYÉTEK.

A szerevezet kitisztításához 5 módszer áll az emberiség rendelkezésére. Ezeket a módszereket a biológia, a szervezet egészséges müködéséhez szükséges élettani folyamatok, és úgy nagyjából az élet bocsátotta rendelkezésünkre.

Ez az 5 pont lesz a narancsbőrprogram alapja, és ezt az 5 pontot fogjuk rendszerbe foglalni korosztályok szerint, hogy a módszer amennyire csak lehetséges, egyénre szabott és sikeres legyen.

A narancsbőrprogramnak 5 bázispontja lesz. Ennek az 5 pontnak minden pontja szoros kapcsolatban áll egymással. Tehát az rohadtul nem fog menni, hogy az 5 pontból betartasz 3-at, meg csak az egyiket csinálod, de azt a nagyon, és a többit elhagyod. Meg lehet csinálni persze ezt is, de akkor inkább ne pazarold az idődet erre a programra, mert ez esetben nem fog működni. Arra meg aztán végképp semmi szükségem nincsen, hogy a program végén elkezdd itt a földhöz verdesni magad, hogy neked nem segített, nálad nem vált be a dolog, pedig te tényleg mindent megtettél. Ismerjük ezt a mindent megtettem vonalat a nőknél.

Az 5 pont minden pontját tartsd be, és kész.

Ne kérdőjelezd meg, hogy miért így, miért ezt, miért ezzel a módszerrel. Leszarom, hogy máshol mit olvastál, meg mit mondott Sanyi, a személyi edződ, meg Jucus a fasz tudja, melyik teremből. Én képekkel dokumentálva fogom a változást bemutatni, a Sanyi meg elmehet a picsába. Aki kételkedik az átalakítás sikerességében, vagy ami még rosszabb, magában a LifeTILT rendszerében, holott segítségre lenne szüksége, annak felhívnám a figyelmét az unlike és a bezár gombra. Kettőnk közül azt hiszem, nem én fogok többet veszíteni azzal, hogy te nem olvasod a LifeTILT-et. Ha így döntesz, jó utat kívánok, de vidd a narancsbőrt is magadon, és őrizgesd, takargasd, kenegesd, tekercseld be magad, olvasgass a neten hülyeségeket, hogy hogyan kéne csinálni ezt, aztán keseredj el, hogy miért nem használ semmi. Mert hülye vagy, bazmeg, azért nem, és még ráadásul a rosszabbik, az önérzetes fajtából.

Csúnyán beszélek, és ezzel megbántalak? Hát nagyon sajnálom. Csúnyábban beszélek, mint amilyen csúnyák azok a férfitekintetek, amikor leveszed a fekete harisnyád? Nem én vagyok az ellenség, édesem. Én vagyok, aki segíteni fog, ahogy segítettem eddig is, és a jövőben is segíteni fogok, és ezt sose felejtsd el. Tartsd be, amit kérek, én meg cserébe megoldom azt, amin más nem tudott segíteni, és megoldom azt is, amin te évek óta nem tudtál változtatni.


5 PONT

1. Diéta

A MEGFELELŐEN ÖSSZEÁLLÍTOTT, KIEMELT TÁPANYAGTARTALMÚ ÉTELEKET TARTALMAZÓ ÉTREND A MÉREGTELENÍTÉS.

A narancsbőr eltávolításának első és egyben legfontosabb lépése a szervezet méregtelenítése kell, hogy legyen, amit egy betartható, tiszta étkezéssel lehet a leghatásosabban elérni. A LifeTILT-kalóriadiéták erre tökéletesen alkalmasak, de most úgy döntöttem, hogy ennél a programnál a LifeTILT vércsoportdiétáját fogom alkalmazni.

A vércsoportdiéta megérne egy egész bejegyzést is, de inkább röviden összefoglalnám a lényegét. A vércsoportunk meghatározza a szervezet immunrendszerének és tápanyagfelvevő képességének milyenségét, magában hordozza az adott emberre jellemző összes genetikai információt. A vér szállítja a test működéséhez szükséges oxigént, hormonokat, nyomelemeket, vitaminokat, ásványokat és egyéb tápanyagokat. A vér eltérő tulajdonságai miatt az eltérő vércsoportú emberek másként reagálnak bizonyos tápanyagokra.

A különböző vércsoportokból következik, hogy bizonyos tápanyagok kifejezetten jótékony, mások pedig rossz hatással vannak szervezetünkre, ezért törekedni kell olyan magas tápértékkel bíró, egészséges tápanyagok fogyasztására, amelyek összhangban vannak saját vércsoportunkkal. Ha a táplálkozásunk összhangba kerül a vércsoportunkkal, akkor a szervezetünk, az anyagcserénk, a tápanyagfelvevő képességünk optimális működésű lesz, könnyebben szállítja az értékes tápanyagokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, enzimeket, és a szervezet kitisztul, amire nekünk most alapvetően szükségünk van.

A vércsoportdiétát az tudja csinálni, aki tudja, hogy melyik vércsoportba tartozik. Ahhoz, hogy ezt megtudd, kérdezd meg a szüleidet, háziorvosodat, vagy ami a legideálisabb megoldás, hogy menj el vért adni. Ezzel jót is teszel, és a vércsoportodat is megállapítják.

Ahhoz, hogy megtudd, hol tudsz lakóhelyed szerint a legközelebb vért adni, hívd az Országos Vérellátó Szolgálat ingyenesen hívható telefonszámát: 06-80-32-42-44.

Igen, ez lesz a legjobb megoldás, adj vért. Ezzel megmentesz 3 életet. De most őszintén. Melyik másik diétás programnál mentesz meg 3 életet? Hát ilyen ez a LifeTILT.


2. Aerob edzés

Fel kell pörgetni az anyagcserét és a vérkeringést, ezek nélkül nem fog menni. A testedzés a diéta után a második leghatékonyabb fegyver a narancsbőr elleni küzdelemben, aminek az elhanyagolása meg fog látszódni a testeden, azaz hogy semmi változást nem fogsz látni. A narancsbőr csökkenthető a vérkeringés fokozásával és a lerakódott zsír eltávolításával. Ennek legjobb módja az aerob edzés, tehát a kitartó, a zsírégető tartományban végzett mozgás. A lényeg, hogy serkentse a vérkeringésed, és legalább 30-35 percig tartson a mozgás. Zsírégető hatású, hosszan tartó, alacsony és közepes intenzitású gyakorlatok pedig a következők:

Gyaloglás – de nem az a városnéző chillout sétálgatás.

Lépcsőzőgép – csak úgy lazán, minth elromlott volna a lift, és te éppen az Auchanból hazatérvén mászol fel a lépcsőn 2 kurva nagy megpakolt szatyorral a kezedben. Tudod, ez a vonszolod magad sebesség. Tökéletes.

Bicajgép – tekered, de csak annyira, hogy közben még végig beszélgetni tudnál. Na ilyenkor lehet pofázni a barátnőkkel 35-40 percekig.

Természetesen a későbbiekben erre is kitérek részletesen, azaz hogy mit mikor, mennyit kéne ebből csinálni, mekkora súlyfeleslegre, milyen intenzitással. Aki nagyobb súlyfelesleggel kezdi el a programot (értsd 25 kiló +), annak kötelező beszereznie egy pulzusmérő órát.


3. Súlyzós edzés

Az aerob edzésen kívül természetesen nem maradhat ki a minden sport maxistene, a súlyzós edzések. Mint már említettem, minden egyetlen mindenség körül forog, hogy az anyagcserét begyorsítsuk, ezáltal meginduljanak a tisztitó és átalakuló folyamatok.

Ha lassú az anyagcseréd, ezek a változások nemhogy nem mennek végbe megfelelően, hanem el sem indulnak. Na ehhez kell a súlyzós edzés, amelynél kiválóbb anyagcsere-pörgetőbbet el sem tudok képzelni.

Dehogynem tudok.

A CELLULIT, amire mindenkinek szüksége lesz.


4. CELLULIT

A CELLULIT-ban benne van a zsírégető, amelyből csak 2017-ben több mint 170.000 dobozt adtunk el úgy, hogy szinte sehol nem hirdettük. De mit szinte, hát sehol nem hirdettük. A Pyruvat ONE ugyanis szájról-szájra, irodáról-irodára, anyukák között játszótéri beszélgetéseken terjedt el, mert működött, mert működik, mert mindenki tudni akarta, hogy a másik nő mitől fogyott le. És a nők elmondták. Pyruvat ONE-nal és tudjátok lehet, hogy van zsírégetés Pyruvat ONE nélkül is, de minek van, ha a ONE-nal sokkal hatékonyabb és sokkal gyorsabb a folyamat. A zsírégetésről tehát a Pyruvat gondoskodik, ami így már önmagában is elég hatékony lenne, de mi továbbmentünk. Továbbmentünk, és beletettünk két emésztést elősegítő, bőrregeneráló és gyulladáscsökkentő hatóanyagot, valamint kétféle extra hatékony bőrfeszesítő formulát és az egész mechanizmust támogató vitaminokat. A két gyulladáscsökkentő-regeneráló hatóanyag az MSM és a Bromelain. M S M Akik MSM-et is használnak, igen fiatalos a megjelenésük, mivel segít megelőzni a ráncokat, a hegképződést és a sötét foltokat. Az MSM szükséges a kollagén termeléséhez, és a kollagén segít megakadályozni, hogy a bőr nyirkos, ráncos, repedezett és száraz legyen. Az MSM segítségével értékes kollagént és keratint tárolhatunk, mivel a kén szükséges ezen “fiatalos” vegyületek előállításához. Még több eredményt tapasztalhatsz, mivel kombináltuk más antioxidánsokkal, beleértve a C-vitamint, az E-vitamint és az A-vitamint, amelyek mindegyike új, egészséges bőrsejteket hoz létre. Kimutatták, hogy segít az izomhelyreállításban testmozgás, sérülések és még műtétek után is. Az MSM visszaállítja az izmok rugalmasságát és áteresztő képességét is, ami azt jelenti, hogy a tápanyagok könnyebben áthaladhatnak a szöveteken, megkönnyítik a regenerációs munkát és eltávolítják a tejsavat, ami az edzés után “égő érzést” okozhat. Az eredmény tehát: sokkal kevesebb idő szükséges a regenerálódáshoz.

A narancsbőr cellulit, a cellulit pedig nem más, mint zsír, és mi itt a zsírt akarjuk eltüntetni hatékonyan, márpedig a LifeTILT-en nem nagyon szoktunk szarakodni. Ezért alkalmazzuk a ONE-t, ami aktiválja az anyagcserét, zsírt éget, csökkenti az éhségérzetet, energizál, mindezek mellett javítja a szívműködést, és a vérkeringésre is jó hatással van. A ONE egy elképesztően hatékony TERMÉSZETES zsírégető, ami nulla kalóriát tartalmaz, és a megfelelő diéta mellett heteken belül képes kivégezni a narancsbőrt, és ezt ezzel a programmal fogjuk bebizonyítani. A ONE az alap tehát, amellyel óriási vérengzés lesz itt, amelynek hatására szanaszét irtjuk a narancsbőrt.

ONE-t itt mindenki szedni fog, mert ez az alap.


5. Folyadékbevitel

Napi 3-4 liter folyadék bevitele KÖTELEZŐ. Nincs ezen mit ragozni, ez is a program egyik tartópillére. Szólok előre, hogy nem lesz elég a napi egy, sem a napi másfél liter folyadék elfogyasztása. Napi minimum 3 liter szénsavmentes ásványvíz vagy zöld, vagy citromos tea elfogyasztása legyen a cél. Amikor azt mondom, hogy citromos tea, akkor arra gondolok, hogy tea, és belecsavarsz egy citromot gondolkodás nélkül. Semmi nesteás buziskodás meg Hohes-C és egyéb retardált társai.

És ha már itt vagyunk, nem ártana tisztába tenni a folyadékfogyasztással kapcsolatban néhány dolgot. A sok folyadék fogyasztása nem növeli a vízvisszatartást, hanem sokkal inkább biztosítja a szervezetet arról, hogy nem lesz hiány számára a vízutánpótlásban, így sokkal kevésbé fogja a vizet elraktározni. Ha keveset iszunk, a testünk visszatartja a vizet, és pontosan ettől lesz a bőr puha és vizes hatású, magyarul olyan, mint egy elcseszett lamantin.

Ez a program azért jött létre, hogy minden egy helyen legyen összegyűjtve azokról a módszerekről, amelyeknek az alkalmazásával eltüntetheted a narancsbőrt a testedről. Ami ebben az 5 pontban fel van sorolva, azt alkalmazzátok. Amiket nem írtam le ide, azt nem véletlenül nem írtam le. Tehát nincs biorezonanciás majomkodás, meg 40 ezer forintos kezelések és csilisbab-krémek. Nincsenek, nem használnak. Soha nem is használtak, soha nem is fognak.


5+1 Masszázs + stimulálás

Egyetlen kezelés van, ami szóba jöhet. Ez pedig a nyirokmasszázs, és minden olyan masszázs, ami a szervezet méregtelenítését segíti elő. Tehát nem méregtelenít, hanem azt segíti elő, de csakis akkor, ha mellette be van tartva a diéta, a heti minimum 3 testmozgás, a folyadékbevitel, és egy, az anyagcserét meggyorsító zsírégető rendszeres szedése. Ebben az esetben segít a nyirokmasszázs. Minden más esetben csak lazultál az ágyon 1 órán keresztül, miközben valaki jól letaperolt. Esetlegesen még az infraszauna szóba jöhet, de már egy kicsit ez is buzgárkodásnak minősül.

De lenne még itt valami. Ez pedig nem más, mint a hideg-meleg vizes zuhanyozás, de ha lehet, akkor ezt is rendszeresen, minimum 4-5 percig, a hideg-meleg vizet 20 másodpercenként váltakozva, naponta egyszer alkalmazni.

Csatlakozz a LifeTILT Narancsbőr csoportjához, és rendeld meg, amit meg kell rendelned.