röviden

„2013 februárjában kezdtem el tesztelni a hozzám járó nőkön egy olyan programot, ami nemcsak az alakjukon változtat és formálja át őket, hanem a testükön felhalmozódott narancsbőrt is képes eltávolítani róluk.

Ami bevált, és változást hozott, azt megtartottam, ami nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, azokat elhagytam, és nem alkalmaztam többet. A módszer hétről hétre , hónapról hónapra folyamatosan épült fel és csiszolódott tökéletesre, mígnem fél évvel az első lépések után végül összeállt.

Közel 1 év tesztelés, legalább 30 lifetiltes nő testének visszaigazolása és átalakulása után most a nyilvánosság előtt fogom bemutatni, hogy egy jól felépített rendszer segítségével nemcsak fogyás és alakformálás érhető el, hanem bizony a narancsbőrnek is búcsút lehet mondani 75 nap alatt.”

 

Ezekkel a sorokkal nyitottam meg több mint 2 éve a narancsbőrprogramot, majd így folytattam.

„A narancsbőrprogrammal történelmet ír a LifeTILT, és ezt a történelem könyvet Ti fogjátok írni, a Ti kezetekben lesz a toll, mert Ti fogtok átalakulni, és Ti fogjátok elújságolni, hogy van egy módszer, ami nemcsak hatásos és egészséges, hanem tartós átalakulást eredményez minden nő számára, a narancsbőr teljes eltüntetésével.”

És micsoda történelem volt ez. A LifeTILT-tápkiegek első igazi nagy robbanása ennek a programnak volt köszönhető, és a LifeTILT Pyruvat akkor még PRO néven futó változata ekkor terjedt el igazán, és figyeltek fel hatékonyságára.

Azóta eltelt 2 év, sőt lassan 3 is, és a rendszer, amit akkor megosztottam a széles tömegekkel, az most felfríssitett, kibővített, sokkal részletesebben kidolgozott formában tér vissza a LfeTILT-re.

Amikor azt mondom, tömegek, akkor szó szerint tömegről beszélek, mert a narancsbőr problémája rengeteg nőt érint, ezért a megoldást is regetegen keresik. A LifeTILT előtt senki nem adott igazán hatékony választ a narancsbőr problémájára, ami így leírva talán furcsán hangzik, hiszen amióta az eszemet tudom, tolja bele mindenki a nők arcába a narancsbőr-eltüntetés bohócabbnál hazugabb, a változást és a javulást mindenféle krémekkel meg a legnevetségesebb gépekkel ígérő csaló senkiháziak módszereit.

Persze ezek a módszerek még soha senkinek nem segítettek érdemben, ellenben el lehetett kérni egy narancsbőr-eltüntető gépért 270 ezer forintot, hogy a kenőcsőkről már ne is beszéljek. A felsorolás itt sajnos nem ért véget, hiszen ne felejtsük el minden narancsbőrcsaló módszerek ősanyját, ami a valóságban úgy néz ki , hogy „tekercseljünk be egy nőt, majd fektessük be egy gépbe, adjunk a kezébe egy lehetőleg női magazint, hogy még jobban butuljon bele az életbe, és világítsunk rá lámpákkal”. A furfangosabb sarlatánok ezután még valami rezgőfunkciót is bekapcsolnak, mert akkor már az élmény tényleg olyan, mintha történne valami.

Én lennék  a legboldogabb, ha a felsorolásnak itt vége szakadna, és kijelenthetném, hogy  ezzel elértük a gödör alját, de sajnos nem így van. A gödör alja alatt is élnek emberek, akik vákuumtechnikával mennek rá a női testrészekre, narancsbőr-eltüntetést ígérve. Ezen a ponton már nagyon magasan járunk a faszhegyen, de az igazi betyárok még itt is továbbmennek, és vákuumozással nemcsak narancsbőr-eltüntetést ígérnek, hanem méregtelenítést is.

Az egyébként megvan, hogy van cellulitmasszázs-tanfolyam is? :)))))))))))

Egészen elképesztő, mekkora faszok élnek közöttünk, és komolyan, én már azon sem lepődnék meg, ha jönne egy igazi idióta, és azt mondaná, hogy a citrom gyógyítja a rákot.

A végtelenségig lehetne sorolni a hülyeségeket. Kiakadhatnék azon, hogy ezek a módszerek, és akik ezeket kitalálták, kizárólag úgy maradhattak fenn hosszú évek alatt, hogy az emberek nagy részének tényleg annyi esze van mint egy kis adag párolt brokkolinak, brokkoli nélkül, és itt most azért írtam kis adagot, mert a nagy adaggal túloztam volna.

Nekem nincsenek gépeim, nekem nincsenek krémeim, nincs nálam lakmuszpapír, amibe bele akarlak tekercselni titeket, nincs rezgetés, rángatás, vákuumozás.

Ellenben van egy jól felépített, müködő, letesztelt, ráadásul általatok 2 és fél évvel ezelőtt letesztelt rendszerem, amit most egy még erősebb, még hatékonyabb program keretein belül kaptok meg tőlem.

Nem ígérem, hogy könnyű lesz, nem ígérek semmit sem, csak hogy ez a program szimpatikusabb legyen számotokra. Ezerszer elmondtam már, hogy a LifeTILT nem éppen az ugrálok egy réten, miközben egy bohóc kalimpál a színpadon zenére köcsögség. Én megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy ne ígérjem nektek azt, amitől eddig sem tudtatok lefogyni. Diétás desszertek meg izzadságmentes edzések LOOOOOL.

Megengedhetem magamnak a luxust, mert mára már van mögöttem jó pár olyan sikeres év, ami visszakereshető, az évek során itt átalakult lányok képei megtekinthetők, a videókban az élménybeszámolók visszanézhetők, és nem utolsósorban a programjaim bárki számára elérhetők, amely programokat a nők el is érik, meg is csinálták, és ezek a nők a mai napig is itt vannak, mert hálásak. Hálásak az új külsejükért és mindazért, amit az új testüknek, de legfőképpen az új életszemléletüknek köszönhetnek.

Nem ígérem, hogy könnyű lesz, ellenben hatékonyságot igen, és a narancsbőrőd eltüntetését igenis ígérem, amit edzésekkel, diétával, a megfelelő kiegészítők és technikák alkalmazásával érhetsz el.

Az én rendszerem, a LifeTILT narancsbőrrendszere egy újabb láncszem a működő programok sorában, amelyet olyan elődök fémjeleznek, mint a fenékformáló vagy a kockahasprogram. Mindkét programnál annyit kértem, hogy hallgass rám, és csináld azt, amit mondok. Itt sem fogok mást vagy többet kérni. Csak csináld azt, amit mondok, és a narancsbőrőd 75 nap után teljesen eltűnik.

Az új narancsbőrprogram ezennel hivatalosan is kezdetét vette. A program október 19-én kezdődik. Addig mindent tudni fogtok. Most már ne menjetek sehova.

Illetve dehogynem.

Menjetek a LifeTILT Narancsbőrcsoportjába a Facebookon. 42 óra alatt már 6500-an vagyunk.