A mai nappal elindul a LifeTILT eddigi legnagyobb szabású jótékonysági kezdeményezése, amelynek keretein belül 20 millió forinttal fogjuk támogatni a Magyar Gyermekmentő Alapítványt, pontosabban venni fogunk egy gyermekek mentésére specializálódott sürgősségi mentőautót, teljes menetfelszereléssel.
 
Azért beszélek többesszámban, mert ezt valóban Mi közösen fogjuk összehozni, ugyanis a mai naptól kezdve ha Pyruvatot rendelsz, akkor a te pénzed is benne lesz a mentőautóban, a lélegeztetőgépben, az újraélesztő táskában, a speciális gerincágyban, a minilabor készülékben, vagy éppenséggel a 45 önkéntesen szolgálatot teljesítő gyermekmentőorvos munkaruhájában.
Ha 60 darabos Pyruvatot veszel 500 forintot adakozol, ha 120 darabosat 1.000 forintot, ha 180 darabosat, akkor pedig 1.500 forinttal járulsz hozzá ahhoz, hogyha egy gyermek sürgősségi orvosi beavatkozásra szorul, akkor egy olyan mentőautó érkezzen meg hozzá, amely a legsúlyosabb eseteket is stabilizálni tudja. 
Természetesen mi is kivesszük a részünket, és 5.000.000 forintot teszünk be a kalapba, pontosabban 5 millió forinttal nyitjuk meg az alapot, ennyi pénz már egészen biztosan elköltésre kerül.
Az is természetes, hogy minden egyes beérkezett forinttal elszámolunk, egy kifejezetten erre a célra létrehozott informácíós RED oldalon keresztül, amit itt tudtok elérni.
 
https://www.lifetilt.hu/red/
 
Az akció addig tart, amíg a Pyruvat RED készlet el nem fogy, ez számításaim szerint kb 3-4 hónap. Annyi RED-et rendeltem, hogy a mi felajánlásunkkal együtt összejöjjön a 20 millió forintos összeg.
 
 
Végezetül pedig tényleg szívből kívánom, hogy soha ne legyen szükséged erre a kocsira, de ha mégis így történne, akkor egy tökéletesen felszerelt mentőautó érkezzen a helyszínre, ami többek között neked köszönhető lett megvéve.
 
Az akció elindult, az aktuális állásról folyamatos tájékoztatást fogok adni.
Ma egy kicsit megint jobb dolog lett LifeTILT-esnek lenni.