röviden

Ez egy klasszikus videóbejegyzés. Minden, ami fontos, azt külön kiemelem a videók alatt, ugyanis a kockahasprogram otthoni erősítő gyakorlatainak edzéstervét egy az egyben leforgattuk.

Minden információ a videókban található, minden izomcsoportól külön videót forgattunk. Akik nyomon követik az eseményeket, azok számára már egyértelmű kell, hogy legyen, a kockahasprogram egy rendszer, amelyben nemcsak a hasat célozzuk és lőjjük szitává, hanem a test többi izomcsoportját is edzenünk kell, ugyanis ahhoz, hogy szabályosan, ezáltal pedig hatásosan tudd formálni a hasad izmait, ahhoz kelleni fognak a vállaid, a hátad izmai, és az összes kapcsolodó izomcsoport is.

Nincs hasformálás erős hátak, erős vállak és megfelelően edzett karok nélkül. Természetesen a láb izmai is kelleni fognak, de ugye erről szólt a fenékformáló program, és ha onnan jössz, márpedig onnan kéne, hogy gyere, akkor a lábaid most nemcsak megfelelően edzettek, hanem messze az átlag feletti erővel és formával rendelkeznek.

Minden gyakorlatból 4×12-15 ismétlés olyan ellenálláson, hogy az utolsó sorozatot, tehát a negyedik sorozat 12-15 ismétlését már ne tudd megcsinálni. Tehát az utolsó sorozatban már csak 6-8, esetleg 10 menjen. Bocsánat, hogy szájbarágós vagyok, de higgyétek el, páran még így is nézni fognak, mint hal a szatyorban, és kb. ilyen értelmes fejjel is.


Eszközök

Amiket mindenképpen szerezzetek be: gumiszalag, csuklósúlyok, haskerék


Váll


Hát


Bicepsz, Tricepsz


Csatlakozz a #wearelifetilt Facebookon, ahol naponta további információkat és hasznos tanácsokat kaphatsz a programmal kapcsolatosan.