röviden

– Tomi, adjuk pénzért a programokat.

– Nem adjuk. Kurvára tökre kizárt, hogy pénzért adjuk. Amíg én vezetem a LifeTILT-et, itt minden program ingyenes lesz.

– De ne legyél már balek, mindenki pénzért adja. Senki nem csinálja ezt. Adjuk pénzért, vagy minimum kössük rendeléshez.

Ilyen és ehhez hasonló beszélgetések tucatjai zajlottak és zajlanak le a mai napig is a háttérbeszélgetéseinken, ám én továbbra is tartom magam ahhoz az állásponthoz, hogy nem pénzért kell adni a programokat, hanem olyan minőségi és használható tartalmat kell letennünk az asztalra, hogy az emberek látván a profizmust és a hozzáértést megvegyék, és bízzanak a termékeinkben. Ha a lányok látják, hogy a programok működnek, hogy olyan tartalmat kapnak, mint sehol máshol a neten, akkor a program részeként úgyis megveszik azt, ami az átalakulásukat látványosabbá teszi, márpedig ha egy nő hálás, és látja, hogy működik, akkor előbb-utóbb megveszi az ajánlott terméket is.

Én ebben hiszek. Ez az én filozófiám, és a LifeTILT szárnyalása ezt az álláspontomat maximálisan igazolja.

Csinálj nagyszerű dolgokat. Alkoss nagyszerű dolgokat úgy, hogy abból mindenki profitáljon, hogy azzal másokat is építs, és nem utolsósorban a munkásságoddal tedd még szebbé a nőket, és a hálájuk nem fog elmaradni. Erre persze jönnek azok a hangok, hogy a többség magasról szarik erre, és ahogy felkerülnek a programok, csak leszedik, használják, és nem rendelnek semmit.

Igen, vannak ilyenek, valószínűleg nem is kevesen, de vannak olyanok is rengetegen, akik leszedik a programokat, és megrendelik a termékeimet, és én ezért hálás vagyok nekik, de nemcsak én lehetek hálás, hanem minden nő, mert a rendelő lányok miatt érhetők el ingyenesen ezek a programok mindenki számára. Amíg lesznek lányok, akik megrendelik a LifeTILT termékeit, addig a tudás és a minőség, ahogyan eddig is, úgy ezután is bárki számára ingyenesen lesz elérhető a TILT-en.

Akik rendeltek DRIVE-otDRIVE Narancs-LimeDRIVE Narancs-Lime400g18590 FtRendelek belőleRészletek, vagy valaha is tőlem bármit, azoknak ismételten köszönöm, hogy megtették, mert nektek köszönhető itt minden. Akik pedig nem, nos, semmi probléma, tőletek még egy köszönömöt sem várok vagy bármiféle hálát, de azt mindenképpen, hogy legalább ne küldjetek el a kurva anyámba csak azért, mert néha leírom a bazmeg szót, vagy mert szélsőséges szóhasználattal megpróbállak rávenni arra, hogy változtass az életeden, amivel kizárólag csak te nyerhetsz. Ne tedd, mert én neked is segítek, és ha egy kicsit jobban belegondolsz, én többet teszek érted, és többet adok, mint a körülötted élő emberek 90%-a.

Az otthoni fenékformáló programra nagyon sok nő várt, és azon belül is olyan nők, akik jó eséllyel anyák, és tényleg nincs idejük, vagy egyszerűen nem tudnak kimozdulni otthonról a gyerek mellől akár csak egy órára is. Ezt a programot elsősorban Nektek tettem össze.

8 hetes programDRIVE 2DRIVE 22 doboz (2*400g)37180 FtRendelek belőleRészletek

Emelkedő intenzitás

Külön erre a programra befotózott gyakorlatok.

Az adott hétre kattintva mindenki le tudja tölteni a PDF-et, amely tartalmaz minden egyes gyakorlatnál minden pluszinformációt. Használjátok, és ha csak fele olyan eredményesek lesztek a program által, mint amennyi munkát beletettem ebbe az edzéstervbe és annak megvalósításába, már akkor is nagyon szép eredményeket fogtok elérni.

Aki megengedheti magának, és a fenti sorokat figyelembe veszi, az a képre kattintva rendelje meg hozzá a DRIVE-ot is, amivel az átalakulásotok még látványosabb lesz.

Adagolás

Súlyzós edzések előtt közvetlenül 5 g és edzés után közvetlenül 5 g

Intervall kardió edzés után közvetlenül 10 g

Edzésmentes napokon reggelente 5 g

A DRIVE-ot minden esetben vízzel és kizárólag vízzel idd. Kb. 3 dl vízzel.

Az otthoni programhoz a DRIVE-ot ide kattintva tudod megrendelni.

Az otthoni program CORE- és intervalledzései, valamint az otthoni program diétája és RENDSZERE egy az egyben megegyezik a kezdő edzésprogramban leírtakkal.

A Fenékformáló 2. program ismertetése ezzel a bejegyzéssel lett teljes.

Sok sikert mindenkinek.