röviden

Fogyás interaktívan, az internetes közösségi média teljes bevonásával…

Ez a jövő, és Petra ennek egy megkerülhetetlen szereplője. Ezt másolja most Katus Attila, ezzel próbálkozik a Summerproject, és nem kell hozzá sok idő, hogy megjelenjen ez a formátum a női magazinokban is (megkerestek).

70.nap 55,6 kg                                       0. nap 67,2 kg

Végig vezetve 8-10 hét, heti összegzésekre lebontva, élménybeszámolókkal és fotókkal dokumentálva, követhetővé téve a fogyási folyamatokat. Ezáltal bárki könnyen azonosulhat majd a szereplővel, és mivel a szeme előtt zajlik a cselekmény, ezért ő is el fogja kezdeni, mert ha a csaj a szomszédból is meg tudta csinálni, akkor hidd el, hogy te is meg tudod csinálni. Petrával az elsődleges célom a fogyási folyamat bemutatása volt. Rajta keresztül szemléltetni azt, hogy a fogyás nem egy Istentől való dolog, és nem kell hozzá mindenféle különleges szarság. Bárki meg tudja csinálni, aki betartja a diétát, és heti 4× lejár edzeni. Petra a 70 napja alatt kitaposta az utat, és ébresztőt fújt nektek, már csak követni kell őt, és rohadtul nem feladni semmiféle kreált női érzelmi faszakodás miatt. Van, aki már megtette az első lépéseket, míg másokban csak érlelődik a gondolat, hogy vagy így, vagy úgy, de elkezdenek diétázni, és kicsit változtatni a kétségkívül sehova sem vezető életmódjukon…

Petra 54 kiló akart lenni a program elején a kezdeti 67,2 helyett. Hát ez nem sikerült, ugyanis beleállt a mérleg az 55,6 kg-ba, és ez így „csak” 11,6 kg mínuszt jelent. A diétát Petranszkaja végig betartotta, sajnos ezt a kondis edzésekről már nem tudom elmondani. A kondis edzések rendszertelensége volt a program legsérülékenyebb pontja, ami már csak azért is fáj, mert sokkal látványosabb eredményeket tudtunk volna elérni. A nők sajnos még mindig úgy félnek a kondizástól, mint az egyéni vállalkozók az APEH-átvilágítástól. Vajon hogyan és milyen formában kéne még leírnom, hogy a nők is megértsék,  a kondizástól nem lesznek izmosak és nagydarabok, ellenben elengedhetetlen része a programnak, ha alakformálásról van szó. Kondi+diéta+kardió, ez a három együtt a tökéletes kombináció, és ha valamelyiket elhagyod, az elérhető eredmény felét sem fogod tudni elérni. A futásokat Petra kisasszony úgy-ahogy azért betartotta, ami heti 2×6 km-t takar, de azért itt is voltak bőven summerákolások a vége felé. A nagy edzésekbe való beleszarást az utolsó 10-12 napra teszem, ugyanis itt már Petrának minden baja volt. Az utóbbi pár hétben az edzéseket kiváltandó bicajjal járt be dolgozni, ami a Pesterzsébet–Belváros távolságot nézve azért elég erős. Mikre képes egy életmód-változtató program, nem? Azok után, hogy Petra 2 hónapja még a magasföldszintre is lifttel közlekedett, most meg 15 kilométereket teker le reggel 7 előtt.

A fogyás valódiságát időközben megkérdőjelezték páran, és nemcsak a blogon, hanem más fórumokon is. Nos, nekik készült a lent látható videó. A továbbiakban szeretném megkérni az összes faszt, aki azt hiszi, hogy Petra fogyása nem más, mint trükk és fénybeállítás, az tegye már meg nekem azt a szívességet, hogy miután elment a kurva anyjába, felszáll az Air France Párizs – Rio 447-es járatára. Köszönöm.

A blog egyik meghatározó része, a Petra-féle projekt itt véget ért. A nők fogyasztása a blogon folytatódik, mert miután visszajöttem Soundról, és megtaláltam a májamat, újabb csajok lesznek majd, akik remélhetőleg vállalják a nyilvánosság előtt történő változásuk publikálását vagy az esetleges bukásuk dokumentálását, mindenesetre a nők fogyása a blog szerves része lesz a jövőben is. Petra a levélen kívül ezzel a videóval, annak is az utolsó másodperceivel köszön el végleg a LifeT!lt blogtól és annak olvasóitól. Mi mást kívánhatnék Petrának a továbbiakra, mint sok sikert, köszi a programot, és még egyszer bocs, hogy eltörtem a turmixgépet.